İspiyonculuk?

Bu yapmamanız gereken bir paylaşım memurlukta dikkatli olmak durumundasınız ve yerinizde olmak isteyen çok kişi var evet. Böyle bir durumda herkes uyarılabilir dikkat edin bence ve insanlara koz vermeyin.

Uzaktan kimsenin görmedigi etmediği yerde laf sokarak değişim olmaz. Gercek değişim için değiştirilmesini istedigin seyi geliştirici önerilerde bulun o zaman
yapmadığımı nereden biliyorsunuz ? önceki postumdaki sözü size de ithaf ediyorum.
vallahi bu forumdaki olay bu. konu açılır, varsa konu sahibesi açısından kücük- büyük herhangi bir durum oradan yüklenilir. sanırım hiç değişmeyecek.

Klasik zihniyet. Ama hiçbir yeri görmeden böyle yorumlarda bulunmanız bence nahoş

"Benim hayatımı yargılamadan önce, benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan,sokaklardan, dağ ve ovalardan geç. Hüznü acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı ...yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin..'' Mevlana

kesinlikle klasik zihniyet sizinkisi madem değişmek istemiyorsunuz nasıl klasik değilsiniz anlamıyorum farklı fikirler sunarak eğlenceli hale getirin madem sevmiyorum değilde şu konuda şöyle bi fikrim var derseniz makul görünürse reddedileceğini sanmıyorum

yapmadığımı nereden biliyorsunuz ? önceki postumdaki sözü size de ithaf ediyorum.
vallahi bu forumdaki olay bu. konu açılır, varsa konu sahibesi açısından kücük- büyük herhangi bir durum oradan yüklenilir. sanırım hiç değişmeyecek.

Foruma konu açıpta aynı görüşte olmayan insanlardan eleştiri alınca saldırmakta hiç değişmeyecek sanırım

Foruma konu açıpta aynı görüşte olmayan insanlardan eleştiri alınca saldırmakta hiç değişmeyecek sanırım

eleştiri ile hakaret arasında ince bir cizgi vardır ve sizinki ukalalığa giriyor. hata bulmak için bakan insanların yorumunu konumda görmek istemememden daha normal ne olabilir? Şuraya hata yapıp konu açan insanlar acaba ne yazıp nasıl yerecekler stresiyle başetmek zorunda mı?

biz destek olsaydık haklı bulacaktı arkadaş kendisini baksanıza hızını paylaştığı yerde alamamış birde buraya koşmuş

'' herkes kendisine çeki düzen versin önce '' türevi bir üslupla olan eleştirileri kabul etmek zorunda değilim. farklı görüşler için de açtım konuyu, sizin gibi yermek amacıyla yazanlar için değil.

Son yazım sizlere. İnsanların sorunları varken bir de alevlendirmemelisiniz bence.

Son düzenleme:
biz destek olsaydık haklı bulacaktı arkadaş kendisini baksanıza hızını paylaştığı yerde alamamış birde buraya koşmuş

Sadece aynı görüştekiler yazsın diye belirtseydi keşke herkese acık platformda kendi yaptıgının dogru oldugunu herkes kabul etmek zorunda değil
Keza işyerinde genelde bicok insan mutsuzdur ancak ekmek yedigin yere ihanet etmek bizde olmaz
İşyerinden arkadası görmese ve bu basına gelmese
'' herkes kendisine çeki düzen versin önce '' türevi bir üslupla olan eleştirileri kabul etmek zorunda değilim. farklı görüşler için de açtım konuyu, sizin gibi yermek amacıyla yazanlar için değil.

eleştiri ile hakaret arasında ince bir cizgi vardır ve sizinki ukalalığa giriyor. hata bulmak için bakan insanların yorumunu konumda görmek istemememden daha normal ne olabilir? Şuraya hata yapıp konu açan insanlar acaba ne yazıp nasıl yerecekler stresiyle başetmek zorunda mı?

Son yazım sizlere. İnsanların sorunları varken bir de alevlendirmemelisiniz bence.
herkes kendisine çeki düzen versin önce '' derken ???
Ben bu tarz birşey yazmadım okudugunuzu anlayın önce
Madem eleştriye kapalısınız madem hep siz haklısınız o zaman farklı görüştekiler gelmesin yorum yapmasın diyin en bastan
Devlet işleri kimlere emanet...

paylaşımlarınızı göremeyecek şekilde kısıtlayın iş arkadaşlarınızı. yaptıkları gerçekten çok saçma. sanki lise gibi gidip bi de şikayet etmişler.

