evet maalesf bunlar yaşanıyor çok üzücü kızın çocuğu dövmesini facebooktan gördüm ama inan açıpta izlemeye elim varmadı çok duyarsızız çok görüyoruz sadece o an üzülüyoruz sonra markete gidince de kola almadan çıkmıyoruz çok üzülüyorum çok ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çevremdekilere görünce de boşuna diyorum sonra da aklıma hz. ibrahim'i ateşe attıkların da karınca su taşıyor diyorlar ki senin suyun onu söndürmez ki karınca da diyor ki bende biliyorum söndürmeyeceğini ama tarafımı belli ediyorum der ben de karınca misali tarafımı belli ediyorum ve almıyor umarım diğer müslüman kardeşlerimiz ve vicdanı olan herkes bu duruma tepkisiz kalmaz da aldıklarına dikkat eder...
Sürekli alıntı yapıyorum ama kusura bakma canım.
Sana katılıyorum ve ekliyorum
Kudüs için kurulan bir dernek var Türklere ait oranın başkanı anlattı
Yahudi yoksul bir aile kullandığı şekeri 10 katacaksa 5 katıyormuş ve o biriktirdiği şekeri satıp isralie yardım gönderiyormuş. Yeter ki yardım olsun yeter ki itikad olsun.
bizimkiler de gelip AKP ye saldırıp ben çok okuyorum ya cahiller sizi modunda moral bozuyorlar dualar işe yaramıyor diyorlar
İsrail malları insanın hayatıyla oynuyor tıpkı geçmişte peygamberleri zehirlemeye kalktıkları gibi. Bazı mallarının zararları da kanıtlanmış.
evet amerikayi kole obez yapmislar al sana kanit
bunlar iste mola verdikleri gibi hayvan gibi hamburgerciye giderler
o kolalar kafam kadar bardaklar
hepsi olmus 200 kilo bi cogu
hormonlari bozuk olmus
kimisinin kici kocaman
kimisinin kollari
kimisi tavuk vucutlu
tuhaf tuhaf yaratiga donmusler
abicim lahmacundan sasmayin kokorec bile bin basar
arkadaslar verdigim like tikladinizmi
arkadaşım senin benim kampanya yapmamıza gerek yok, başbakan bu hükümetin başı. öyle mitinglerde israil'e atarlanarak olmaz bu iş.
hadi israil mallarına ambargo koysun. İki lafına bakar.
neden koymuyor onu bana bir açıklar mısınız?
niye yapmıyor? niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. ben de siyaset yapayım.
:)))))))))))))))))))))))))
okuyun öğrenin deyince kızıyorsunuz.
söyleyeyim, listesini çıkardığınız markaların çoğu israiil'e bile ait değil.
ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.
başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.
amacınız bir sorunu çözmek değil galiba. neyse. vakit kaybı.
protesto ettiğiniz(i sandığınız) markaların bazıları israil'le ilgisiz. bari onları araştırın diyorum ve kitabıma dönüyorum.
ben boykot yapacaksın da ne olacak demiyorum, boykot yapman saçma komik ve hatta imkansız diyorum.
niye?
sen bir kahve veya temizlik eşyası almayacaksın ama hasta olunca alacağın ilaçların hemen hepsine yakını israil kökenli.
ne olacak o zaman? hastan ölecek mi?
yediğimiz domatesin marulun tohumu israi'den ve artık almaya mecbursun çünkü bizzat hükümetin yerli tohumu yasakladı. ya-sak-la-dı. ve üreticiyi tohum vermeyen tek kullanımlık, toprağın yapısını değiştiren israil tohumuna mecbur etti. bu iş siyaset dışı düşünülemez. bunların hepsi AKP ZAMANINDA oldu.
hangi AKP?
şimdi israil'e atarlanan AKP!
bunlardan haberdar olma, filistin'de ölen çocukları görünce gel burda kola içmeyelim de.
bu o felaketlerin olma sebebi zaten. buradakilerin ne tohumlardan haberdar olması ne ilaçların nerden geldiğinden.
lafın kısası şu:
biz israil'e boykot yaparsak hiç ama hiç bir şey olmaz. türkiye onlar için çok önemli bir pazar değil.
ama onlar bize ambargo koyarsa fellaket olur. başta hayati tehlikesi olanlar patır patır ölür.
çareyi açıkladım: allah'ın verdiği "akıl" kullanılmalı. bilimin peşine takılmalı. diğer müslüman ülkeleri bırakalım bir yana, bu ülkede açın bütçeden diyanete ayrılan paraya bakın ve bilime ayrılan paraya bakın, bu acıklı durumun sebebini anlayın.
inşallah bu sefer anlatabilmişimdir.
algida - unilever şirketi (o da hollanda şirketi. ne israil ne yahudi,lerle bir ilşkisi yok)
danone (fransız şirketi)
ace (procter & gamble-amerikan şirketi)
omo (unilever şirketi, hollanda şirketi.)
fanta, coca cola ( amerikan şirketi.)
freşa (türk... en komiği bu oldu galiba. :)))))))))))
kotex ( Kimberly-Clark, Amerikan şirketi.)
Maggi ( Nestle şirketine ait, İsviçre)
Nestle ( İsviçre)
neyi boykot edeceğinizi bilin bari.
duygusallığı bırakıp bilgi sahibi olmaya ne zaman başlayacaksınız?
bu şirket hissedarları arasında yahudi de var hristiyan da müslüman da.
israil filistinlileri öldürüyor hadi boykot edelim diye bekleyenlere belki de piyasadaki rakip şirketlerce sunulan bu listeleri okuyup bodoslama dalmışsınız.
araştırın öğrenin deyince de sadece kızıyorsunuz.
hadi şimdi güle güle boykot edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?