Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadığımı nereden biliyorsunuz ? önceki postumdaki sözü size de ithaf ediyorum.Uzaktan kimsenin görmedigi etmediği yerde laf sokarak değişim olmaz. Gercek değişim için değiştirilmesini istedigin seyi geliştirici önerilerde bulun o zaman
Klasik zihniyet. Ama hiçbir yeri görmeden böyle yorumlarda bulunmanız bence nahoş
"Benim hayatımı yargılamadan önce, benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan,sokaklardan, dağ ve ovalardan geç. Hüznü acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı ...yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin..'' Mevlana
yapmadığımı nereden biliyorsunuz ? önceki postumdaki sözü size de ithaf ediyorum.
vallahi bu forumdaki olay bu. konu açılır, varsa konu sahibesi açısından kücük- büyük herhangi bir durum oradan yüklenilir. sanırım hiç değişmeyecek.
Foruma konu açıpta aynı görüşte olmayan insanlardan eleştiri alınca saldırmakta hiç değişmeyecek sanırım
Foruma konu açıpta aynı görüşte olmayan insanlardan eleştiri alınca saldırmakta hiç değişmeyecek sanırım
biz destek olsaydık haklı bulacaktı arkadaş kendisini baksanıza hızını paylaştığı yerde alamamış birde buraya koşmuş
biz destek olsaydık haklı bulacaktı arkadaş kendisini baksanıza hızını paylaştığı yerde alamamış birde buraya koşmuş
herkes kendisine çeki düzen versin önce '' derken ???'' herkes kendisine çeki düzen versin önce '' türevi bir üslupla olan eleştirileri kabul etmek zorunda değilim. farklı görüşler için de açtım konuyu, sizin gibi yermek amacıyla yazanlar için değil.
eleştiri ile hakaret arasında ince bir cizgi vardır ve sizinki ukalalığa giriyor. hata bulmak için bakan insanların yorumunu konumda görmek istemememden daha normal ne olabilir? Şuraya hata yapıp konu açan insanlar acaba ne yazıp nasıl yerecekler stresiyle başetmek zorunda mı?
Son yazım sizlere. İnsanların sorunları varken bir de alevlendirmemelisiniz bence.
Şimdi bu paylaşımı instagramda vs yapsanız oranın ortamı kaldırabilir ancak watsapp telefon rehberini kullanan bir uygulama watsappdaki kişileriniz mecbur mu sizin paylaşımlarınızı görmeye.
herkes kendisine çeki düzen versin önce '' derken ???
Yanlis dusunuyorsunz bazen ortamdakiler ve amirler insani o kadar sikntiya dusurur ki baska yerde severek yaptiginjz isi orda yapamazsinz...burda once insanlari suclamak yerine once bir sormak lazim gerekirse yer degistrmek lazim...insanlarin mutsuzlugu genelde is ile alakali degil ortamla alaklidr burda da kisiyi suclayamazsinz..şikayet edenler önce kendilerini düzeltsinler Devletin işi bellidir yani olması gereken işlerdir memurlar kendilerine çeki düzen versin önce
Yanlis dusunuyorsunz bazen ortamdakiler ve amirler insani o kadar sikntiya dusurur ki baska yerde severek yaptiginjz isi orda yapamazsinz...burda once insanlari suclamak yerine once bir sormak lazim gerekirse yer degistrmek lazim...insanlarin mutsuzlugu genelde is ile alakali degil ortamla alaklidr burda da kisiyi suclayamazsinz..