Doğuma Hazırlık İsmin cinsiyeti?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Sayın yönetici konum en azından birkaç saat burda kalabilirse cok mutlu olurum.Arkadaslar başlıktan da anlaşılacağı üzere Olcay kız mi erkek ismi mi?Doğumuma cok az kaldi oğlumuz olacak nasipse bu isim seçeneklerimiz arasında.Yorumlarinizi bekliyorum

Benim tanidigim tek olcay erkek belki de o yüzden kadin ismi olarak hayal bile edemiyorum.

Erkek çocuğuna hiç uygun bi isim değil
Sonradan çocuk büyüyünce isim değiştirme olacak emin olun pişman olacaksınız çocuğa mantıklı isimler koyun başınız ağrımasın

Kayınpederimin ismi Olcay

Erkektede kızdada absürt durmayacak bir isim. Ikisindede duydum. Diger secenekler nedir aceba

Aslinda unisex.
Kulaga erkek ismi olarak geliyor ama daha cok.
Tanidigim 2 Olcay da erkek :)

Baska secenekleriniz yok mu Olcay disinda? Fikir verelim:))

Diğer sıcak gelen isim fikri ise Bora ama Olcay ismine cok ısınmıştım.Sizce kötü bir fikir mi?

Neden kötü olsun ki , ama unisex isimler , çocukluk dönemlerinde bazen çocuklar için sıkıntı olabiliyor .. Bora da çok güzel aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…