• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Israrcı arkadaşımla başım belada

Herkese selam :KK24: Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşım var, aynı okuldan mezunuz. Benim yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı, bizi o tanıştırmıştı belki aramızda bir şey olabilir diye düşünerek. 2 sene kadar önce birkaç ay görüştük, sevgili değildik ama biraz flört etmiştik. Sonra bağımız koptu gibi. Ama bununla ilgili açıkça bir şey konuşulmadı. Bu şahıs son birkaç aydır sürekli görüşelim diye yazıyordu bana, hatta espriyle karışık "görüşmek istemiyorsan söyle" filan dedi. Benim açıkçası görüşmek istememe gibi bir durumum yoktu, çok da meraklısı değilim ama. En son geçen hafta buluşalım dedik, yağmur yağdı fırtına filan çıktı. Ben de iptal edelim dedim. Zaten biraz hastaydım. Ortak arkadaşımla aynı evde kalırlarken birkaç defa evlerine gitmiştim, sanırım buna dayanarak "bize gel dışarda buluşmayalım" dedi (şu an aynı evde değiller). Ben de istemediğimi söyledim, hatta biraz trip attım "hasta halimle beni ayağına çağırıyorsun" diye. Özür diledi, kapattık konuyu. Bugün yeniden buluşacağız diye plan yapmıştık, dün konuştuk bir değişiklik yok dedik. Şimdi yine yazmış evde buluşsak olur mu diye. Çıldıracağım, ne yapayım sizce?
Eve çağıracak cesareti nasıl veriyorsunuz karşıdakine. Ben olsam uzun aradan sonra da olsa görüşeceğim biriyle evde görüşmem. Hatta ilk bulusmaya eve davet edenle hiç görüşmem bağlantıyı keserim.

Haklısınız, en iyisi ben bu akşam için de bir bahane uydurayım. Teşekkürler yorumunuz için

Arkadaş olarak kıymet verdiğiniz biri değilse, sevgili olma konusunda bir hevesiniz de yoksa evde ya da dışarıda görüşmeyin.
Hem zaman kaybı hem de yapışık biri belli.

Yani böyle tipler bide üste çıkarlar benim de karşıma çıkmıştı online uygulamadan tanışmıştık ikinci buluşmada kahvaltıya gel gece de bende kal demişti bir hanzo :)
Ben yine de insan yerine koyup güzelce konuşmaya çalışınca da üste cikmisti bı de bunlar bize kezban diyodur eminim 😂

Cidden bu tiplerle hiç vakit kaybetmemek lazım.
Doğru düzgün adamlar böyle davranmıyor çünkü.
Yani sevişmeyi vs geçtim medeni bir insan kıçını kaldırıp kahve içmeye çıkmalı ya en azından.

Valla böyle insanların gözünde kezban olmayı tercih ederim :) 2 sene önce flört ederken ben de belki aramızda bir şey olabilir diye düşünmüştüm ama sonra bir anda ortadan kayboldu zaten, ben de peşine düşmedim. Galiba ondan cesaret buluyor böyle.

Eve çağıracak cesareti nasıl veriyorsunuz karşıdakine. Ben olsam uzun aradan sonra da olsa görüşeceğim biriyle evde görüşmem. Hatta ilk bulusmaya eve davet edenle hiç görüşmem bağlantıyı keserim.
Arkadaşımla aynı evde kalırlarken bir iki kez evlerine gitmiştim. Galiba o sebepten cesaret buldu ama şu an beraber yaşamıyorlar ve ne münasebet yani... Haklısınız, görüşmemek en iyisi

Herkese selam :KK24: Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşım var, aynı okuldan mezunuz. Benim yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı, bizi o tanıştırmıştı belki aramızda bir şey olabilir diye düşünerek. 2 sene kadar önce birkaç ay görüştük, sevgili değildik ama biraz flört etmiştik. Sonra bağımız koptu gibi. Ama bununla ilgili açıkça bir şey konuşulmadı. Bu şahıs son birkaç aydır sürekli görüşelim diye yazıyordu bana, hatta espriyle karışık "görüşmek istemiyorsan söyle" filan dedi. Benim açıkçası görüşmek istememe gibi bir durumum yoktu, çok da meraklısı değilim ama. En son geçen hafta buluşalım dedik, yağmur yağdı fırtına filan çıktı. Ben de iptal edelim dedim. Zaten biraz hastaydım. Ortak arkadaşımla aynı evde kalırlarken birkaç defa evlerine gitmiştim, sanırım buna dayanarak "bize gel dışarda buluşmayalım" dedi (şu an aynı evde değiller). Ben de istemediğimi söyledim, hatta biraz trip attım "hasta halimle beni ayağına çağırıyorsun" diye. Özür diledi, kapattık konuyu. Bugün yeniden buluşacağız diye plan yapmıştık, dün konuştuk bir değişiklik yok dedik. Şimdi yine yazmış evde buluşsak olur mu diye. Çıldıracağım, ne yapayım sizce?
Cafelerin suyumu çıkmış acaba çokta uygun değil bence eve gel ısrarı. Kesinlikle gitme ve her yerden engelle bağını kopar.

