• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Vallahi cok konustum hepsini soyledim coluk cocuk sure vermistim onuda haddiyle doldurdu.
Tecrubeli bilgili bayanlar hepiniz cok haklisiniz. :(
Bende kaderim boyle demeye baslamistim ama demekki aklin yolu bir :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok yıpranırsın.......evlilikten sonra altınlarını verdin diyelim......gelecekteki borçlarını neyinle ödemeyi düşünüyorsun......bu forumda gelinin altınları için evlenen damat müsvettelerini gördü bu gözler

Memur, işten atılması zor, her ay eline geçen parayı bilen, kendine bakan, ev geçindiren, evine de işine de sevgilisine de vakit ayıran, ailesinin durumu iyi bir kadını herkes eş diye ister zira sorumluluğunu almış adamın borcu olsa bile rahatlıkla üstlenebilecek kapasitede olan birisini kim istemez?
Karşına öyleleri çıkıyor çünkü şimdiki erkekler eşleri sadece ev işi ve çocukla uğraşsın istemiyor, aynı zamanda maddi anlamda evi geçindirmeye katkısı olsun ama aynı zamanda diğer sorumluluklarını da aksatmayacak kapasitede sorumluluk alabilecek kadın istiyor.:47:
Nereden mi biliyorum? Ben de seninle benzer durumdayım canım ve inan bir adamın sorumsuz olduğunu anladığım an bitiririm isterse deli gibi aşık olsun kapımda yatsın:19: önce adam olsun sorumluluk almayı, borçsuz harçsız iş yapmayı bilsin :47:
Hastalığı da dert etme seven olduğun gibi sevsin seni, evlenememe korkun olmasın (ha sen ne bilirsin deme benim kronik hastalığım var ve ömür boyu da devam edecek - sorunları kendine dert edersen hasta olursun ama hastalığını kabullenip gereğinden fazla düşünmezsen inan hasta olduğunu bile unutursun çoğu zaman:34:)

Bu erkekler cok sey istiyor artik. Ama onlar bizim yarimiz kadar olamiyormus gibiler sogudum valla bunlardan
Allah sizede sifa versin :(

Seni bilmem ama erkek arkadasin senin gibi birini bulmusken kesin evlenir....

memursun isin garanti nerden baksan 2-3 bin aliyorsun e saglik sigortanda var

gunduz iste calisirsin gece evde yemek camasir ev isi

adamda yan gelir yatar oh mis gibi hayat

Sizdeki mantikta koca olsun da camurdan olsun mantigi

Yazik ya hadi kendinizi dusunmuyonuz bari annenizi babanizi dogmamis cocuklarinizi dusunun....

Bendeki mantikta koca olsun camurdan olsun mu. Lutfen tamamini okuyun boyle on yargili seylerle gelmeyin. Koca olsun camurdan olsun desydim size sormazdim. Varki arada kaldigim bisey ondan soruyorum . !

Eşiminde kendı ısıydı dedgın gbıydı borcuda coktu tembellıgıde vardı sana ıdda edıyorum zamanla o borcta tembellıgıde çoğalacak artık ile bıle gıtmeyecek dukkan kapanacak Benım oyle oldu. Suan boşanıyorum
Kendıne yazık etme 26 yasında dul kaldım bırbırımızı cok sevdık halada bıtmıs degıl ama bıtıyor boyle olmak zorunda yerınde olsam asla ve asla tıcaret yapan tembel borcu olan umarsız adamla evlenme bnden sana tavsıye

Eşiminde kendı ısıydı dedgın gbıydı borcuda coktu tembellıgıde vardı sana ıdda edıyorum zamanla o borcta tembellıgıde çoğalacak artık ile bıle gıtmeyecek dukkan kapanacak Benım oyle oldu. Suan boşanıyorum
Kendıne yazık etme 26 yasında dul kaldım bırbırımızı cok sevdık halada bıtmıs degıl ama bıtıyor boyle olmak zorunda yerınde olsam asla ve asla tıcaret yapan tembel borcu olan umarsız adamla evlenme bnden sana tavsıye

Uzuludum . Sanirim benimde olcagi oydu.

