Herkese selam

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bir arkadaşım var, aynı okuldan mezunuz. Benim yakın bir arkadaşımın ev arkadaşı, bizi o tanıştırmıştı belki aramızda bir şey olabilir diye düşünerek. 2 sene kadar önce birkaç ay görüştük, sevgili değildik ama biraz flört etmiştik. Sonra bağımız koptu gibi. Ama bununla ilgili açıkça bir şey konuşulmadı. Bu şahıs son birkaç aydır sürekli görüşelim diye yazıyordu bana, hatta espriyle karışık "görüşmek istemiyorsan söyle" filan dedi. Benim açıkçası görüşmek istememe gibi bir durumum yoktu, çok da meraklısı değilim ama. En son geçen hafta buluşalım dedik, yağmur yağdı fırtına filan çıktı. Ben de iptal edelim dedim. Zaten biraz hastaydım. Ortak arkadaşımla aynı evde kalırlarken birkaç defa evlerine gitmiştim, sanırım buna dayanarak "bize gel dışarda buluşmayalım" dedi (şu an aynı evde değiller). Ben de istemediğimi söyledim, hatta biraz trip attım "hasta halimle beni ayağına çağırıyorsun" diye. Özür diledi, kapattık konuyu. Bugün yeniden buluşacağız diye plan yapmıştık, dün konuştuk bir değişiklik yok dedik. Şimdi yine yazmış evde buluşsak olur mu diye. Çıldıracağım, ne yapayım sizce?