İsmimi sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum.

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Merhaba hanımlar umarım herşey yolunda hepiniz iyisinizdir.
Ben ismimi değiştirmek istiyorum sevmiyorum ve isimlerin bir enerjiye sahip olduğunu düşünüyorum kişiliği etkilediğini düşünüyorum bir uzmandan profesyonel yardım almak istedim ama binlerce lira ödemem gerekiyor bende şuan çalışmadığım için ödemem zor.
Ne yapabilirim yardımcı olacak bu konuda eğitimi olan birileri varsa önerilerinizi ve fikirlerinizi rica ediyorum

isminizi söylerseniz objektif bir bakış açısıyla daha iyi yorum yapabiliriz belki sandığınız kadar kötü değildir.

Uzmandan destek almak yerine bir dava dilekcesi alıp mahkeme harcını yatırarak 3 ay sabrederek yeni isminize kavuşabilirsiniz. Ben ailemin kullandığı diğer adımı da kimliğe eklettim herkes gözünde çok büyüdü ama sanki hep kimlikte yazıyormuş gibi rahat suan. 3 ay sürec sürdü ve 270 tl falan ödedim.

Şimdi bu ismin enerjisine inananlar değiştirince o enerjinin transfer edileceğine de mi inanıyorlar

Dalga geçmiyorum yanlış anlamayın da

İsminiz diyelim ki Nalan inleyen demek

Bu enerji size iyi gelmedi

Adınızı Gülce yapınca hayatınız Gül gibi mi olacak

O zaman hayatımda bir şeyler yolunda gitmeyince ismimi değiştireyim düzelsin, hayat yine bozulursa tekrar değiştiririm

Bu iş isim enerjisi vs değil bence yaşam enerjisi mücadele kişiyi dinç tutar isimle de olsa mücadele edin ki hayat enerjiniz olsun

Isminiz neydi söyleseniz belki yorum yapmamız daha kolay olurdu bir çok kişiye saçma gelsede bende isimlerin bir enerjisi olduğuna inananlardanım değiştirin

bizim koyde bir inanis var, (koye ozel mi bilmiyorum)
bazi kisiler nur iceren isimleri tasiyamiyorlarmis,
nurdan, nurcan, nurhan, nuri, nuriye,...

neyse bi tanidigin adini nurcan koymuslar,
bebekken kiz ayilip bayiliyormus,
sonra ismini degistirmisler, (nufusta degil gunluk yasamda)
kiz iyilesmis.

kissadan hisse hissi olustu mu bilmiyorum ama
yerel olarak bu isimlere yonelik inanislar degisiyor sanirim.

İsminizi beğenmeyip degistirmek istemek ayri da hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyince isim değiştirme yoluna gitmek benim pek mantığıma yatmıyor açıkçası.

Böyle bir beklentiyle isim değiştirip işler yine istediğiniz gibi gitmezse oda ayrı can sıkıcı bir durum olur mu muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…