- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
ay ellerine saglik muhtesem gorunuyor belki bu aksam yapafrim sagol uffffffffff enfissssssssssssss
yapilirmi bana bu yengos revami yani cünkü tadina bile bakamamisdim haftasonu geldigimdehepsi hemencecik satilmisdi senin böreginin sidide gözümün icine sokar gibi burada ekle
ama carsaf böregi konusunda cok basarilisin harika yapiyosun zahmetli olmasina ragmen helal olsun sana yengosum ellerine emegine saglika.s.
haklisin canim bayaa zahmetli cocuklarla biraz zor böyle seyleri yapmak icin anca uyumalarini bekliyceksin yerimsenibenvallaha gercekden eline saglik, cok guzel gorunuyor offfffffff, bu kiz bana yaptirmaz ki vallaha, anca aglayip duruyor nasil yapcaksam cadi kizim benim rahat durmaz, insallah yapinca unutmazsam bu basimdanki tatli belalardan resimlerini eklicem soz ...
cok tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3a.s.of of gözüm gönlüm açıldıdelikafaduldenörekleri görünce
begendigine sevindim canim tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3ayyy muhteşem görünüyolar yaaaa
ellerine sağlık
gülüm maya koymayinca kenarlari sert oluyor ama cok koyunca yapana kadar kabariyorsüpeeeeeer.ellerinize sağlık.ben de yapardım bir zamanlar.maya koymazdık maya ile daha mı güzel oluyor?
gülüm maya koymayinca kenarlari sert oluyor ama cok koyunca yapana kadar kabariyor
onun icin 1 kg una sadece 1 cay kasigi kadar kücük parca yas maya koyuyorum .
tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.
mahsuru yoksanaden bir zamanlar simdi yapmiyormusun??
bisey deyil canim bende önceden maya katmiyodu sert oluyordu sonra kattim bu sefer yaparken kabardi güzel olmadi-tatlicadiarzu-teşekkür ederim.neden şimdi yapmıyorum,kenarları kalın oluyordu o yüzden,bak sayende yeni birşey öğrendim,sağolasın.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?