Israrla eve gelmek isteyen erkek

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Az sakin olun ne bu hiddet?
Siz içeri buyur etmişsiniz adam zorla iceri dalmamis ki

Herkesin anlayacağı bir dil vardır. Kimisi tatlı dilden anlar kimi sert dilden. Demek ki sizinki tatlı dil sevmeyen biri. Eve almak yerine başka bir çözüm üretebilirdiniz. Kafede oturmak gibi. Sınırlarınıza saygı duymaması çok kötü ama biraz tepki olarak abartmışsınız. Belki de sizin siniriniz kendinizedir. Neden böyle bir şey yaptım yapmamalıydım diye sitem ediyorsunuzdur ondan karşınızdaki kişiye sinirlenmişsinizdir.
Kendime kızıyorum zaten. Çünkü ben buyur ettim. Hatta neyse içeri gelmem doğru olmaz diye son anda geri bile caydi ama tekrar davet ettim.
Galiba bir şekilde evin dibine kadar gelmesine ve kararimin değişmesine kızdım.hem ona hem kendime

Konu sahibi sonuna kadar haklısınız eve gelmesi değil istemiyorum bana göre uygun bir hareket değil diye düşünüyosunuz karşıdaki saygı duymuyor bende açıkçası alanıma girilmesine istemedigim halde israr edilmesine ve emrivakilerden hoşlanmam

Siz sevgili misiniz tam olarak nesiniz? Sevgiliyseniz adamla dalga mı geçiyorsunuz oyalıyor musunuz adamı ? Yok sevgili değilseniz size bunca ısrarı edecek cesareti nereden buluyor ? Tecavüze yeltenmiş gibi yazmışsınız da ortada bu kadar büyütecek bir durum yok gibi
Adı konmuş bir şey yok ama normal bir kadın erkek arkadaşlığı da değil. Tanımaya. Çalışıyoruz üç dört aylık bir ilişki

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
E bu kadar kizacaktin neden çağırdın. Çağırdın neden lafını yapiyosun..nerden baksan tutarsizlik.

Ben onu çözemedim. Normalde yanyana yolculuk yaptığımizda bacağı degse hemen çeker. Asla civik konuşmaz. Sevgili gibi değil daha çok arkadaşça konuşur samimi bir dili yok.
Eve geldiginde de sirnasmaya kalkmadi göz temasi bile kurmadi. Ama neden israr etti beni de cileden cikartti anlamadım. Eve geldin eee ne oldu be adam
E adamla Elele tutuşmadiginizi yazdiniz. Otobuste bacağı değse çekiyor. Dizine yatma saç okşama falan da yok sanırım. Samimi bir dili de yok . Birbirinize sirnaşmiyorsunuz.
Şu sayfada yazdığınız dilden anladığım kadarıyla öyle sevgi gösterisinde bulunacak biri de değilsiniz.
O zaman ne etmeye birbirinizin hayatındasiniz? Daha evlenmeden heyecan bitmiş. Arkadaşlık yapıyoruz derseniz dinde flörtün,namahremle telefonda konuşmanın vs çok mu yeri var? Hiç bir şey anlamadım valla bu işten.
Ayrılın, hepiniz rahatlayın

Konu sahibi sonuna kadar haklısınız eve gelmesi değil istemiyorum bana göre uygun bir hareket değil diye düşünüyosunuz karşıdaki saygı duymuyor bende açıkçası alanıma girilmesine istemedigim halde israr edilmesine ve emrivakilerden hoşlanmam
Aslında kendim davet ettim ama evin dibine kadar gelmişti zaten. Daha çok kendime ofkeliyim tabi ona da patladim

E adamla Elele tutuşmadiginizi yazdiniz. Otobuste bacağı değse çekiyor. Dizine yatma saç okşama falan da yok sanırım. Samimi bir dili de yok . Birbirinize sirnaşmiyorsunuz.
Şu sayfada yazdığınız dilden anladığım kadarıyla öyle sevgi gösterisinde bulunacak biri de değilsiniz.
O zaman ne etmeye birbirinizin hayatındasiniz? Daha evlenmeden heyecan bitmiş. Arkadaşlık yapıyoruz derseniz dinde flörtün,namahremle telefonda konuşmanın vs çok mu yeri var? Hiç bir şey anlamadım valla bu işten.
Ayrılın, hepiniz rahatlayın
Tanismaya çalışıyoruz.sevgi duymadigim anlamina gelmez ki. Sadece mümkün olduğu kadar mesafe olsun istiyorum

Hem namaz kılıyor.Hem senin evine geliyor. İlginçmiş.
Namaz kılan bir erkek kız arkadaşının evini görmek isteyemez mi bunu anlayamadım. Konu sahibi rahatsız bu ayrı konu. Adam namazını kılmış çıkmış kıza onun istemeyeceği bir harekette bulunmamış ki.
Emrivakileri bende sevmem ama namaz kilmasiyla alakasını Çözemedim

Aferin kız sana. Ben olsam sevdiğim eve gelse mutlu olur heycan yapar kesin en azından öperdim. Şeytanın çok benim. Sana helal olsun. Üzme kendini bir daha da başka cami bulsun :)

Abartmayın amaa! Sevdiğiniz adam sonuçta ne yaptı gelip sanki size kötü bir şey yapmış gibi tepkiler veriyorsunuz.once bir sakin mi olsanız. Namaz kılıp çıkmış adam yağmur var diyorsunuz ne yapsın adam anlamıyorum. Sevmiyorsaniz yormayın insanları

Abartmayın amaa! Sevdiğiniz adam sonuçta ne yaptı gelip sanki size kötü bir şey yapmış gibi tepkiler veriyorsunuz.once bir sakin mi olsanız. Namaz kılıp çıkmış adam yağmur var diyorsunuz ne yapsın adam anlamıyorum. Sevmiyorsaniz yormayın insanları
Seviyorum onunla olmaktan vakit gecirmekten çok mutluyum. Ama dışarda.eve gelince mahremime girilmiş gibi geriliyorum

Aferin kız sana. Ben olsam sevdiğim eve gelse mutlu olur heycan yapar kesin en azından öperdim. Şeytanın çok benim. Sana helal olsun. Üzme kendini bir daha da başka cami bulsun :)
Benim de seytanim bol da hiç oturmadan odanin öbür ucunda dikildim. Allahtan göz temasi vs kurmadi 😂

Back
X