• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Başlığı okuduktan sonra diğer kısımları okumaya ne gerek var?
İşsiz ve tembel olduktan sonra para size gökten mi yağacak?
Bir erkeğin olmazsa olmazı çalışmak ve para kazanmak.

Evet ama senin dedigin gibi diyo banada sana bakmicamda ne yapcam. Seni kimseye muhtac etmem. Duzelticem bu durumu vs vs vs .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben baskıya daha yeni başladım açık ve net çalışmazsan biter dedim o kadar çabaladı ki bu ilişki için bu konu için benı kenara atacağına ınanmıyorum ama gelişmeleri yazacağım sana sende bana yaz :42:

Can çıkar huy çıkmaz demişler...

Bence nasıl başlıyorsa öyle gider..

Sevgi aşk bir yere kadar, sorunlar maddiyat önüne geçince sewgiyi de aşkıda unutuyosun emin ol...

Sev ama mantık ewliliği daha iyi bence...

Ben baskıya daha yeni başladım açık ve net çalışmazsan biter dedim o kadar çabaladı ki bu ilişki için bu konu için benı kenara atacağına ınanmıyorum ama gelişmeleri yazacağım sana sende bana yaz :42:

Yazarim tabiki seninki duzeliyosa cok guzel zaten kucuk daha duzelir bence.
. Yontemlerin olursa banada soyle tabi ayrilmamis olursam hala. :)

Yazarim tabiki seninki duzeliyosa cok guzel zaten kucuk daha duzelir bence.
. Yontemlerin olursa banada soyle tabi ayrilmamis olursam hala. :)

Tabii en büyük silahım trip :23: Çocuk gece gunduz çalışcak kıvama geldi neredeyse. Ama bizim ki kücük daha bi de babam fılan da konuşunca olay ciddiye bındı vermem kızımı diyince iş sevdalısı oldu :32:

Peki evlendiniz diyelim..
Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Bunu bir olasılık haline getirdiğine göre A ve B planı yapmış olmalısınız.

Peki evlendiniz diyelim..
Nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz?
Bunu bir olasılık haline getirdiğine göre A ve B planı yapmış olmalısınız.

Yaptim tabiki. Mantigimla hareket ederim ve hersey kontrolum altindadir.

Iliskilerdede onceligim sevgidir saygidir. Para ucuncu plandir. Eger para sevginin onune gecerse sorun vardir . Bende bu gecis ikileminde kaldigimdan konu actim .;)

Yani azarlanicak bi durum yok ..

Yaptim tabiki. Mantigimla hareket ederim ve hersey kontrolum altindadir.

Iliskilerdede onceligim sevgidir saygidir. Para ucuncu plandir. Eger para sevginin onune gecerse sorun vardir . Bende bu gecis ikileminde kaldigimdan konu actim .;)

Yani azarlanicak bi durum yok ..

Ben azarlamadım ki yani benim azarlayacak bir durumum yok. Kardeşim olsa yine azarlamam güzelce anlatırım..
Para 3. Planda diyorsun ama bu duruma göre değişir.
Adamın düzenli bir işi vardır, kazancı iyi değildir ama çalışıyordur. Borcu vardır bunların üstesinden gelinir.
Ama bir erkek çalışmayı sevmiyor, tembelse para 3. Planda diyemezsin.
Evlenip de kiranı ödeyemediğin zaman ne saygı kalır, ne sevgi.
Pembe dünyadan çıkmanı tavsiye ederim. Aşk geçici bir duygu.

Ben azarlamadım ki yani benim azarlayacak bir durumum yok. Kardeşim olsa yine azarlamam güzelce anlatırım..
Para 3. Planda diyorsun ama bu duruma göre değişir.
Adamın düzenli bir işi vardır, kazancı iyi değildir ama çalışıyordur. Borcu vardır bunların üstesinden gelinir.
Ama bir erkek çalışmayı sevmiyor, tembelse para 3. Planda diyemezsin.
Evlenip de kiranı ödeyemediğin zaman ne saygı kalır, ne sevgi.
Pembe dünyadan çıkmanı tavsiye ederim. Aşk geçici bir duygu.

Ben suan zaten pembe degilim merak etmeyin o konuda .
Koskoca sehirde tek basimayim kendime yetmeye calisiyorum birde aileme destek veriyordum. Herseyin farkindayim ancak

Calismiyor degil calisiyor ama garip biri yani bastada dedim boylr anlayis sevgi sefkat dusunce hersey var . Gel gelelim is konusunda simdi yaptigi isi biri buna yapamazsin demis aileden buda yaparim derken boyle zorladi borc boyunu asti bu borc bu isle bitcek diye bakti olmuyo. Bir aydir is ariyo diyorumki gir asgari ucretle cek krediyi kapat bende is ariyorum yok diyo.
Gece kuru yemiste calisiyo gunduz kendi isini yapio ama bana gore gene yanlis yapiyor.

