isminizi kim koymuş?

benimde rahmetli amcam koymuş çok severim ismimi nadir kullanılan bir isim anlamıda gül ün açmamış haliydi sanırım

canım benım babam aılenın ıkıncı cocugu
ılk once amcam evlenmıs ama onların cocugu olmamış
daha sonra babam evlenıp annemde hemen ılk geceden
hamile kalınca çocuk özledik anlamında ismime özlem koymuşlar

benim ismimi de teyzecim koymuş aslında dayım başka isim demiş ama babam teyzemi kırmayıp onun istedigini koymuş önceleri sevmiyordum ama şimdi seviyorum aslında ismimin anlamı güzel de yani
i

benim ismimi halamın esi koymus cocukları olmadıgı için ismimi seviyorum kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

benım ismimi AZRA koycaklarmış ama azrail falan dalga gecerler die ESRA koymuşlar..babam ben koydum dİo annemin kuzeni ben koydum dio..ama sanırım babam doru sölüoodur...bende memnunum hızlı,seri demek..gercekten de hızlı seri bir insanım..yavaslığa beklemeye hiç gelemem..sewgilimin adı ANIL onun da anlamında agır,yavas yazıorr..tamamlıyoruz bırbırmızı yanı=)

bır cok arkadas ismim değişik farklı falan demıs ama ne oldugunu yazmamaış inanın cok merak ettım..keşke yazssaydınız..:delphin:

anneme kalsa adım seçil olacakmış hatta annem öyle karar vermiş sonra ben 2 aylık filanken anaanneme gitmişiz anaannem demiş ki bu nasıl(seçil için) isim,serpil olsun serpilsin gitsin demiş :(
birde serpilmişim ki sormayın yaniii.

benim ismimi de babacım koymuş.gençken çok yakışıklıymış babamçokta çapkınsırnaşık şey kızıma öyle bir isim koymalıyım ki bana hem hiç birşey hatırlatmamalı hemde kendi güzelliği gibi bulunmaz bir isim olmalı demiş ve de ne güzel bir isim koymuş RAİNA :nazar::nazar:

Back
X