işsiz eşten nafaka alınır mı

idealisthemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
73
48
3
kaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beni ayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba

Cocuk yoksa ve kisa suren evliliklerde zaten nafaka alamazsiniz diye biliyirum ama emin degilim
Calisin paranizi kazanin niye tamah edeceksiniz bu adama zaten nafaka baglansa calismiyormus neyle odeyecek
Biran once koparin baginizi
en son öyle ayrılmasaydık düşünmezdim bile bunları ama yanımda olmadı ezdirdi beni ailesine de akrabalarına da

Maddi manevi tazminat isterseniz bosanmaniz seneler surer
Bir de issiz kocadan nafaka alinamiyor. Adam calismiyor geliri yok ki.

Bi avukata sorsan canım? Düğün altınlarını alabilirsin onun dışında birsey alamazsın diye düşünüyorum..

Peki o zaman bi an önce bitsin.evine bakmak zorunda olduğu için mazeret sayılmıyo diye biliyorum
Bilemiyorum ama nafaka maasa bagli bir sey. Siz evlenirken de issizdi bu adam oyle degil mi? Alinmayin da evlenirken kaynana maasina guvenmissiniz sanirim bu cok yanlis. Adam 22 yasinda,cocuk ya. Resmen cocuk. Yapmissiniz bir hata,parayi pulu birakin da kurtulun gitsin. Mesleginiz var gul gibi yasar gidersiniz. Benden tavsiye is hayatinizda kimseye uluorta soylemeyin bile bosandiginizi. Kimseye izah etmek zorunda degilsiniz ozel hayatinizi

Haklısınız teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…