Israrla eve gelmek isteyen erkek

M muallimekiz 15 Haziran 2023 konunuzda Mayıs ayının son haftasında ( konunuzda 3 hafta önce dediğiniz için ) avukatsız anlaşmalı boşanma duruşmanız olduğunu yazmışsınız.Boşanma davanız sonuçlandı mı ?

Bu konunuza bakınca: hayat görüşünüz sebebiyle, erkek arkadaşınızla fiziksel temaslardan kaçınmak istediğinizi düşünmüştüm.

Erkek arkadaşınızla 3-4 aydır ilişkinizin olması ve bu süre zarfında halen evli bir kadın olmanız; anlattığınız hayat görüşünüzle sizce de çelişmiyor mu ?

Bu ilişkiye başlarken, erkek arkadaşınız sizin evli olduğunuzu biliyor muydu ?
Maşallah hojam:KK8:

Çok haklısınız. Emrivaki yapmış. Karşı tarafın bu kadar istemediği bir şeyde düzenli ısrar etmek, böyle oyunlarla hesaplarla kitaplarla yola getirmeye çalışmak çok çirkin. Durduk yere mahreminizi adamın birine açmış oldunuz yani. Ben olsam çok soğur ve görüşmezdim. Bundan sonra kimsenin duygularını filan düşünmeyin, bir şeyi istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Alınacak olan alınsın.

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Ben evime gelmesini istemediğim biri ile yemek hazirlamayi bırak disarida da iletişim kurmam hem görüşüp hemde bu kadar öfkelenmeniz de tutarsız

Pek sanmıyorum çok zamandır söylüyor gayet ciddiydi bence. Bir de zaten ısrar huyu var çok gicik oluyorum saygisizlik bu bir insan neden karsisindaki insanin gönülsüz olduğu bir konuyu gündeme getirir
Israr huyu varsa uzak dur ne yapar eder dediğini yaptırır. Yok dersin anlamis gibi yapar sonra ısıtıp ısıtıp önüne getirir, kabul edene kadar ısrar eder. Kabul etmezsen belki küser, trip atar . Ayyhh yazarken içim şişti. Bu modelden vardı bende nişan atıp ayrıldım. Baştan belli ediyolar aslında kendilerini sen de bunu gördüysen ona göre değerlendir , çekilmez bir hal alıyorlar sonra

Henüz resmen boşanmadan bir iliski yaşamanız ile davranışlarınız çok tutarsız geldi.
Yani hangi durumda olursa olsun o anki merhamet duygunuzla da olsa eve alacak kadar ciddi bir ilişkiniz var.
fakat eve girsin istemiyorsunuz ama evlenmeyi düşünüyorsunuz,henüz bosanmadiniz ya da çok çok yeni boşandınız.e o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Aklım karıştı 🙄

Bence siz haklısınız burda sorun evinize gelmesi değil, emrivaki yapması belki o an için müsait değilsiniz yada arkadas bahanesi ile size gelmeyi düşündü. Arkadaşı müsait değilmiş demek ki onuda haberdar etmemiş cat kapi gelen kişileri sevmem, emrivaki yapılmasını da sevmem kendimde yapmam... Sorun sadece gelmesi değil tabi ki

Böyle tiplerden hiç hoşlanmam 50 kere söyleyip hayır cevabı alıp sonra bir de sizin kabul etmek zorunda kalacağınız şekilde arkadaşıyla plan yapmış. Arkadaşıma gidemem derim o da kabul etmek zorunda kalır. Size saygısı olmayan bir insan. Eve gelince de sizin istekli olup olmamanıza bakmış. Biraz sinyal verseydiniz cinsellik yaşayacaktı asıl amaç oydu. Hiç şaşırmadım namaz kılmasına da. Hepsi bir acayip oluyor. Bence ayrılın.

Benim bir tanıdığıda 5 vakit namaz kılan etrafın örnekle gösterdiği kocası 6 aylık evliyken başka bir kızla yatarak aldatmıştı. Her halt onlardan yüzsüz gibi gelicem gelicem demesi komedi yani. Ha sizde bu tepkiyi vererek normal değilsiniz

Back
X