- 17 Şubat 2018
- 101
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi elvandogancan
-
Dert değil de her şeye çok ısrar ediyor deli editor bniKim okursa okusun hak dilini okusun.Bosver dert ettigin seye bak.
Yok yok kızım 7 aylık mecburen geç yaptk mevlidiKimin okuduğu önemli değil de yeni doğan bebeğe kına yaktırmayın bence. Ne olacağı belli olmaz.
Bebek mevlüdün de hiç bebeğe kına yakıldığını görmedim ama istemiyorsanız yaktırmayın,illa o kadının dua okumasını istiyorsa ikisi beraber okusun daha güzel olur bence iki kişinin okuması.merhaba hanımlar
Bebeğime mvlüt yapacağm kendi tanıdığım bir bayan okuyacak. Komşumuzda okuyor. Kayınvalidem takmış ona o okusaydı diyip duruyor. Bugün yine aynı şeyi söyledi o senin tanıdıkla okusa Ayşe’de( komşu ) ayıp olur komşumuz o. Gelinin akrabasıyla beraber okuyun derim diyor . Anne ben istemiyorum o bayanı ya dedim. İyi kendiniz bilirsin dedi.
düzenli bi şekilde ısrar ediyor :) kızıma kınaa yakmk istiyr ben istemyrm öyle şeyleri sevmiyrm pek. Hevesin varsa yapalım madem dedim senin hevesin yok mu diyor yok dedim bende. Ben yakıcam siz yakmasanız da dedi.
Of istemyrm uğraşmak. Ne yapacağımı şaşırdım
Her seye karisiyorsa bu sikinti tabi.Uygun bir dille uyarin bazi seylere ben karar vermek istiyorum diye.Dert değil de her şeye çok ısrar ediyor deli editor bni
Aynen bende tiksiniyorum sanki ya kendimi tuhaf hissediyordum sen yazinca rahatladimCocugum bile olsa kina yakilirsa asla dokunamam heralde :) asiri tiksiniyorum kinali birinin elinden yemek yemem bana dokunuldugunda sanki bayilacak gibi oluyor psikolog fobi demisti
Ciddi misin bu dunyada tekim saniyordum kimse inanmiyor bu kadar olduguma ama gercekten o kadar tiksiniyorum ki bayilacak gibi oluyorum tansiyonum dusuyor ahhahhaAynen bende tiksiniyorum sanki ya kendimi tuhaf hissediyordum sen yazinca rahatladim
7 ay da küçük. Nasıl narin cildi var kuzunun. Reddetme hakkınızı burada kullanın derim.Yok yok kızım 7 aylık mecburen geç yaptk mevlidi
Bende sen yazinca sasirdim o kisinin yaptigi yemegi yiyesim gelmiyor ama dusunmemeye calisiyorum ama ben her seye tiksinen bi tipimCiddi misin bu dunyada tekim saniyordum kimse inanmiyor bu kadar olduguma ama gercekten o kadar tiksiniyorum ki bayilacak gibi oluyorum tansiyonum dusuyor ahhahha
Ben yiyemem asla bayramlarda falan da acikca soylerim elinizde kina oldugu icin opemem diye ahahah gerci alisti akrabalar artikBende sen yazinca sasirdim o kisinin yaptigi yemegi yiyesim gelmiyor ama dusunmemeye calisiyorum ama ben her seye tiksinen bi tipim
Biz de bi cinslik var benceBen yiyemem asla bayramlarda falan da acikca soylerim elinizde kina oldugu icin opemem diye ahahah gerci alisti akrabalar artik
illa karşı çıkcaksınız kayınvalidelere...Valla şu yeni nesil gelinlerden illallah geldi bana... kaynanalar ne yapsa suççç..kaynanaları sevmessiniz ama, onun doğurduğuyla evlenirsiniz...Kaynana istemeyen, öksüz ve yetimlerle evlensinler...merhaba hanımlar
Bebeğime mvlüt yapacağm kendi tanıdığım bir bayan okuyacak. Komşumuzda okuyor. Kayınvalidem takmış ona o okusaydı diyip duruyor. Bugün yine aynı şeyi söyledi o senin tanıdıkla okusa Ayşe’de( komşu ) ayıp olur komşumuz o. Gelinin akrabasıyla beraber okuyun derim diyor . Anne ben istemiyorum o bayanı ya dedim. İyi kendiniz bilirsin dedi.
düzenli bi şekilde ısrar ediyor :) kızıma kınaa yakmk istiyr ben istemyrm öyle şeyleri sevmiyrm pek. Hevesin varsa yapalım madem dedim senin hevesin yok mu diyor yok dedim bende. Ben yakıcam siz yakmasanız da dedi.
Of istemyrm uğraşmak. Ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?