- 16 Ocak 2019
- 53
- 11
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka söze gerek YokOncelikle evlenmek isteyen her erkek duzgun degildir. Veya tek gecelik iliski takilan bir erkek evlenmeyecek diye bir kural yoktur. Eger bahsi gecen adam erkek arkadasinizsa sizinle evlenmekten vazgectigi icin kafasina gore takilmaya baslamis olabilir. Evlilik icin yeterli olgunlukta ve tecrubede degilse zaten gitsin sagda solda biraz dagitsin,sonra evlensin. Aksi durumda evlendikten sonra hanimi eve kapatip kendisi yine bu bahsettigimiz hayati yasamaya kosuyor,hanim da evde coluk cocuk ev isi kafayi yiyor
Nerelerdesin bebeyimİnsan hiçbir anlamda doymaz çünkü hiçbir sorumluluk almayarak keyfine bakmayı seçmiştir bir kişiye bağlı değil istediğinle olmayı istemiştir.
BuralardayımNerelerdesin bebeyim
Ban yemeden uzuyorum
Başka söze gerek Yok
Dark tercüman olmuş çoğumuzun söyleyeceğine![]()
Buna katılıyorum. Evlenmek istemeyen insan diye birşey yok evlenmek isteyeceği kişiyi henüz bulamamış insan var. Yoksa yıllarca konu sahibinin dediği gibi ıssız adam takılıp sonra 6 ayda avm avm düğün alışverişi yapan abiler gördü bu gözler. Size evlenmek istemiyorum diyen adamdan evlenmek gibi bir niyetiniz varsa uzak durun hanımlar. O deveyi güdemezsiniz.Evlenmek istememe değil de hayatındaki kisiyle evlenmek istememe olabilir.
onlar ıssız adamsa ben de ıssız kadınım. sanki biz çok meraklıydık heriflere peh.
Tabi canım. Evlilik aslında erkekler için nimet. Neden biz kadınlar evlilik diye diretiyorsak. Elin herifinin sidikli donunu yikamak muazzam bir iş çünküBuna katılıyorum. Evlenmek istemeyen insan diye birşey yok evlenmek isteyeceği kişiyi henüz bulamamış insan var. Yoksa yıllarca konu sahibinin dediği gibi ıssız adam takılıp sonra 6 ayda avm avm düğün alışverişi yapan abiler gördü bu gözler. Size evlenmek istemiyorum diyen adamdan evlenmek gibi bir niyetiniz varsa uzak durun hanımlar. O deveyi güdemezsiniz.
![]()
Bugün felaket geçen bir randevudan geldim. Arkadaşlarıma mesaj attım "bu akşamki randevumdan sonra lezbiyen olmaya karar verdim" diyeSanki biz çok meraklıyız adamlara, imzamı atarım ağzınıza sağlık.
Valla yetti gayrı erkek falan, hele ıssız adamlar falan off![]()
Tabi canım. Evlilik aslında erkekler için nimet. Neden biz kadınlar evlilik diye diretiyorsak. Elin herifinin sidikli donunu yikamak muazzam bir iş çünkü![]()
Aynen öyle. Zaten ben sevgilim evlenmek istemiyor nasıl ikna ederim diye dertlenen erkek hiç görmedim hep kadınların derdi bu. Çünkü biz evlenmezsek “evde kalıyoruz”.Tabi canım. Evlilik aslında erkekler için nimet. Neden biz kadınlar evlilik diye diretiyorsak. Elin herifinin sidikli donunu yikamak muazzam bir iş çünkü![]()
Ay yok ya, kadın milleti de çekilmez vallahi. Erkek yine iyidirben çok dedim keşke lezbiyen olabilsem diye. düşünsene eve geliyosun birlikte yemek temizlik yaparsınız muhabbet edersiniz vs. olmadı ama
ya benim böyle ıssız adam tribinde etrafımda çok var hatta bi kısmı bana ilgi de gösterdi sevgili olmak istediğini belli etti yani. ama ben onu bile istemedim. yarım yamalak ilgi istemiyorum kapı gibi adam istiyorum arkadaş yeter yaa sanki bulunmaz hint kumaşılar. ben bulunmaz hint kumaşıyım benim gibi bi tane daha var mı yooook. bitti. (bkz özgüven patlaması yaşıyordu)
Ay yok ya, kadın milleti de çekilmez vallahi. Erkek yine iyidir
Benim çevremde de çok var. Gerek arkadaş, gerek eski flört. Artık sabrım kalmadı yani. Hayır işin kötüsü öyle romantik, mıç mıç, çok üstüme düşen adam da sevmiyorum, ortasını bulmam lazım.
Yapım müsait olsa ıssız kadın olup ortalığı dağıtayım diyorum, e o da olmuyor.
Gidelim buralardan bence![]()