Ya iyiligine cok iyi gercekten ama bu huyuda gercekten insanda en kotusu. Ve siz daha iyi biliyosunuz.
Beni neysede ins sizinkine gece nur inerde duzelir yuvaniz dagilmaz .

Uzuludum . Sanirim benimde olcagi oydu.

Ya iyiligine cok iyi gercekten ama bu huyuda gercekten insanda en kotusu. Ve siz daha iyi biliyosunuz.
Beni neysede ins sizinkine gece nur inerde duzelir yuvaniz dagilmaz .

Ben duzelsın dıye cok ugrastım asla duzelmıyor artıyor 1 yıldır ayrıyız zaten sadce resmıyette bıtmesını beklıyoruz avukatta suan:)umarım ıcımden tamamen sılebılırım bıgun..
Sende ıyı dusun bosanıp baba evıne donmek cok berbat bısı

Ben duzelsın dıye cok ugrastım asla duzelmıyor artıyor 1 yıldır ayrıyız zaten sadce resmıyette bıtmesını beklıyoruz avukatta suan:)umarım ıcımden tamamen sılebılırım bıgun..
Sende ıyı dusun bosanıp baba evıne donmek cok berbat bısı

Ah bu kalpteki sevgi olmasa bunlar basimiza gelmicek ti :/

Inss hakkinizda hayirlisi olur. Allah yardimciniz olsun.

Ya boyle oldugunu bilsem zaten hic baslamazdim...

Su tembelligi olmasa 4/3 luk biri. Ama bu tembelligi ve kafasizligi onu 4/0 lik yapiyor :(

İşsizliğe takılmadım,olabilir arar bulur eğer "çalışkan" bir adamsa..
Ama söz konusu tembellikse çok zor..
Yazık etme kendine..

şu nafaka olayını da bir avukata sor.....sonra başını taşlara vurmayasın......

İşsizliğe takılmadım,olabilir arar bulur eğer "çalışkan" bir adamsa..
Ama söz konusu tembellikse çok zor..
Yazık etme kendine..

Ya sacma sapan buluyo . Hic faydasiz yani . Oma gore cok calisio cabalio bana gore bos calisio bos cabalio. Cunki borc hep ayni.

Yok bende iyiden iyiye dusunuyodum nasi olcak bu is diye..

Zor zamanimda manevi destegi cok
Ama kendine maddesel destegi yok. Kendimide gectim ..

Yorumlari okumadim ama bi gelecek kutmak cocuk sahibi olmak aile olmak icin sorumluluk gerekir.bana gore zorrr...

Bu konuyu ben acmisim farzet ve kendi gorusunu soyle bakalim sen olsan ne derdin :) henuz bekarken bukadar borca batacak ve kapatmak icin hicbirsey yapmayacak ve sen evlenilirmi diye soracaksin kusura bakma ama cesaretine şapka çikarilir.tabikide evlenilmez aklinin ucundan bile gecirilmez.issiz olmak biyere kadar is arar bulur ama tembellik bi erkek icin cook kotu .sayet birgun boşanmak istiyorum cok mutsuzum v.s konusu acmak istemiyorsan aslaaa :)

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

ne tür bir cilt problemi bu kadar sizi üzecek..Kusura bakmaın ama ayarınızda uyarınızda bulun.Evlenince iş böyle olmuyor malesef

Tatlim ya valla konustum duzelcem diye uc gun dorduncu gun gene seriyo. Hic buzamana kadar duzgun bi isi olmamis ki. Lise mezunu bile degil dioki 2000 tl altinda calismam. Ya ne uni mezunu var asgari ucrete calisio. Ya calissa uce bese bakmicam . Ona gore calisiyo. Oglen kalkio kafasina gore isini yapio eve gidiyo tekrar cikio oyle kafa nereye bu oraya .

Sizin durum baya karışıkmış o zaman :25:

Back
X