Yani şimdi bu kendini akıllı sanan abaza kişisinin amacı çok belli.Sen de ona ben muhabbet kuşu degil, papağan seviyorum de senden bana olmaz de asagila gitsin.

Adam ilişki düşünmüyor en azından seninle .
Eve atma peşinde .
Daha önceki tanışıklığınızı kullanıyor ne var canım birbirimizi tanıyoruz zaten düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.
Ortada kopuk bir flörtleşme var sadece buna güvenerek evine gidersen ve yakınlaşma olursa bu adam iletişimi keser yada sınırlı tutar .
Buda senin için üzücü olur .
Hayır zaten çok hevesli olmadığını söylüyorsun açık açık kusura bakma niye evine geliyorum ne münasebet dersin geçersin.
Bu kadar kafa niye patlatılıyor bu istenmeyen adama onu da anlamadım

Niyeti iyi degil

Görüşmeyi iptal ettim gerekçe olarak da niyetinden hoşlanmadığımı ima ettim ona bile çok bozuldu, salak sanıyor herhalde :olamaz:
niyetim o değil ne demek istiyorsun diye kendini savunmadı mı?
bu ne genişlik pes doğrusu.. erkek olsam eve gel demeyi aklımdan ancak geçirebilirim ben olsam

zaten dengesizmiş yıllar önce ortadan kaybolmasından belli

düzeltmeye çalışmadı mı yok öyle değil böyle vs gibi

Valla böyle insanların gözünde kezban olmayı tercih ederim :) 2 sene önce flört ederken ben de belki aramızda bir şey olabilir diye düşünmüştüm ama sonra bir anda ortadan kayboldu zaten, ben de peşine düşmedim. Galiba ondan cesaret buluyor böyle.
2 senedir karakterinde hiçbir ilerleme olmamış belli ki bu arkadaşın.
Tekrar iletişime geçmek bile vakit kaybı.

niyetim o değil ne demek istiyorsun diye kendini savunmadı mı?
bu ne genişlik pes doğrusu.. erkek olsam eve gel demeyi aklımdan ancak geçirebilirim ben olsam

zaten dengesizmiş yıllar önce ortadan kaybolmasından belli

düzeltmeye çalışmadı mı yok öyle değil böyle vs gibi

Yanlış anlıyorsun filan dedi, ben de hiç detaya girmedim. Gereksiz bir insan

Adam ilişki düşünmüyor en azından seninle .
Eve atma peşinde .
Daha önceki tanışıklığınızı kullanıyor ne var canım birbirimizi tanıyoruz zaten düşüncesini empoze etmeye çalışıyor.
Ortada kopuk bir flörtleşme var sadece buna güvenerek evine gidersen ve yakınlaşma olursa bu adam iletişimi keser yada sınırlı tutar .
Buda senin için üzücü olur .
Hayır zaten çok hevesli olmadığını söylüyorsun açık açık kusura bakma niye evine geliyorum ne münasebet dersin geçersin.
Bu kadar kafa niye patlatılıyor bu istenmeyen adama onu da anlamadım

Kafa patlatılmıyor aslında, dediğiniz gibi "eve gelemem" dedim. Aynı konuyu sürekli açtığı için sinirlenip buraya yazmıştım. Neyse zaten gitmedim ve umarım tekrar yazmaz.Teşekkürler yorumunuz için

Haklısınız, en iyisi ben bu akşam için de bir bahane uydurayım. Teşekkürler yorumunuz için
Bence bahane bulma, direkt konuşmayı kes. Gelemem de anlaşılan bu adama bir şey hissetmiyorsun . Erkeklere acımayın ya benim de flörtüm beni makarnada çok iyiyim diye eve davet etti. Öpmeye falan çalıştı izin vermeyince makarna da yapmadı. Şu erkekler cidden sorunlu sil gitsin ya genç insansın sana adam mı yok

Adamı hem iten hem çeken sizsiniz.Buluşalım diye planlar yapıyorsunuz o da hedefe kitli şekilde eve atmaya çalışıyor
Adam daha net

Bunu en az 10 kere söyledim, her seferinde başka bir şeyi bahane ederek tekrar teklif ediyor. En son muhabbet kuşunun resmini atmış "bunu görmek istemez misin?" diye :olamaz:

Doktora düzeyinde adamın da şunu yapması ne bileyim... Bu erkeklerin zeka düzeyleri çok yüksek değil cidden 😅

Back
X