İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Cildinde problem olması,seni eksik kusurlu,değersiz yapmaz.Yanlış düşünüp kendini küçük görme.Aklı başında,düzgün,kendine yeten,ayakları üzerinde duran,ailesi belli,çalışan üreten bir insansın.Sevgi hoşgörü saygıda gösteriyorsun karşındaki insana.Ne yani sen şimdi cilt hastalığın var diye,onun her olumsuz hareketini kabul edip kendini mi cezalandıracaksın.

Beni çok seviyor,ilgili diyorsun da,sevgi bir yere kadar canım.Adam boş.Yapacağı iş yok.Tabi sevgi ilgi gösterir.Bir erkekten ayrılmanın en başlı sebeplerindendir tembellik.Sorumsuzluk.Bir de daha şimdiden borcu harcı var.Evlenip tembel adamı itelemeyle,borçlarıyla mı uğraşacaksın.Yol yakınken dön.

Tesekkur ederim ..
Toplum beni itiyor kendimi kucuk gormeye. Cildime bakan herkes aaah vahh evlimisin sen himm zaten kimse evlenemez der gbi.. yillar yili hep bu muamele sanirim icimde ezilmisim hep

.ayriliyoruz ama kalbim aciyor. Her tuttugum elimde kaliyor. Benim vaktimi calanlar simdi baskalarinin nikahinda benim sucum neydiki bukadar :'( :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet oldum benim eşim. aynende anlattığın gibi idi. bayaaaaa düzeldi ama ben benden geçtim. ilaçlarla ayaktayım. çok aşığım seviyorum ama şimdiki aklım olsa evlenmezdim asla

evet oldum benim eşim. aynende anlattığın gibi idi. bayaaaaa düzeldi ama ben benden geçtim. ilaçlarla ayaktayım. çok aşığım seviyorum ama şimdiki aklım olsa evlenmezdim asla

( ne diycegimi bilemedim (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok mantıklı yorum yapmışsınız

Ah be güzelim herkes kendine baksın.Cahil topluluğun ne dediği seni senden etmesin.Kaymak gibi bir cildinde olsa konuşcak birşey bulurlar.Evliliğide düzgün cilt kurtarmıyor.Kimseye müdana etme.Senin aklın kişiliğin yerindemi,gerisini boşver.Benim vaktimi çalanlar şimdi başkasının nikahında diyorsun ya,vaktini çalmışlar,ya evlenseydin onlardan biriyle de ömrünü çalsalardı.Evlilik öyyle 3-5 yıl değil,bir ömür sürüyor.Hayırlısı Allah tan.Doğru insanlarla görüş.Sana uymayan kimseye vaktini ayırma.Tembel işsiz biriyle bu aşkı devam ettirerek,kendi vaktini kendin harcamışsın.

Boşver tırnak ucuna kadar ilgiyi falan hepsi biter onların eşimde ben senin mutluluğun için yaşıyorum sen mutlu ol ağlama derdi şimdi büyü artık ya kaç yaşında kadınsıın herşeye ağlıyosun off ağlarsan ağla diyo al sana bir örnek değer mi sence işsiz güçsüz tembel bir adamı çekmeye erkek sorumluluk sahibi olmalı evini çekip çevirebilmeli kadına yaslanmamalı kadında çalışıp imkanları daha iyi hale getirmeli tüm sorumluluğu almamalı eşim gerekirse yürüyerek işe gider gelir iş yerinde hazır kek yer yemeğe para vermez bebeğe mama alır gelirdi bu adam rahat geldi bana

İşsiz ve Tembel biriyle evlenilmez. Evlenince ne olacak?Kendisine çeki düzen vermesini isteyin...Yok hala aynı davranıyorsa alışmış demektir.Bir erkek sorumluluk sahibi olmalı diye düşünenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…