Kekler - Pastalar Ispanaklı Pastam (Resimli)

İlk defa deneyeceğim o yüzden çok merak ediyorum. Bir kaç gün içinde kesin yapıyorum. Yaptıktan sonra da yorumumu yaparım.
Tarifi burdan aldım. Ellerinize sağlık . Çok güzel görüntü. :31:

Yaptım bugün. Tadına da az önce baktım. Çok güzel oldu tadı. Ispanak tadı hiç belli olmuyor. Kremeasını biraz az yapmışım bir dahakine biraz daha fazla koyarsam daha iyi olacak.

Tarifimi deneyip,sonuctan memnun kalmana sevindim :) Evet özellikle ispanakli kekin vazgecilmezi krema

Tarifimi deneyip,sonuctan memnun kalmana sevindim :) Evet özellikle ispanakli kekin vazgecilmezi krema

Ben de tekrardan teşekkür ederim. Evet kreması bol olunca daha lezzetli oluyor. Bir de ben krema donmadan sürmek gibi bir hata yaptım. O yüzden de yogunluğu belli olmadı.

geçen ay yeğenimin sünnetinin ilk Cuma'sında menüdeydi bu pasta... ben yapmıştım... gelen herkes çoluk çocuğun terettütsüz yediklerini ve bitirdiklerini görünce çok mutlu oldum... bu tarifi seviyorum.. ve hep özel günlerde menüme alıyorum... tşk GAMZELİM.... :46::46::46:

Tarifi deneyip begenmenize sevindim.
Sizden güzel yorumlar geldikce, bende gaza geliyorum..
Ispanakli kek yapayim bende en kisa zamanda :)

ıspanaklı pastanın methini çok duydum ama hiç yapmadım ve yemedimde
tadı tuhaf olmuyomu sizce merak ediyorum:26::26:

ıspanaklı pastanın methini çok duydum ama hiç yapmadım ve yemedimde
tadı tuhaf olmuyomu sizce merak ediyorum:26::26:

Ne ispanak tadi ne de ispanak kokusu gelmiyor, hatta klasik kekten cok daha güzel bir aromasi var
mutlaka denemeni tavsiye ederim

Ne ispanak tadi ne de ispanak kokusu gelmiyor, hatta klasik kekten cok daha güzel bir aromasi var
mutlaka denemeni tavsiye ederim

aynen katılıyorum bende yaparım ıspanaklı kek hiç tadı gelmiyor ve o şahane yeşil renk de cabası kim bulduysa bu tarifi ALLAH razı olsun gerçekten:)
gamzelim sende çiğ ıspanaktan yapıyorsun dimi ben ıspanaklarını rondoda çekip kek harcına ekliyorum
ama kimi tanıdıklarım haşlayıp katıyormuş
ben bir de kekten biraz kesip kremayı sürdükten sonra üzerine kek kırıntısı atıyorum yiyenler hep antep fıstığı sanmıştı:9:

aynen katılıyorum bende yaparım ıspanaklı kek hiç tadı gelmiyor ve o şahane yeşil renk de cabası kim bulduysa bu tarifi ALLAH razı olsun gerçekten:)
gamzelim sende çiğ ıspanaktan yapıyorsun dimi ben ıspanaklarını rondoda çekip kek harcına ekliyorum
ama kimi tanıdıklarım haşlayıp katıyormuş
ben bir de kekten biraz kesip kremayı sürdükten sonra üzerine kek kırıntısı atıyorum yiyenler hep antep fıstığı sanmıştı:9:

Önceden ispanagi suyunu cekene kadar kavuruyordum ama simdi cigden yapiyorum,
ispanagi cidgden rondodan geciriyorum oldu bitti :) Tad olarak fark göremedim aslinda.
Evet canim bende kekin kenarindan kesip, krema sürdükten sonra üzerine ufaliyorum kek parcaciklarini
antep fistigi oluyor, ekonomik antep fistigi hehehh:1:

Ellerinize sağlık nefiz gözüküyor,arkadaşımda bunu değişik kesiyor..Kek piştikten sonra düz bir bardakla kekin içine batırıp top şeklinde çıkartıyor üzerine kremasını döküp ufaladığı kek hamurunu serpiyor ..

Ellerinize sağlık nefiz gözüküyor,arkadaşımda bunu değişik kesiyor..Kek piştikten sonra düz bir bardakla kekin içine batırıp top şeklinde çıkartıyor üzerine kremasını döküp ufaladığı kek hamurunu serpiyor ..

O da güzel bir alternatif,mini köstebak pasta diye geciyor ismi bi de farkli bi ismi daha vardi.
Tsk ederim :34:

Son düzenleme:
oğlumla yarın ıspanaklı pasta sezonunu açıyoruz...'' anne, özledim ıspanaklı pastayı '' dedi ıspak yemeğini tyerken:1: o yüzden bu müthiş tarife tekrar geri döndüm... deftere not alayım aslında tarifimiz arka sayfalar düşmüşte... tşk GAMZELİM..........

işte yine en sevdiğim tarifle, oğlumla yine mutfaktayız.... yıllar geçsede sevdiğimimz lezzet olacak.. oğluma bu tarifle pastayı kazandırdığın için tekrar tşk....

Yarın beslenme saatimize hazırlıyoruz bu keki... Tarifini arkadaşlara dağıttım bile... TŞK...

Back
X