Memur, işten atılması zor, her ay eline geçen parayı bilen, kendine bakan, ev geçindiren, evine de işine de sevgilisine de vakit ayıran, ailesinin durumu iyi bir kadını herkes eş diye ister zira sorumluluğunu almış adamın borcu olsa bile rahatlıkla üstlenebilecek kapasitede olan birisini kim istemez?
Karşına öyleleri çıkıyor çünkü şimdiki erkekler eşleri sadece ev işi ve çocukla uğraşsın istemiyor, aynı zamanda maddi anlamda evi geçindirmeye katkısı olsun ama aynı zamanda diğer sorumluluklarını da aksatmayacak kapasitede sorumluluk alabilecek kadın istiyor.

Nereden mi biliyorum? Ben de seninle benzer durumdayım canım ve inan bir adamın sorumsuz olduğunu anladığım an bitiririm isterse deli gibi aşık olsun kapımda yatsın

önce adam olsun sorumluluk almayı, borçsuz harçsız iş yapmayı bilsin

Hastalığı da dert etme seven olduğun gibi sevsin seni, evlenememe korkun olmasın (ha sen ne bilirsin deme benim kronik hastalığım var ve ömür boyu da devam edecek - sorunları kendine dert edersen hasta olursun ama hastalığını kabullenip gereğinden fazla düşünmezsen inan hasta olduğunu bile unutursun çoğu zaman

)