Israrla eve gelmek isteyen erkek

Aramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Ne olursa olsun istemediğini bildiği halde ısrar edip gelmesinin sen sinir etmesinde haklısın
Evde bir şey olacağından değil..istemediğini bildiği bir şeyi emrivaki yapması sorun
Miden bulanıyorsa kapalı ortamda .. görüşme

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Bana da biraz abartmissiniz gibi geldi ama burada karsinizdaki kisiye neden kiziyorsunuz ki, sonucta zorla gelmemis siz davet etmissiniz.
Istemediginiz bir seyj yaptiginiz icin kendinize mi kizginsiniz acaba

Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evinize gelip size istemediğiniz şeyler teklif etmiş farklı niyeti olmuş olsaydı haklısınız ama namaz kılmış yemek yemiş ve çıkmış o kadar istemiyorsunuz neden eve aldınız zorla mı girdi bazen bazı kadınlar ne istiyorlar gerçekten çok merak ediyorum bu anlattıklarınız bir problem değil ve çok yersiz duygular yaşıyorsunuz bence kadınları çok savunan birisi olarak bazen çok nadirde olsa erkeklere de üzülmüyor değilim 😄

Ben de istemediğim şeyler üzerine ısrar edilmesinden hoşlanmam. Hayır diyemeyen insanları ısrarla manipüle etmeye çalışan kişilerden hoşlanmam. Bir şey yapmamış olsa bile yapabilirim düşüncesiyle geldi. Kafaya koyduğu şeyi yaptı. Hayır demeyi cevap kabul etmediği için başka zaman bunu başka şey için yine yapacak. Kesin. Kişisel sınır algısı yok, bunu kırmaktan keyif alıyor.
Burçlara inanmam pek ama bu Yengeç burcu olabilir.

Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine

Şu an oturduğunuz ev size mi ait ? Kendisiyle evlenirseniz; sizin evinizde yaşayacağınıza dair bir konuşmanız mı oldu ?

Sanırım bosanmadiginiz için çok sinirlisiniz , içten içe hata yaptığınızı düşünüyorsunuz ...evet haklısınız bencede hata yapmissiniz..boşanana kadar görüşmeyi bırakın bence vicdanınız rahat olsun ...

Normal evli boşanma sürecinde diye biliyorum . Kendisi açıklasın.

Adı konmuş bir şey yok ama normal bir kadın erkek arkadaşlığı da değil. Tanımaya. Çalışıyoruz üç dört aylık bir ilişki

M muallimekiz 15 Haziran 2023 konunuzda Mayıs ayının son haftasında ( konunuzda 3 hafta önce dediğiniz için ) avukatsız anlaşmalı boşanma duruşmanız olduğunu yazmışsınız.Boşanma davanız sonuçlandı mı ?

Bu konunuza bakınca: hayat görüşünüz sebebiyle, erkek arkadaşınızla fiziksel temaslardan kaçınmak istediğinizi düşünmüştüm.

Erkek arkadaşınızla 3-4 aydır ilişkinizin olması ve bu süre zarfında halen evli bir kadın olmanız; anlattığınız hayat görüşünüzle sizce de çelişmiyor mu ?

Bu ilişkiye başlarken, erkek arkadaşınız sizin evli olduğunuzu biliyor muydu ?

Yok ben de anladım sizi, kesinlikkle ısrardan nefret ediyorum, çok akıllı gibi davranıp insanı manipüle etmeye çalışan kurnazlardan anında soğuyorum.
Ben haklı buldum sizi. Kesinlikle soğurdum. Ay ben bile sinirlendim aahhah

Adı konmuş bir şey yok ama normal bir kadın erkek arkadaşlığı da değil. Tanımaya. Çalışıyoruz üç dört aylık bir ilişki

E daha yeni boşanmışsiniz,
Ayrilik, boşanma sonrasi yeni bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?

Bütün öfkeniz kendinize.
Öyle saçma bir şey ki anlattığınız, zannedersin evine aldığın adam seni alıkoydu.
Bütün öfkeniz zaaf gösterip eve çağırmış olmanız. Çağırmasaydınız. Islansaydı, şeker mi bu eriyecek?
Cami uzaktaymış. Size ne bundan? Kaza ederdi. Dinde bile zorlama yokken siz neyi zorladınız ki bu kadar?
Adamı karalayıp durmayın bence. Israrcı olabilir ama adam tacizci değil sonuçta. Bütün sınırları siz çizip siz ihlal etmişsiniz.

E daha yeni boşanmışsiniz,
Ayrilik, boşanma sonrasi yeni bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Bosanamamis hatta

Resmen adamı eve atmak için güzelce bahaneler uydurup adamı eve almışsınız ama adam sadece namaz kıldı,yemek yedi gitti diye de bir kızgınlık çökmüş üstünüze. Alt tarafı namaz kılmış bunun neyine sinir oldunuz? Yoksa başka şeyler de mi yapmak isterdiniz hı?

Fazla abartmışsın yaşadığın yeri görmek istemiş bişey de yaşamamışsınız bi namaz kılıp çıkmış

Back
X