Arada kaldigim bu. Yani cabasi var ama bana gore yetersiz ben mi cok sey istiyorum omu yetersiz .bi yandan sevgi bi yandan vicdan . Tecrubeler anlatiliyor banada haliyle daha cok gorus acisi.

Yoksa ne koca bulamadigimdan ne evlilik meraklisi oldgumdan nede pembe yasadigimdan ..

kendisi kahvede oturup karısını temizliğe gönderen. kendisi arabasına benzin atıp kızlarını çalıştıran erkek gördüm. Tembellik bir erkek için en kötü özellik .

kendisi kahvede oturup karısını temizliğe gönderen. kendisi arabasına benzin atıp kızlarını çalıştıran erkek gördüm. Tembellik bir erkek için en kötü özellik .

Yok yahu bu bahsettigim o kadar degil . Bi onceki yazida yazdim durumunu . :)

Bu erkekler cok sey istiyor artik. Ama onlar bizim yarimiz kadar olamiyormus gibiler sogudum valla bunlardan
Allah sizede sifa versin :(

Teşekkür ederim şükür iyiyim :34:
Bu devrin erkekleri çok ama çok boşlar gerçekten, hani hakaret amaçlı demiyorum kesinlikle ama ben insanları çok gözlemlerim nedense hep kadın daha fazla çaba sarf ediyor bir ilişkide ama lafa geldi mi erkek çok seviyor deniyor.
Benzer olay benim başıma geldi adam çalışıyor ama sadece çalışıyor, maaşını borca yatırıyor geziyor yiyor içiyor, tüm hizmetini annesi görüyor istiyor ki karısı da öyle olsun emeksiz çabasız elde etmek istiyor. Böyle adamla evlenilir mi?:19: Bir arkadaşımın eşi işsiz kaldı adam 1 yıl evdeydi kız hem işe gidiyordu hem de eve gelince adama yemek hazırlayıp önüne koyuyordu sonra da biz birbirimizi seviyoruz diyorlar neyse adam işe girdi şimdi de eve gelince yemeği önünde olsun istiyor ben yoruldum geldim diye trip atıyor. Be adam erkeksin tabii ki çalışacaksın ama kız da işten gelmiş boş durmamış anlayış göster ama yok o kadın herşeye koşmak zorunda:47:
Sevgi aşk bir yere kadar arkadaşım, evlilikte bunlar ne kadar karın doyurur evli arkadaşlar daha güzel anlatır

Gercekten mi bu nasil mumkun olabiliyor artik :o

Tabii ki de... Nasıl ki çalışmayan bir kadın boşansa bile eski eşinden nafaka alabiliyorsa erkek de aynı şekilde alabilir.

Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

Selam arkadasım...
Olumsuz konusmak istemiyorum. Çünkü benimde vardı başımda böylesi.. Onun durumunun sebepleri farklıydı.. Bundan 4 ay öncesine kadar herseyden bıkmış, boşvermiş, işleri yolunda gitmeyen, bunun içinde çabalayacak gücü olmayan,ama cok sevdiğim ve sevildiğim sevgilim... Benide senin gibi bu durum çok canımı sıkıyordu.. Ama sonra bizimle sıkıntılarını paylastı.. Biz de destek olduk. Konustuk, yapma dedikk.. Hersey gecmiş değil.. Zararın neresinden dönersen kar. Alkol de alıyordu, sonra bir kalktı ayaga toparlandı.. Daha dikkatli olmaya basladı.. Ama ben hala onun üzerine gitmeden konusuyorum.. Yaptıklarının doğru olmadığunu bıkmadan sabırla anlatıyorum.. Gercekten seviliyorsan üzerinden gelebilirsiniz..

Ben bu yorumlara bakıyorum içim kararıyor gercekten.. 3 gündür bu bölümü okuyorum yorumlara bakıyorum cok güzel kestirip atabiliyorlar yok öyle birşey.. Belki haklılar, ama insanların değişebildiğine, hatalarından ders cıkarabildiğine inanıyorum.. Ben kalbimin sesini dinlerim sevildiğimden eminsem, mutlu ediliyosam.. Bu sorunları konusup halletmeye calış, biraz sabırlı ol, ve erkek arkadasına doğru yolu göster canım...

