Israrla eve gelmek isteyen erkek

muallimekiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
180
-182
13
Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.

Ben sizi anladım. Eve gelmesi değil sorun. İstemediğinizi bildiği halde ısrar etmesi ve dediğini yaptırması. Bu derece sinirlenmenize gerek yok kendiniz için ama belli ki alana, sınırlara ve isteklere saygılı birisi değil. İlla gelip beklenti içine girmesine gerek yok yanlış olması için. Siz istemediğiniz halde gelerek zaten en büyük yanlışı yapmış. Bence de ayrılın.

onun ısrarla gelmek istemesi senin ısrarla kabul etmemen... sana hak veriyorum bende erkek arkadaşımın (şu an esim) öğrenci evini görmek istememiştim. niye göreyim ki? onun o evdeki saçma sapan odasını görüp ne yapacaktim? tenezzül bile edip girmemistim öğrenci evine. erkekler ne anlar evden bilmiyorum. mutlaka ama mutlaka consellik geçiyordur aklından. çünkü onların beyinleri ile ürolojik bölgeleri yer değiştirmiş durumda oluyor.

Namaz kıldı sonra şeytana uydu djdjdjj
Namaz kılan adamın, elin kızının evinde işi ne?
Valla bu erkekler beş para etmez
Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu

Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Tertip düzeninizi görmek istedi herhalde ayy kafalara bak jdjdjjd çok anlam yükleyip kendinizi üzmeyin ama bu adamı iyi gözlemleyin benim gözüm tutmadı kendisini

Haklısınız.eve gelince ne oluyor? Başı göğe mi erdi. Ancak gerilmeme hem kendime hem ona saygimi yitirmeme neden oldu

Tertip düzeninizi görmek istedi herhalde ayy kafalara bak jdjdjjd çok anlam yükleyip kendinizi üzmeyin ama bu adamı iyi gözlemleyin benim gözüm tutmadı kendisini
Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine

Ay sanki yağmurda kalan kedi yavrusunu anlatır gibi anlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…