- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
O anki salakligim.Ay sanki yağmurda kalan kedi yavrusunu anlatır gibi anlatmışsınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anki salakligim.Ay sanki yağmurda kalan kedi yavrusunu anlatır gibi anlatmışsınız![]()
Ne garip birisiniz ya , uzak durun adamdan![]()
Garip olan ne ? Sinirlarima saygi gosterilmeyince sinirlenmem miNe garip birisiniz ya , uzak durun adamdan![]()
Neden dalga gectiniz anlamadım.konu eve gelmesinden çok israrla istedigini yaptırması.yoksa ne sirnasti ne de uzun kaldı.
Aslında o an eve ben çağırdım.cunku kapıya kadar emrivakiyle geldi. O zamana kadar farklı zamanlarda o kadar israr etti ki cagirmasam mahcubiyet hissedecekmisim gibi geldi. Ama daha sonra bu duruma pisman oldum ve öfke duyuyorumÇok büyük hata yapmışsınız.
Hayırsa hayırdır.
Hiç hoşlanmam saygısız insanlardan!
Hele evi incelemiş,o an kovardım,bir daha da muhatap olmazdım.
Hata dediğim işte eve çağırmak.Aslında o an eve ben çağırdım.cunku kapıya kadar emrivak
Davet etmeseydinizde kızacaktıEvlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine
Hem namaz kılıyor.Hem senin evine geliyor. İlginçmiş.Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evet sey dusundurdu bana, acaba beni evine alacak mi testi yapmis olabilir mi?Hem namaz kılıyor.Hem senin evine geliyor. İlginçmiş.
Ben onu çözemedim. Normalde yanyana yolculuk yaptığımizda bacağı degse hemen çeker. Asla civik konuşmaz. Sevgili gibi değil daha çok arkadaşça konuşur samimi bir dili yok.Hem namaz kılıyor.Hem senin evine geliyor. İlginçmiş.
Eve gelip namaz kilmak mi bahanede yagmur yagiyor mu ? Yayan mi birakti sizi eve arabayla mi ? Çünku arabaylaysa durum daha da absurt .Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evet. Kendime kiziyorum. Arayip. Cami uzak namaz vakti dar arkadas musait değil vs dedi. Oralı olmayabilirdim. Kendim davet ettimAslinda kendinize kiziyosunuz su an. Sinir ihlali yapan adam degil ki sizsiniz. Israr edebilir, bir anlik duygu degisimine kurban gitmis onca hayir demeniz. Bir daha almazsiniz eve olur biter
Otobüsle geldik. Kendisi eve geleyim demedi ama evin dibine kadar gelip vakit dar bilmem ne davet bekledi resmen.Eve gelip namaz kilmak mi bahanede yagmur yagiyor mu ? Yayan mi birakti sizi eve arabayla mi ? Çünku arabaylaysa durum daha da absurt .
Pek sanmıyorum çok zamandır söylüyor gayet ciddiydi bence. Bir de zaten ısrar huyu var çok gicik oluyorum saygisizlik bu bir insan neden karsisindaki insanin gönülsüz olduğu bir konuyu gündeme getirirEvet sey dusundurdu bana, acaba beni evine alacak mi testi yapmis olabilir mi?
Senin konuların kadar değil Nuran.Hem namaz kılıyor.Hem senin evine geliyor. İlginçmiş.
Bence kuştan ödünç aldığı beyniyle yaşadığınız yeri görüp fikir edinmek istedi hakkınızda. Çok kızılacak bir durum değil ama can sıkıcıOtobüsle geldik. Kendisi eve geleyim demedi ama evin dibine kadar gelip vakit dar bilmem ne davet bekledi resmen.
Önemli olan ve anlatmadiginiz kisim, sizin iyi gel dediginiz telefon gorusmesinde gelmek icin israr etti mi ki?Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu