• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Canım buradaki herkes tecrübelerle sana fikir veriyor.Sadece cildin problemli diye böyle bir yükün altına girme.Kendi kendine geçiniyorsun kimseye muhtaç değilsin madem niye bu zorluğu çekesin?Ayrıca ben tembelliğin ve rahatlığın insanlara yapışmış bir hastalık gibi görüyorum.Bir arkadaşımın başına gelmişti 3 yılın sonunda kendini yolunacak kaz gibi hissettiği için ayrıldı.Tüm masrafların altından kalkamadı kızcağız birikimleri de gitti.İyi düşün bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işsiz tembelle evlenirsinde snra boşanmakta var.hem memurmuşun maaşlarda iyi o adam seni bırakmaz.işsiz güçsüz olsaydın bnm gibi ynına yaklaşmazdı.

takıda eskisi gibi değil ki çok takılmıo artık öyle para yok insanlarda.iyi düşün derim 30 bin iyi para.allah korusun evli olsan evine icra bile getirir öylesi.borcu bitsin öyle evlen bnm fikrim.şimdi evlensen hem borç ödücen hem kira fatura sana bakçak.ben aşkımdan ölüom diyosan yükün altına gir.

bu konu senin değilmiş gibi yazdıklarını oku öyle cevap ver helede yazdığın başlığı :34:

Sakın ha!
Ne demek yahu cildim hasta diye, ben çalışıp herifi mi besleyeceğim? Kurban ederim valla:19:
Yoklukta bile gideri yoki net!:ssz:

Son düzenleme:
Yok hep boyle cikimca kadermiydi dedim .
Tabi cilt faktorude var ama o az bi faktor. Ama var.
Haklisiniz ya valla iyiliyine iyi ama bu tembel sorumsuzlugunun ustune bide napim diyo ya ayyy cinnet.
Haklisiniz olacagi o ben caliscam gelcem bide kadinlik gorevleri yapcam bide buna bakcam . Intihar sebebi :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok değil daha 2-3 gün önce bende buna benzer bir konu açtım profilime bakarsanız görürsünüz. O daha 20 yaşında ve biz yolun başındayız 0 borç var tembellik ve borç ödeme me sorunu farklı diye düşünüyorum şimdi burdan bakılınca afedersiniz ama kafayımı yedin sen ayrıl tabi diyesi geliyor insanın. Ama öyle olmuyor işte aşk var sevgi var bence alıp karşınıza konuşun. Din'e yönlendirin hatta calışmamak tembellik kötü şeyler bunu ona anlatın gerekırse pskolaga gitsin. Degişceği sinyalleri alırsanız ne ala. Ben almaya başladım bile şimdiden ilk defa bu kadar üstüne düşüp duzgunce anlattım umarım devam eder bu kararlılığı. Ve inşallh sizde hakkınızda hayırlı olanı yaşarsınız :42:

Tatlim ya valla konustum duzelcem diye uc gun dorduncu gun gene seriyo. Hic buzamana kadar duzgun bi isi olmamis ki. Lise mezunu bile degil dioki 2000 tl altinda calismam. Ya ne uni mezunu var asgari ucrete calisio. Ya calissa uce bese bakmicam . Ona gore calisiyo. Oglen kalkio kafasina gore isini yapio eve gidiyo tekrar cikio oyle kafa nereye bu oraya .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakın evlenme, bekar yaşa daha iyi. Evlenip de ayrılırsan nafaka bile ödetebilir sana, işsiz olduğu için.

Son düzenleme:
İşsiz ve tembel biri ile evlenilir niye evlenilmesi.

Ah akılsız başım demek için evlenilir.

Depresyon ilaçları kullanmak için evlenilir.

Evi tek başına geçindirmek için evlenilir.

Beddua aldım galiba demek için evlenilir.

Sinirden hastanelik olmak için evlenilir.

İnsanların yazık olmuş kıza demeleri için evlenilir.

Çocuklara hem anne hem baba olmak için evlenilir.

Dayanamayıp boşanmak için evlenilir.

Benim ilk etapta aklıma gelen evlenme sebepleri bunlar

Alemsiniz cok guldum. Nerden akliniza geldi onca dogru sey: ))

Memur, işten atılması zor, her ay eline geçen parayı bilen, kendine bakan, ev geçindiren, evine de işine de sevgilisine de vakit ayıran, ailesinin durumu iyi bir kadını herkes eş diye ister zira sorumluluğunu almış adamın borcu olsa bile rahatlıkla üstlenebilecek kapasitede olan birisini kim istemez?
Karşına öyleleri çıkıyor çünkü şimdiki erkekler eşleri sadece ev işi ve çocukla uğraşsın istemiyor, aynı zamanda maddi anlamda evi geçindirmeye katkısı olsun ama aynı zamanda diğer sorumluluklarını da aksatmayacak kapasitede sorumluluk alabilecek kadın istiyor.:47:
Nereden mi biliyorum? Ben de seninle benzer durumdayım canım ve inan bir adamın sorumsuz olduğunu anladığım an bitiririm isterse deli gibi aşık olsun kapımda yatsın:19: önce adam olsun sorumluluk almayı, borçsuz harçsız iş yapmayı bilsin :47:
Hastalığı da dert etme seven olduğun gibi sevsin seni, evlenememe korkun olmasın (ha sen ne bilirsin deme benim kronik hastalığım var ve ömür boyu da devam edecek - sorunları kendine dert edersen hasta olursun ama hastalığını kabullenip gereğinden fazla düşünmezsen inan hasta olduğunu bile unutursun çoğu zaman:34:)

Canim evlenilir mi bilmem illa vardir evlenenen ama kesin kesin kesin bi isin sonunda bosanilir...goze aliyorsan evlen..

şimdi gaza geldin evlendin diyelim
heyacan yatışınca
etraftaki yaşıtların genel müdür, miyendis, doktor kocalar buldukça
acaba ruh halin nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

Seni bilmem ama erkek arkadasin senin gibi birini bulmusken kesin evlenir....

memursun isin garanti nerden baksan 2-3 bin aliyorsun e saglik sigortanda var

gunduz iste calisirsin gece evde yemek camasir ev isi

adamda yan gelir yatar oh mis gibi hayat

Sizdeki mantikta koca olsun da camurdan olsun mantigi

Yazik ya hadi kendinizi dusunmuyonuz bari annenizi babanizi dogmamis cocuklarinizi dusunun....

ben evlenmem. esnek çalışma saatleri var diyorsun. alışmıştır o şimdi rahatlığa sıkıya gelemez. şöyle düzenli disiplinli çalış desen bir süre çalışır sonra eskii düzene döner. ite kaka nereye kadar gider bilmem.

ilginç bir soru. kadınlar çalışma hayatına bu kadar girdigi için bu gibi sorular epey artacaktır :1: ''ev işlerini yapacaksa, çocuklara bakacaksa olabilir'' denilebilir.

Back
X