kolay gelsin... basarilar. boyun kac peki?
kolay gelsin canim umarim hedef kilona ulasirsin, nasil bir diyet uygulamayi planliyorsun? spor yapiyor musun?
kolay gelsin canim umarim hedef kilona ulasirsin, nasil bir diyet uygulamayi planliyorsun? spor yapiyor musun?
aklımda tutmam gereken şeyler var; benim için artık çay demek yeşil çay demektir, evde mutlaka beyaz leblebi ve greyfurt bulundurmalıyım, salatalık yemeyi seviyorum ve bu iyi haber, su içmeliyim, su içmeliyim, su içmeliyim...
İsracım nasılsın? Kendine psikolojik baskı yapma. Ozamn vücudun kasar ve vermekte oldugu kiloyu bile vermez. rahatla zaten bana inan bir seyleri oturttuktan sonra ister istemez veriyorsun sen benim menulerimi gordunmu bilmiyorum ama ben o yediklerimle kilo veriyorum. Sana bırde bırsey tavsıye edicem " Doğadan markalı 7 otlu " diye bir bitki cayı var bundan al ve gunde 2 fincan iç tabı bununla bırlıkte 3 lt su tüket. En azından vücundaki ödemin gitsin. unutma ! :) sık sık tuvalete gideceksin :) aşırı derecede tuvalete gidiosun :)
merhaba isra..aslında öyle çok bi kilon yok benimde boyum 1.60 66.6 ile diyete başlamıştım şu an 59 um bende 52 ye düşmek istiyorum.ama inanınca gerçekten oluyor.sana da bu yolda başarılar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?