- 28 Temmuz 2017
- 563
- 776
- 18
- 31
Slm kizlar burda acilan bi cok konuda olmakla birlikte etrafimda da eslerinden cevresinden zarar gorenler var ve fazlasiyla en sonda aileme soyleyemiyorum deniliyor ya arkadas ver ozelden numarani ben derim senin yerine yani bnde karsiyim evin tartismalari disari yansimasin ama bu bi cok kadinim yasadigi tartisma degil ki aldatma var bakim yok ilgi yok sorumluluk yok ve siddette cook cekiniyorsaniz valla ben yakin olsaydim size varya bnden buyuk bile olsaniz arkanizda olurdum sadece size yalvariyorum kendinize guvenin bir kerecik tek bunu yapmaya baslasaniz gerisi gelir sizler annenizden babanizdan ayrildiniz ve nefes alabiliyorsaniz emin olun Allah erkeklere kuvvet konusunda guc vermis ama kadinlarada annelik kadinlik gucunu vermis rabbim hic bir kulunu pasif yaratmaz o onun tercihi olur ve sizlerde artil bir dur deyin....
Cok uzgunum su an kizlar bir kadin olarak hemcinslerimin aci cektigini duymak bana aci veriyor....

Cok uzgunum su an kizlar bir kadin olarak hemcinslerimin aci cektigini duymak bana aci veriyor....