- 15 Ekim 2016
- 7.065
- 12.659
- 248
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Neyse catlayak meraktanBurada değiştirmek istediğin ismi yazıp insanların yorumlarını okumak zorunda değilsin.Bu dünyaya bir kere geliyorsun değiştirmek istiyorsan ismini değiştir,kimseden çekinme
Enerjisi ve öz güveni yüksek olan isimler bunlar değilAklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Derya gibi isimleri seviyorum ama henüz karar vermedim
Tabii ki yardimci olurum.pamuk musun nesin isim analizinden anlıyor. Belki yardımcı olmak ister
Merhabalar sizin bu uğraşla ilgilendiğinizi biliyorum bir şey soracağım. Soyad da etkiliyor mu bizi gerçekten? Yani evlenince falan nasıl oluyor bunu merak ediyorum.Tabii ki yardimci olurum.Ozelden su anki soyadini gonderirseniz gerekli harflere bakarim yazarim size. BugsBunnyyy
Ad uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.Merhabalar sizin bu uğraşla ilgilendiğinizi biliyorum bir şey soracağım. Soyad da etkiliyor mu bizi gerçekten? Yani evlenince falan nasıl oluyor bunu merak ediyorum.
Aklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Ben iki soyad kullanıyorum ama bazen çok zor oluyor. Adım ve iki soyadım toplam 21 harf de. Babamın soyadını sildirdem mi diye düşünüyorum bazen. Sildirmeyim madem.Ad uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.
Sülalede ilk defa teyzem 2 soyadını kullanmıştı. Boşandı evine geri döndü. Ben de ondan 7 yıl sonra evleneceğim zaman çok dediler bak iki soyadı kullanma başına aynısı gelecek. Sülalede 2. Kez iki soyadı kullanan ben de boşandım. Sanırım bizde isim enerjisi böyle bir saçmalığa dönüştüAd uzerinden konusmak gerekiyor ama genellikle 2 soyad kullanilmasi onerilir. Bekarken baska bir yasam yolumuz varken evlenip sadece esimizin soyadini alinca baska bir yola giriyor. Iki soyad kullaninca da baska bir yol. Sorunuzun cevabı evet soyad ad hatta kimlikte yazmayip hitap edilen baska bir isim doğum tarihi her sey etkiliyor.
Ama sizi tanımıyoruz ki hani isim yakıştırmak için bi fikir oluşmalı kafamızda. Yaprak ve Melisa’yı yapmacık buluyorum mesela. Genç, sarışın, şımarık kızları çağrıştırıyorAklımda birkaç isim var
Melisa
Melike
Tuğçe
Tuğba
Yaprak
Her zaman onerilir demedim zaten. Genellikle onerilir. Uyumsuz bir cift iseniz bosanmak kacinilmazdir. boyle havadan konusmak oluyor. Isimleri soyisimleri bilmiyorum sonucta.Sülalede ilk defa teyzem 2 soyadını kullanmıştı. Boşandı evine geri döndü. Ben de ondan 7 yıl sonra evleneceğim zaman çok dediler bak iki soyadı kullanma başına aynısı gelecek. Sülalede 2. Kez iki soyadı kullanan ben de boşandım. Sanırım bizde isim enerjisi böyle bir saçmalığa dönüştü
Analiz edilmeden boyle bir seye karar vermeyin.Ben iki soyad kullanıyorum ama bazen çok zor oluyor. Adım ve iki soyadım toplam 21 harf de. Babamın soyadını sildirdem mi diye düşünüyorum bazen. Sildirmeyim madem.
Tabiki siz öyle dediniz diye boşandım demedim zaten. Sadece isim enerjisi olayını daha önce hiç düşünmemiştim. Bizim sülalede isim enerjisi bu şekilde oluştu mecburiyetten diye dedimHer zaman onerilir demedim zaten. Genellikle onerilir. Uyumsuz bir cift iseniz bosanmak kacinilmazdir. boyle havadan konusmak oluyor. Isimleri soyisimleri bilmiyorum sonucta.
Boyle bir yargiya da varamayiz. Evlendiginiz insanlarin soyadlari sizlerin adina yaramamis diyebiliriz.Tabiki siz öyle dediniz diye boşandım demedim zaten. Sadece isim enerjisi olayını daha önce hiç düşünmemiştim. Bizim sülalede isim enerjisi bu şekilde oluştu mecburiyetten diye dedim
Çok şaşkınım şuan. Özel mesaj atıcam sizeBoyle bir yargiya da varamayiz. Evlendiginiz insanlarin soyadlari sizlerin adina yaramamis diyebiliriz.
BekliyorumÇok şaşkınım şuan. Özel mesaj atıcam size
Çekinmek değil de isimle ilgili bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olur dedim sağ olsun kızlar lotus hanımı etiketledi ve yardımcı olduBurada değiştirmek istediğin ismi yazıp insanların yorumlarını okumak zorunda değilsin.Bu dünyaya bir kere geliyorsun değiştirmek istiyorsan ismini değiştir,kimseden çekinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?