Şimdi bu paylaşımı instagramda vs yapsanız oranın ortamı kaldırabilir ancak watsapp telefon rehberini kullanan bir uygulama watsappdaki kişileriniz mecbur mu sizin paylaşımlarınızı görmeye.

bakmayabilir, zorla açılmıyor ki. bakmaya mecbur değil ama yetiştirmeye de değil. ayy resmen sırf eleştiri için uç noktalardan giriyosunuz pes diyorum sizlere. ben hızınıza yetişemeyeceğim.

evet, haksızım, lanet olsun bana.

herkes kendisine çeki düzen versin önce '' derken ???

evet alıntıları karıştırmışım. şimdi düzelttim. ama o mesajınız nedir öyle? ben mesajdan kırptım suan öyle alıntıladım da vallahi ateş fışkırıyor. bir kendinize gelin ya şuraya konu açan herkesi yıldırmak zorunda mısınız. sinirlenmenizi gerektirecek bir durum göremiyorum. bu şekilde devam edecekse lütfen devamını getirmeyin. sevgiler

öyle bı yorumlar atmışlar kı sankı keyfınden atmış o paylaşımı..mutlu olsa kurumda canlarla karpuz keyfı paylaşırdı benım gıbı çok prblem olmasa..yaşamayan bılmez.

Sizi ispiyonlayanlar tamamen ayak kaydırma peşinde olanların klasik yalakalıklarından birini yapmışlar. Ama sizin dahi olsa paylaşım yaptığınız sosyal mecra hiçbir yerde işle ilgili olumsuz şeyler paylaşmama taraftarıyım. Ben özel sektör çalışanıyım. Çalıştığım fabrika kendi alanında Türkiye'deki en iyi tesise sahip. Bundan dört sene kadar önce sattığımız ürünlerden birinin üzerine bir kedi uzanmış. Bu arada çok ifşa olmamak için açık açık yazamıyorum ne sattığımızı ama giysi, gıda malzemesi vs değil. Kedinin fotoğrafını çektim İnstagram'a attım. Aradan yarım saat geçmedi müdürüm aradı. Kaldır o fotoğrafı, müşteri görmüş, kedilerin ne işi var vs diye beni aradı dedi. Şoka girdim resmen. O gün bu gündür hiç paylaşmam iş yerimden bir şey.

İspiyonculuktur net. İş arkadaşlarınızla hiçbir zaman dostluk kurmayin sosyal ağlarda eklesmeyin. Atılan istekleri beklemeye alin reddedince düşman kesilmesinler. Ben de sizin gibiydim ama herkese mesafeli olmak en güzelidir.

şikayet edenler önce kendilerini düzeltsinler Devletin işi bellidir yani olması gereken işlerdir memurlar kendilerine çeki düzen versin önce
Yanlis dusunuyorsunz bazen ortamdakiler ve amirler insani o kadar sikntiya dusurur ki baska yerde severek yaptiginjz isi orda yapamazsinz...burda once insanlari suclamak yerine once bir sormak lazim gerekirse yer degistrmek lazim...insanlarin mutsuzlugu genelde is ile alakali degil ortamla alaklidr burda da kisiyi suclayamazsinz..

Is arkadaslarinjzj englleyin sadece telfonda lazim oldugunda iletisimde bulunun...ne sacma ya sirf paylasim yuzunden uyari almak...madem o kadar dikkat ediyorlar paylasimlara sorsalarmis bir neden burda mutsuzsuz eger sikntin varsa yardimci olalim desinler amir olmak bunu gerektiri zorla burda mutlu olacaksin demek degil....ayrica insanlar her gittigi yerde mutlu olacak diye bir sart yok evet yerinde olmak isteyen cok kisi var onlarda calisip olsalardi o zaman...sirf orda mutsuz diye hemen sen kalk biz oturalim degil...insanlara cozun getirmek lazim gerekirse yer degisikligi yapmak lazim, yoneticilik budur...

Kural 1
Kurum arkadaşlarını aaaasla ama aasla sosyal medyalarından eklemeyeceksin

Yanlis dusunuyorsunz bazen ortamdakiler ve amirler insani o kadar sikntiya dusurur ki baska yerde severek yaptiginjz isi orda yapamazsinz...burda once insanlari suclamak yerine once bir sormak lazim gerekirse yer degistrmek lazim...insanlarin mutsuzlugu genelde is ile alakali degil ortamla alaklidr burda da kisiyi suclayamazsinz..

kişiyi suçlamıyorum ki asla konuyu açan kişi işi suçluyor sevmiyor orada ki insanlar kendilerini düzeltsin diyorum buna konu açan arkadaşta dahil işin ne suçu var Devletin işi mecbur yapılacak

Back
X