isminizi kim koymuş?

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
96
Diğer
selam kızlar,

yıllar önce siz doğduğunuz da sizin isminizi kim koymuş? ismi babaaannesinin ismi ile

aynı olan var mı? peki ya isminizi ve taşıdığı anlamı beğeniyor musunuz?

ben az daha tekgül oluyormuşum dedem istemiş neyseki yırtmışım ...gülçin olmuşum annem ve babam koymuş;))) ya morgül olsaydı:) ismimi sverim ,evet...gül toplayan anlamında:)

benim ismimi halam koymuş. çocuğu olmadığı için annem halamın koymasına müsade etmiş yani. ismimi sevmiyorum ama taşıdığı anlam güzel ve babaannemle isimlerimiz aynı değil çok şükür:roflol:

annanem rüyasında görmüş sevilay koyalım demiş annemde o uzun ayını atalım demiş sevil olmuşum ismime mahzuben çoğunlukla sevilen bir kişi olmuşumdur kaydirigubbakcemile3

Amcamin 4 kizi var, 4-5 tane isim yazip kura cekmisler, cektikleri kagittaki isimi koymuslar.

Annem aslinda Kübra olsun istiyormus ismimi, ama kuzenlerimide kiramamis.

anneme birkaç isim sunmuş aile büyükleri.
annem içlerinden kendi beğendiğini seçmiş.
kimsenin ismi değil. sülalede tekim:lepi:
ismimi ve anlamını seviyorum:asigim:

benım annem koymus ama genede babannemle aynı ısım annemın kucuklugunden berı sewdıgı bı ısımmıss babnnem hıc ıstememıs ama annem koymuss bıde babanemı cok sewerdı annem ıkı ısmım war dıgerınıde halam koymuss sewıyorum ısımlerırımıı elif merve ama elıfı kullanıyorum

İsmimi babam koymuş..o zamanın popüler isimlerindenmiş sanırım :lepi:

ismimi babam koymuş...
babamın patronunun nişanlısı varmış.çok güzel bi kadınmış babamda onu çok severmiş onun adını koymuş..
ismimle barışığım,seviyorum..

benim ismimi de annemle babam koymuşlar. babaannemle anneannemin ilk torunları olmama rağmen onlardan birinin adını koymamışlar.vakka ne yalan söyleyeyim adımı çok seviyorum. anlamı ise;açık yeşil pembe kolay işlenen değerli bi taş demekmiş.yani yeşim taşı. kızlar bu taşı çok aradım ve şimdi bu taşı buldum kolyesini yaptırdım.ve size bişey diyeyim mi bu taş çok değerliymiş.onu aldığım gün canım erkek arkadaşımla tanıştık ve çok güzel bi arkadaşlığımız başladııı.

tabiki babannemişn ismi.. sütümü helal etmem demişte başka birşey dememiş.. ee annemlerinde hevesleri kursaklarında kalmış haliylen.. hala der beni mezara koyun sonra ismini değiştirirsiniz diye..

ismimi merak edeceksiniz şşimdi.. şarkının nakaratınmı söyliyim siz çıkartın gerisiniii
GAYDIRIGUBBAKKKKKKKKKKKKKKK.........!

benim ismimi ilknur koyacakmış babam kendi ismine yakın olsun diye, ama kuzenimin adı ilknur diye başka bir isimde karar kılmışlar, almanyada akrabaları vardı babamın onlar bulmuşlar bizimkiler de beğenmiş.türkiyede çok az kişide var ismim, biraz değişik anlıycağınızzz....

Benim ismimide amcam koymuş.:ecrin_bebek:
kendisinin benden büyük iki kızı var.
Ee bende kız olunca biraz bozulmuş ona ne oluyosa.:1closedeyes:
Neyse ismini ben koyyum demiş bizimkilerde okeylemiş.
Evet ismimi bende seviyorummm.
:delphin:

benim ismimi annem kız da erkek de olsam engin istiyomuş, babaannem menekşe:bbo:
ama ablam galip gelmiş...ismimi ve anlamını çook seviyorum, öyle ki kendi ismim olmasa mutlaka kızıma koyardım ilerde
göbek adım da doktorumun ismi..a.s

benimde ismimi babaanneminkini koymaya hazirlanirken komsu kizi atilip 5 erkek ten sonra kizi cok istemistiniz deyip arzulanan istenen manasinda bir isim koyulmus.bari teyze hala olaydi.komsu kizi ne alaka demi ama....

babam sema koymak istemiş hep kızı olursa...babannem benim adımı koyacaksın demiş babama... babacım da tamam demiş...aynı anda ananem de varmış babam bakmış olmıcak ....ikisinin de adını koymuş bana...çift adlıyım adımı da çok seviyorum ilk müslüman olan kadının adıa.s.

Benim ismimi maalesef ki amcam koymus.
Sevmiyorum ismimi.Dünyada belki 3-4 tane
vardir benim ismimden.Amcamin cocugu
olmuyormus diye tutturmus ille ben koycam diye.
Ne güzel,annem Cansu koyacakmis.Ama olmamis.
Yine Allah'tan Erkek olmamisim,erkek olsaydim
Tiflis koyacakmis.

Back
X