- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi idealisthemsire
-
6 aylıkÇocuk yoksa nafaka zor
Kaç yıllık evlisiniz
Halam nafaka istedi sonra adam uzatmış oda tazminat istemiş hiçbirşeyi Yok 2008 den beri sürüyor ilk celsede boşa neyini alacaksın neyi vardakaynana maaşı dışında gelirimiz yoktu 1200 lira 500ü kiraydı.baba evine döndüm kendi evimiz var annem ve kardeşim rahmetli babamdan dul ve yetim maaşı alıyo nafaka istemek hakkım mı ne kadar alabilirim hiç bulaşmayıp babamın bağkur emekli maaşından mı faydalansam.kardeşimle aynı parayı mı alırım nolur bilenler aydınlatsın beniayrıca aile sırlarımız herkese açıklandı eşimin dayısı tarafından hakarete uğradım aşağılandım sokak ortasında eşim beni korumadı maddi manevi 5,10 bin tazminat alabilir miyim acaba
Vardır. Yüksek kusurlu es nafaka öderBen bir şeyi merak ediyorum. Hiç karısından nafaka alan koca var mı?
Engelleyemezler. Orasi sizin eviniz. Esyalariniza el koymanin suc oldugunu onlara soyleyin. Alin cilingiri gidin calin kapiyi acmazlarsa actirin girin alin neye ihtiyaciniz varsa. Arkadasiniz vs de mi yok sizinle gelecek? Onca esyayi tek basiniza toplayamazsiniz illa biri lazim.Evet ama ailem korkaktı kesin evde akrabalar vardır benim oraya gitmemi engellemek için
Vardır. Yüksek kusurlu es nafaka öder
Maddi duruma göre galibaBen bir şeyi merak ediyorum. Hiç karısından nafaka alan koca var mı?
İsteyemez çünkü ben de çalışmıyorum henüzCanim bide bu senden nafaka istemesin??
Neden anlaşmalı olmasınnafakanın kusurla alakası yoktur
evlilik bitince yoksulluğa düşecek taraf diğer taraftan nafaka talebinde bulunabilir
konu sahibi hakim size nafaka vermez
6 aylık evli olduğunuz için de anlaşmalı boşanamazsınız
Neden anlaşmalı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?