Karşılığını alırsın inşallah.. :31::17:

Son düzenleme:
Ben suan zaten pembe degilim merak etmeyin o konuda .
Koskoca sehirde tek basimayim kendime yetmeye calisiyorum birde aileme destek veriyordum. Herseyin farkindayim ancak

Calismiyor degil calisiyor ama garip biri yani bastada dedim boylr anlayis sevgi sefkat dusunce hersey var . Gel gelelim is konusunda simdi yaptigi isi biri buna yapamazsin demis aileden buda yaparim derken boyle zorladi borc boyunu asti bu borc bu isle bitcek diye bakti olmuyo. Bir aydir is ariyo diyorumki gir asgari ucretle cek krediyi kapat bende is ariyorum yok diyo.
Gece kuru yemiste calisiyo gunduz kendi isini yapio ama bana gore gene yanlis yapiyor.

Arada kaldigim bu. Yani cabasi var ama bana gore yetersiz ben mi cok sey istiyorum omu yetersiz .bi yandan sevgi bi yandan vicdan . Tecrubeler anlatiliyor banada haliyle daha cok gorus acisi.

Yoksa ne koca bulamadigimdan ne evlilik meraklisi oldgumdan nede pembe yasadigimdan ..

Selam arkadasım...
Olumsuz konusmak istemiyorum. Çünkü benimde vardı başımda böylesi.. Onun durumunun sebepleri farklıydı.. Bundan 4 ay öncesine kadar herseyden bıkmış, boşvermiş, işleri yolunda gitmeyen, bunun içinde çabalayacak gücü olmayan,ama cok sevdiğim ve sevildiğim sevgilim... Benide senin gibi bu durum çok canımı sıkıyordu.. Ama sonra bizimle sıkıntılarını paylastı.. Biz de destek olduk. Konustuk, yapma dedikk.. Hersey gecmiş değil.. Zararın neresinden dönersen kar. Alkol de alıyordu, sonra bir kalktı ayaga toparlandı.. Daha dikkatli olmaya basladı.. Ama ben hala onun üzerine gitmeden konusuyorum.. Yaptıklarının doğru olmadığunu bıkmadan sabırla anlatıyorum.. Gercekten seviliyorsan üzerinden gelebilirsiniz..

Ben bu yorumlara bakıyorum içim kararıyor gercekten.. 3 gündür bu bölümü okuyorum yorumlara bakıyorum cok güzel kestirip atabiliyorlar yok öyle birşey.. Belki haklılar, ama insanların değişebildiğine, hatalarından ders cıkarabildiğine inanıyorum.. Ben kalbimin sesini dinlerim sevildiğimden eminsem, mutlu ediliyosam.. Bu sorunları konusup halletmeye calış, biraz sabırlı ol, ve erkek arkadasına doğru yolu göster canım...

Karşılığını alırsın inşallah.. :31::17:

Merhabalar oncelikle tesekkur etmek istiyorum.

Azcik yukarda daha detayli bahsetmistim sanirim okumussunuzdur.

Evet herkes hakli ve herkes dogru soyluyor ama hem evine bakan aldatmayan yalan soylemeyen isinde gucunde maasi iyi seven sayan gozunum icine bakan anlayisli vs vs bulan biri nerdee. Herkesin bir kusuru bir seyi var elbette tembellik cok kotu faydasiz bir tip ama o boyle bu soyle derken birakin sevgilisligi yanliz arkadssiz kaliriz kimsesiz. Sizde boyle dusunuyosunz sanirim.
Ben emek verdim elimden geldigince yapici olmaya calisiyorum oda azcik cabaliyo degermi artik degmezmi duzelir mi duzelmezmi pisman olurmuyum vs sorularim cok..

Evet gercekten mutlu ediyor igne ucu kadar yaramla bile ilgili. Zor gunumde hep yanimda ve sacimin telini saklayacak kadar cok seviyor.

Insanlar degisiyo ama artik umutsuzum hep kadinlarimiz degisiyo fedakar :(
Hersey karisik gibi geliyo gozume :(

İşsiz ve tembel biri ile evlenilir niye evlenilmesi.

Ah akılsız başım demek için evlenilir.

Depresyon ilaçları kullanmak için evlenilir.

Evi tek başına geçindirmek için evlenilir.

Beddua aldım galiba demek için evlenilir.

Sinirden hastanelik olmak için evlenilir.

İnsanların yazık olmuş kıza demeleri için evlenilir.

Çocuklara hem anne hem baba olmak için evlenilir.

Dayanamayıp boşanmak için evlenilir.

Benim ilk etapta aklıma gelen evlenme sebepleri bunlar

Ah nede güzel anlatmışsin arkadaşım.

Son düzenleme:
Back
X