İşsiz ve Tembel biriyle Evlenilir mi ?

Tembel adama tahammül edemem..
Benim parama güvenmemeli, itekleme ile değil kendisi çalışmaya istekli olmalı.
Bilmeliyim ki ben çalışmasam bile bu adam gül gibi geçimimizi sağlar..

Evlenirsen pişman olursun bence.
Hemen ayrılmasan da açık açık tembelliğinden hoşlanmadığını, böyle biri ile
evlilik düşünemeyeceğini söyle. Kendini düzeltsin ya da ayrılığa hazırlasın.

hayatının en büyük hatasını yaparsın aşk byere kadar sana dogck cocuguna bkamyck bi adam cok zor eltimin esi 8 sendr calısmyor o kız öyle zorluk cekiyor ki 2tane evladı var gtcek yerı yok dayanıyor ama nereye kadar sakın evlenme paran var meslegn var evlenmek şartmı kim cıkar karsna daha

Benin favorim bu cevap yani hayatından çok sıkıldıysan bence sen bu adamla evlen
ya düzelecektir oda ölmeye yakın yada bile bile lades çektim diyeceksin ama aşk varsa ki bu tip adamlar hep aşkı ön planda tutar kadını kandırmanın en kolay yolu sen elbette değişeceksin ama böyle bir erkeğinde değişmesi 1 milyonda bir , kızım sen evlen

canim benim, bak seninkinin bi derdi sikintisi varmiski boyle olmus, ve konusarak cozebilmissiniz ki 4 oncesine kadar diyosun, yani siz konusmaya baslayali toparlanmis. bu arkadasin sevdigi bildim bileli boyle diyo, hayattan bikmislik, bunalim vs falanda oldugunu sanmiyorum cunku oyle bisey olsa insan sezer ve zaten biraksammi diye dusunmeden once onu o durumdan cekip cikarmaya calisir. O durumda olan insanlar degisir cunku ozlerine donerler. ama adamin ozunde tembellik varsa, dunyayi kendi etrafinda donuyo saniyosa, o insan degismez. degismedigi gibi cevresindekileride hem kendinden sogutur hemde katlanmak zorunda olanlarin anasini aglatir. bence senin durumunla bu durum bir degil. ne mutlu sana ki o durumdan kurtulmak isteyen bi sevdigin varmis ve kurtulmus. Ama kurtulmak istemeyenlere senelerce dil doksen viz gelir.

evlenilecek kişinin özellikleri ; çalışkan,dürüst,saygılı olmalı ..

yaptığım forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ancak bu konuyu okuyunca aklıma sen geldin arkadaşım

Arkadaslar verdiginiz cevaplara tesekkur ediyorum.

Forumda yanlis anlasilmalar agir sozler var onlari es geciyorum. Ayrilmak uzereyim sadece ayrilik surecini ve ozlem.durumunu atlatmaya calisiyorum beynimi hazirliyorum. Sonu yok goruyorum . Seviyorum ama olmuyo . Ona ayirdigim surenin sonuna yaklasmaya az kalmisti zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam evlenmezdim lafla peynir gemisi yurumuyor. Maddi sikinti ve pismanlik dolu bir yasantin olur buda sevgiyi oldurur.

Evlenilir canm nie ewlenilmesin
Snra Ömür boyu sen çalışır ona bakarsın..
(kuzenimde tescillenmiştir,şuan kendisi çocuklar büyüse de boşansam derdinde..bu arada (bayan)kuzenim çalışıyo eşide evde çocuklarla falan ilglenio yemek yapmayi falan ögrenmş arada yardmcı oluo kuzenime butn gun otur otr cani sıkılıyor tabi enişte beyin yaknda halk egtm kurslarinada gtmeye baslarsa sasirmam..

Evlenmek ve gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Son pismanlik fayda etmiyor be güzelim. Değişir gibi geliyor ama hiçbir şey değişmiyor. Hele o vaatler hiç gerçekleşecek ben sana söyleyeyim.

Allah kolaylıklar versin canım.. Biz üçüncü kişiler olarak yorum yapiyoruz anlattığın kadarıyla..
İnsallah hayırlısı olur senin için, sürekli muallakta kalmak da kötü.. düzelicek mi düzelmicek mi? zor, cok zor..

evet vardı ama geneliyle benimki de birazcık tembellikler yaptı o en azından herseyin farkında.. ve kendini toparladı.. ben bundan cok mutluyum..
sanırım bende mantığımı bi kenara atıyorum, kalbimle hareket ediyorum.. o yüzden de arkadasımı anlayabiliyorum.. hemen kestirip atilmasini ayrıl, şunu yao bunu yap denmesindene cok rahatsizlik duyuyorum.. keske mantıgımızın dediğini dinlesek ama öyle olmuyo zaman sonra dankk ediyor...
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..

Evlenmek ve gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Son pismanlik fayda etmiyor be güzelim. Değişir gibi geliyor ama hiçbir şey değişmiyor. Hele o vaatler hiç gerçekleşecek ben sana söyleyeyim.

hiçbirşey yaşanmadan bilinmiyo...
burada az mı okuduk eşim evlenmeden önce şöyle iyiydi böyle ilgiliydi cok çalışkandı...
sonra noluyo... evlendikten sonra da değişebiliyorlar...

sizde tabiki haklısınız... korumacı olarak yazıyosunuz.

Kesinlikle dogru diyosunuz. Yapici konusan nadir insanlardansiniz tesekkur ederim.

Evet neler okuyoruz ve okadar okuyoruz ki bazen bu da dertmi diyorum tabiki hakli konumdayiz boyle surekli sorularlada yasanmaz
Allah iyi insanlarla karsilastrsin herkesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyide o iliskilerde bile aslinda tüyolar var fakat bayanlar görmek istemiyor. Ki o iliskiler "iyi" basliyorlar, yani güya erkegin olumsuzluklari görülmüyor.
Erkegin olumsuzluklarini göz göre göre evlenmek kanimca yalnistir. Ha istisnalar vardir, siz kim bilir istisnasinizdir fakat her erkek esiniz gibi degil.
Kendine 30000 tl borç yapmis bir erkekten, dügünde altinlar ile bu borçu kapatmaya düsünen erkekten gerçekten hayir gelmez. Erkek olsun, kadin olsun, bir insan gençkene çalismali, bunu istemeli. Mantigini kullanip borçtan uzak durmali,.. yani bunlar bence en azindan evlencegin insandan en basit istekler olmali.

Biz bazen maddi konuda zor durumda oldugumuzda, küçük altinlari satmayi teklif etmistim esime ve o'da katiyen karsi gelmistir "bu altinlar senin" diye, o zor zamanlarida geçistirdik. Esim sevmedigi bir ise girdi ve yine geçimimizi sagladi. Bir tembel insan, hele hele hep disardan yardim bekleyen insan, kolay kolay borç yapan insan evlenmeye hazir degil. Yani bu kadin olsun yada erkek fark etmez. Evlilik bir sihirli degnek degil. Degisir diye evlenmek çok büyük bir risk, neticede evlilik çoçuk oyuncagida degil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…