- 25 Nisan 2018
- 4.987
- 9.631
- 158
- Konu Sahibi muallimekiz
Hayatı bu kadar abartı yaşamayın yanlış anlaşılır düşüncelerinizSeviyorum onunla olmaktan vakit gecirmekten çok mutluyum. Ama dışarda.eve gelince mahremime girilmiş gibi geriliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatı bu kadar abartı yaşamayın yanlış anlaşılır düşüncelerinizSeviyorum onunla olmaktan vakit gecirmekten çok mutluyum. Ama dışarda.eve gelince mahremime girilmiş gibi geriliyorum
Nasıl yanlış anlaşılır hakkımda ne düşünür?Hayatı bu kadar abartı yaşamayın yanlış anlaşılır düşünceleriniz
Ne olursa olsun istemediğini bildiği halde ısrar edip gelmesinin sen sinir etmesinde haklısınAramizda bir şey olmadi. Biz normalde de el ele bile tutusmuyoruz zaten. Evi inceledi namaz kildi gitti hemen. Ama aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Abartı olursanız yani sadece namaz kılıp çıktığı için bu kadar tepki verirseniz takıntılı ve ona uygun olmadığınızı düşünebilir. Çok normal gelmedi bana sinirinizNasıl yanlış anlaşılır hakkımda ne düşünür?
Seviyorum ama bu olaydan sonra biraz soğudum ve çok kizginim
Bu cumle cok abarti bence. Boyle dusunuyorsaniz da gorusmeyi kesin.aynı çati altinda olmak sinirimi bozdu
Bana da biraz abartmissiniz gibi geldi ama burada karsinizdaki kisiye neden kiziyorsunuz ki, sonucta zorla gelmemis siz davet etmissiniz.Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Mecbur hissettim gel dedim. Yemek yedi eve baktı. Namaz kıldı çıktı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evinize gelip size istemediğiniz şeyler teklif etmiş farklı niyeti olmuş olsaydı haklısınız ama namaz kılmış yemek yemiş ve çıkmış o kadar istemiyorsunuz neden eve aldınız zorla mı girdi bazen bazı kadınlar ne istiyorlar gerçekten çok merak ediyorum bu anlattıklarınız bir problem değil ve çok yersiz duygular yaşıyorsunuz bence kadınları çok savunan birisi olarak bazen çok nadirde olsa erkeklere de üzülmüyor değilimSürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Dün akşam gezdik .evime yakın arkadaşı var. Seni evinin kapısına birakayim arkadaşa geçeyim dedi.
10 dakika sonra aradi arkadaş musait değil dedi. Aç olduğunu biliyordum. Namaz vaktiydi cami uzakta. Yağmur da başladı.
Ama inanilmaz bir kizginlik coktu üstüme. Resmen emrivaki yapmış oldu. Arkadaş istemiyorum seni evde. Neden gelmek zorundasın neden sınırlarima saygi duymuyor neden. Resmen soğudum tiksiniyorum şu an. Ne yapıp etti geldi eve.
Kötü birşey yapmadık diyor. Daha ne kötülük yapacak. Keske def etseydim. O kadar pişmanım ki ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bir kaşık suda bogasim var.
Evlendikten sonra nerede yasayacagimizi görmek istemiş. Şimdi de beni suçluyor beni eve sen çağırdin diye.dogru ben teklif ettim ama muhtelif zamanlarda 50 kere geleyim demissin. Evin dibine kasar geldi. Yağmur var açtı cami uzak namaz vakti daraliyor dedi. Keşke aptalca merhamet damarım tutmasaydi. Kendime kiziyorum daha çok.bana ne cekip gitseydi evine
Sanırım bosanmadiginiz için çok sinirlisiniz , içten içe hata yaptığınızı düşünüyorsunuz ...evet haklısınız bencede hata yapmissiniz..boşanana kadar görüşmeyi bırakın bence vicdanınız rahat olsun ...
Normal evli boşanma sürecinde diye biliyorum . Kendisi açıklasın.
Adı konmuş bir şey yok ama normal bir kadın erkek arkadaşlığı da değil. Tanımaya. Çalışıyoruz üç dört aylık bir ilişki
Adı konmuş bir şey yok ama normal bir kadın erkek arkadaşlığı da değil. Tanımaya. Çalışıyoruz üç dört aylık bir ilişki
Bosanamamis hattaBosanma gerekceli karar
Arkadaşlar üç hafta önce avukatsiz anlaşmalı boşanma durusmam oldu. Bundan sonra sanırım gerekçeli karar çıkacak.ben adresimdeyim tebellug ederim. Sonra iki haftalık istinaf süresi varmış. Ama eski eşim öğretmen ve yarın memleketine gidecek .3 ay boyunca olmayacak. O imzalamayinca ben...www.kadinlarkulubu.com
E daha yeni boşanmışsiniz,
Ayrilik, boşanma sonrasi yeni bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Resmen adamı eve atmak için güzelce bahaneler uydurup adamı eve almışsınız ama adam sadece namaz kıldı,yemek yedi gitti diye de bir kızgınlık çökmüş üstünüze. Alt tarafı namaz kılmış bunun neyine sinir oldunuz? Yoksa başka şeyler de mi yapmak isterdiniz hı?Sürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.
Fazla abartmışsın yaşadığın yeri görmek istemiş bişey de yaşamamışsınız bi namaz kılıp çıkmışSürekli evimi görmek istediğini nerede yaşadığımı merak ettiğini söylüyordu. Sıcak bakmadım. Guvenmedigimden değil uygun bulmadigimdan.