- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Farklı zamanlarda o kadar ısrar etti ki direncim kırıldı.bu kadar sinirlenecegimi tahmin de etmedim.Bunda bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım ? Madem bu kadar istemiyordunuz almasaydınız eve.
Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozduNamaz kıldı sonra şeytana uydu djdjdjj
Namaz kılan adamın, elin kızının evinde işi ne?
Valla bu erkekler beş para etmez
Tertip düzeninizi görmek istedi herhalde ayy kafalara bak jdjdjjd çok anlam yükleyip kendinizi üzmeyin ama bu adamı iyi gözlemleyin benim gözüm tutmadı kendisiniAramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Yüz bulsa sırnaşır zaten yüz bulamamıştırNamaz kıldı sonra şeytana uydu djdjdjj
Namaz kılan adamın, elin kızının evinde işi ne?
Valla bu erkekler beş para etmez
Siz davet etmişsiniz adam Viyana kapısını zorlar gibi zorlamamış ki kapıyı.Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Öyle demeyin ama namaz kılmak yerine oruç da tutabilirdi evinizde.Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak.
Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evineTertip düzeninizi görmek istedi herhalde ayy kafalara bak jdjdjjd çok anlam yükleyip kendinizi üzmeyin ama bu adamı iyi gözlemleyin benim gözüm tutmadı kendisini
Ay sanki yağmurda kalan kedi yavrusunu anlatır gibi anlatmışsınızEvlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine
Neden dalga gectiniz anlamadım.konu eve gelmesinden çok israrla istedigini yaptırması.yoksa ne sirnasti ne de uzun kaldı.Bi de bayıl istersen Feriha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?