• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz kaldım :(

Durun bakalım. Günün en karanlık anı şafak sökmeden önceki andır. İstediğiniz zaman yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm. Kara deliğim ben, ne atarsanız içime kaybolur gider tenhalarda.

Babamdan oylesine bunaldim ki o kötünün en kötüsü tek misin derdi kirayi ödeyin sadece para

Babamdan oylesine bunaldim ki o kötünün en kötüsü anneme bakiyorum şiddet beş kuruşu kalmadi evini satti kirayi ödeyin der anca hepsi verilmiyor bir süredir ben işsiz kaldım birgun sabah evde tekim seninle konusmuyorum neden farkında misin ben size günü bakmak zorunda degilim çalış diye bagirdi.Daha küçükken hiçbir işe gitmemi kabul etmedi o.. mi olacaksin olmaz otur der kisitlardi.şimdi git getirdi diyor ama iş bulamadim meslegim yok anlatmak inanin çok zor.annem bu evden taşınma fikrinden hiç vazgeçmedi.Babamin o suratini görmek ölüm gibi..Daha ne yazamadigim neler yapıyorsun var

Hayat hiç adil değil.

Hayat adil değil hemde hiç.En yakıni bile kötü olunca ne diyebilir ki insan.Daha ne zorluklar yasayanlar var belki benim ki

Ablam ameliyatli hali ile surunerek bi iş görüşmesine gitmişti 10 yıldır orada çalışıyor.. gitme boşver dedik dinlememisti.. hersey de bi Hayır var olmadiysa olmadı her an başka bi yer arayabilir olumlu düşünün olumlu olsun..

Ablam ameliyatli hali ile surunerek bi iş görüşmesine gitmişti 10 yıldır orada çalışıyor.. gitme boşver dedik dinlememisti.. hersey de bi Hayır var olmadiysa olmadı her an başka bi yer arayabilir olumlu düşünün olumlu olsun..
İnşallah hakkımda hayırlısı olur.Gerçekten insanın en yakını bile kötü davranıyorsa kimseye güvenesin gelmiyor.İş konusunda da ablan için hayırlsı olmuş.Belki de bu iş benim için hayırlı değildi.Nasip.

merhaba arkadaşlar sizlere ...com adlı iş arama sitesinden bahsetmek istiyorum site yeni açılmış kaliteli bir site hergün yeni firmalar gelmekte anlık mesajlaşma olayı var whatsapp gibi çok hoşuma gitti.İşveren sizlere mesaj ile dönüş yapıyor ayrıca google play ve apple store da uygulamaları mevcuttur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X