Hassas bir dönemde olduğum için alınmış da olabilirim bilmiyorum. Ama ya uzun süre işsiz kalırsam ve bu durumdan dolayı o beni bırakırsa diye düşündüm açıkçası.size laf sokmak için söylediğini mi düşünüyorsunuz. durumdan dolayı çok hassas olduğunuz için alınmış olabilir misiniz? genel konuşmuştur belki, sizi gerçekten seven birinin böyle bir zamanınızda laf sokacağını düşünmemelisiniz bence
Bende çalışmak istiyorum. Asla çalışmaya karşı değilim aksine çok seviyorum. Kendi paranı kazanmak büyük özgürlük ama iş bulamıyorum.Kadına sırtını dayayan, dayayacak olan erkekten hayır gelmez. Ev hanımı da olabilirdiniz.
Hemen uzaklaş, ne kadar sevsen de karşında paracı bir erkek var. Sana paran olmasa değer vermeyecek hatta seninle evlenmeyecek kendine güvensiz ev geçindiremeyecek bi tip.Herkese merhaba. 5 aylık bir ilişkim var. şu an çalışıyorum ama maaş konusunda problem yaşadığım için işten ayrılıyorum. Dün erkek arkadaşımla otururken kadın dediğin çalışacak tek maaşla ev dönmez dedi. Bu beni biraz rahatsız etti. Tabiki herkes çalışmalı bir kadın için kendi ayakları üzerinde durmak da çok önemli bunun farkındayım. Kimse keyfinden işsiz kalmıyor. İş arıyorum ama gerçekten şu süreçte bulamıyorum. Sevgilime değer veriyorum. Ama erkek arkadaşımın böyle demesi beni ilişkim hakkında düşündürdü. Sizce nasıl davranmalıyım?
İşte düşünün. İş bulamadınız diye sizi bırakmasından korkuyorsunuz. Sırtını size yaslayacak belli ki.Bende çalışmak istiyorum. Asla çalışmaya karşı değilim aksine çok seviyorum. Kendi paranı kazanmak büyük özgürlük ama iş bulamıyorum.
Sırf bu yüzden sizi bırakacak olursa "canı cehenneme" deyip geçin. Öyle bir adam sizi zaten haketmiyordur.Hassas bir dönemde olduğum için alınmış da olabilirim bilmiyorum. Ama ya uzun süre işsiz kalırsam ve bu durumdan dolayı o beni bırakırsa diye düşündüm açıkçası.
Rahatsız olmakta haklısınız. Sizin sıkıntılı bir zamanınızda direk kendisini düşünüp bencilce konuşmuş. Sizinle çalıştığınız için mi beraberHerkese merhaba. 5 aylık bir ilişkim var. şu an çalışıyorum ama maaş konusunda problem yaşadığım için işten ayrılıyorum. Dün erkek arkadaşımla otururken kadın dediğin çalışacak tek maaşla ev dönmez dedi. Bu beni biraz rahatsız etti. Tabiki herkes çalışmalı bir kadın için kendi ayakları üzerinde durmak da çok önemli bunun farkındayım. Kimse keyfinden işsiz kalmıyor. İş arıyorum ama gerçekten şu süreçte bulamıyorum. Sevgilime değer veriyorum. Ama erkek arkadaşımın böyle demesi beni ilişkim hakkında düşündürdü. Sizce nasıl davranmalıyım?
Bırakırsa bıraksın Dünyada başka erkek mi yok? Para pul için benden vazgeçen insanın ancak fatihasını okurum.Hassas bir dönemde olduğum için alınmış da olabilirim bilmiyorum. Ama ya uzun süre işsiz kalırsam ve bu durumdan dolayı o beni bırakırsa diye düşündüm açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?