İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Paamukk34

Papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
89
3
98
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi

diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan

bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir

yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu

var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi

ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.

İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.

Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden

ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.

Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben

çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.

Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(

Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]

Ayrilmak icin en gecerli sebep budur. Kendine maddi manevi anlamda yetemeyen bir adam size nasil yetsin? Sevgiymis, gecin bunlari. Bu sorunuz bile cok yanlis. Cilt probleminiz yuzunden sizi ancak onun mu kabul edecegini dusunuyorsunuz? Yapmayin allah askina.

Cilt hastalığın olmasını sen istemediğine göre ikisini kıyaslama bence.
Sorumsuz insanlarla hayat devam etmez. Çalışır eder sorumluluğunu bilir az para alır o ayrı.
Ama kendi kendine çalışmayıp tembellik ederse o zaman işler değişir.
Ben kabul etmezdim.
Cilt hastalığın var diye sorumluluklarını bilmeyen insanla evlenmek zorunda değilsin ki
Hakkında hayırlısı olsun.

Sevgide aşkta bir yere kadar eskidenmiş samanlık seyran olur sözleri şimdi geçim derdi var aklını kullan ayrıl derim

İşsiz ve tembel biri ile evlenilir niye evlenilmesi.

Ah akılsız başım demek için evlenilir.

Depresyon ilaçları kullanmak için evlenilir.

Evi tek başına geçindirmek için evlenilir.

Beddua aldım galiba demek için evlenilir.

Sinirden hastanelik olmak için evlenilir.

İnsanların yazık olmuş kıza demeleri için evlenilir.

Çocuklara hem anne hem baba olmak için evlenilir.

Dayanamayıp boşanmak için evlenilir.

Benim ilk etapta aklıma gelen evlenme sebepleri bunlar

Benimde kalbim iki yana ayrildi. Sevgim le mantigim .

Babamda diyo calisir ama az para getirir o ayri ama bu oyle degil. Duzgun is bul diyorum yok hep boyle sacma sapan seyler buluyo. Defalarca dedim beni kaybetmek istemiyosan duzelt. Bana birak duzeltcem ama sonuc sifir :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tembellik bu dunyadaki en buyuk ve caresini o kisiden baskasinda olmadigi bi hastalik. Saglik sorunlarina dra gidersin piskologa gidersin iyilesmek istersen her bi care ararsin, ama tembel insan tembellikden kolay kolay kurtulmak istemez ve kurtulamazda heleki iyice alismissa ve bi zaman sonra ki bu evlendikden cok kisa bi zaman sonrasi olur, senin gozune baticak bu huyu, boyle tembel insanin sosyal hayatida yok,tecrubeyle sabittir. Iyice bunalican bacim, ya sanavkarismiycak etme tutma gitme diycek ve bana dokuada naparsan yap dicek ancak ozaman sende tembelligini, en azindan sosyal acidan, takmamaya baslarsin kafana gore takilirsin es dostla ama maddiyat cok yipratir seni. Bence adam akilli konus, boyle tanidign bi cift varsa onlardan ornek ver, yoksa uydur, soyle mutsuz kadin boyle mutsuz cocuklari bosanmak uzerelr fln filan, ben oyle bi hayat yasayipda sonumunda bosanmis olmasini istemiyorum ona gorevya ayaginu denk al yada uzaklas benden de. Boyle insanlarla yasayip erkenden yaslanicagina bi omur bekar kal daha guzel saglikli yaşlan. Allah yardimcin olsun.

Cok dogru soyluyosunuz . Oyle soyluyorum ama bu seferde tevekkul yapio . Bunada sukur. Ya cok sukur ama sen once elinden geleni yap .. vs
Haklisin diyo sonu yok . Peki duzelirmi boyle insan hic tanik oldunuz mu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cilt hastaligi Allahtan gelen birsey canim
Bu sebepten sorumsuz tembel ve umursamaz biriyle evlenilmez
Ki cilt hastaliginin tedavisi var ama tembelligin tedavisi yok
Sevgiymis ilgiymis salla gitsin bunlari onlar hayat kurmaya yeterli degil
Yarim yamalak insanla evlenme yasin kac olursa olsun kendine ve ailene boyle birini yuk etme derim
Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah canim

öncelikle cilt hastalığınız var diye başka birinin tembelliğini kabullenmek zorunda değilsiniz rahatsızlığınız bir eksiklik değil acil şifalar dilerim, asıl meseleye dönersek anlattığınız tarzda bir insan tam da evlenilmemesi gereken bir kişi, sevgi bi yere kadar evlendikten sonra bin pişman olursunuz benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…