- 30 Haziran 2017
- 73
- 48
- 3
- Konu Sahibi idealisthemsire
-
en son öyle ayrılmasaydık düşünmezdim bile bunları ama yanımda olmadı ezdirdi beni ailesine de akrabalarına daCocuk yoksa ve kisa suren evliliklerde zaten nafaka alamazsiniz diye biliyirum ama emin degilim
Calisin paranizi kazanin niye tamah edeceksiniz bu adama zaten nafaka baglansa calismiyormus neyle odeyecek
Biran once koparin baginizi
O da doğru ilahi adalet şaşmaz en iyisi o da istiyoken tek celsede şiddetli geçimsizlik veya aile birliğinin bozulması deyip ayrılmakBirak gururu falan. Isine odaklan. Sukret bu kadar kolay kurtulduguna. Allah baska yerden verir.
Peki o zaman bi an önce bitsin.evine bakmak zorunda olduğu için mazeret sayılmıyo diye biliyorumMaddi manevi tazminat isterseniz bosanmaniz seneler surer
Bir de issiz kocadan nafaka alinamiyor. Adam calismiyor geliri yok ki.
nafakaya engel olmadığını duymuştum eli ayağı tutuyo sonuçta.neyse be amaan parası batsınİşi gücü olmayan adamla evlenmeseydiniz? Beş kuruşu yoksa ne talep edebilirsiniz ki.
Bilemiyorum ama nafaka maasa bagli bir sey. Siz evlenirken de issizdi bu adam oyle degil mi? Alinmayin da evlenirken kaynana maasina guvenmissiniz sanirim bu cok yanlis. Adam 22 yasinda,cocuk ya. Resmen cocuk. Yapmissiniz bir hata,parayi pulu birakin da kurtulun gitsin. Mesleginiz var gul gibi yasar gidersiniz. Benden tavsiye is hayatinizda kimseye uluorta soylemeyin bile bosandiginizi. Kimseye izah etmek zorunda degilsiniz ozel hayatiniziPeki o zaman bi an önce bitsin.evine bakmak zorunda olduğu için mazeret sayılmıyo diye biliyorum
Düğün altınlarımı salak gibi onlarla yedimBi avukata sorsan canım? Düğün altınlarını alabilirsin onun dışında birsey alamazsın diye düşünüyorum..
Alin yaniniza bir akrabanizi gidin. Ola ki sizi eve almadilar veya kotu bir muamelede mi bulundular,polis cagirin. Orasi hala sizin eviniz. Alin ignenize kadar birseyinizi birakmayinPeki bilen var mı evde kalan eşyalarımı nasıl alıcam
Haklısınız teşekkürlerBilemiyorum ama nafaka maasa bagli bir sey. Siz evlenirken de issizdi bu adam oyle degil mi? Alinmayin da evlenirken kaynana maasina guvenmissiniz sanirim bu cok yanlis. Adam 22 yasinda,cocuk ya. Resmen cocuk. Yapmissiniz bir hata,parayi pulu birakin da kurtulun gitsin. Mesleginiz var gul gibi yasar gidersiniz. Benden tavsiye is hayatinizda kimseye uluorta soylemeyin bile bosandiginizi. Kimseye izah etmek zorunda degilsiniz ozel hayatinizi
Boşanmadan önce alabiliyo muyum pekiAlin yaniniza bir akrabanizi gidin. Ola ki sizi eve almadilar veya kotu bir muamelede mi bulundular,polis cagirin. Orasi hala sizin eviniz. Alin ignenize kadar birseyinizi birakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?