Ah nede güzel anlatmışsin arkadaşım.
İşsiz ve tembel biri ile evlenilir niye evlenilmesi.
Ah akılsız başım demek için evlenilir.
Depresyon ilaçları kullanmak için evlenilir.
Evi tek başına geçindirmek için evlenilir.
Beddua aldım galiba demek için evlenilir.
Sinirden hastanelik olmak için evlenilir.
İnsanların yazık olmuş kıza demeleri için evlenilir.
Çocuklara hem anne hem baba olmak için evlenilir.
Dayanamayıp boşanmak için evlenilir.
Benim ilk etapta aklıma gelen evlenme sebepleri bunlar
Selam arkadasım...
Olumsuz konusmak istemiyorum. Çünkü benimde vardı başımda böylesi.. Onun durumunun sebepleri farklıydı.. Bundan 4 ay öncesine kadar herseyden bıkmış, boşvermiş, işleri yolunda gitmeyen, bunun içinde çabalayacak gücü olmayan,ama cok sevdiğim ve sevildiğim sevgilim... Benide senin gibi bu durum çok canımı sıkıyordu.. Ama sonra bizimle sıkıntılarını paylastı.. Biz de destek olduk. Konustuk, yapma dedikk.. Hersey gecmiş değil.. Zararın neresinden dönersen kar. Alkol de alıyordu, sonra bir kalktı ayaga toparlandı.. Daha dikkatli olmaya basladı.. Ama ben hala onun üzerine gitmeden konusuyorum.. Yaptıklarının doğru olmadığunu bıkmadan sabırla anlatıyorum.. Gercekten seviliyorsan üzerinden gelebilirsiniz..
Ben bu yorumlara bakıyorum içim kararıyor gercekten.. 3 gündür bu bölümü okuyorum yorumlara bakıyorum cok güzel kestirip atabiliyorlar yok öyle birşey.. Belki haklılar, ama insanların değişebildiğine, hatalarından ders cıkarabildiğine inanıyorum.. Ben kalbimin sesini dinlerim sevildiğimden eminsem, mutlu ediliyosam.. Bu sorunları konusup halletmeye calış, biraz sabırlı ol, ve erkek arkadasına doğru yolu göster canım...
Karşılığını alırsın inşallah..
Kizlar lutfen bana bi akil verin ne yapacagimi sasirdim ben artik, psikoloji falan kalmadi artik bende. .Esimle 5 yil harika bi flort gecirdik deliler gibi severek evlndk ama 18 de cikmya basldk 23 de evlndk. .2 yil snra esim issiz kaldi bnde kadrolu memur olrk atndm. .bikac ise girdi bu 2 yil icinde ama toplsn 4 ay anca calidmistr. .son isindende bn de memur olcm kpssye hazrlncm die cikti bnde tmm dedim ama dogruduzgn kitabin yuzune bile bakmio 2 gun ders calisiosa 4 gun arkdslryla ya disarda ya onlr bizdeboyle gunlr gecip gidio bn drs icin uyarincada cok sikiosun beni ayni annem gibi davranmaya basladin dior. .bide o her tartsmada napar eder tereyg gibi uste cikar kendini hakli cikrck bi noktabulur mutlaka; (bn inanin biktm artk evin isi disarinin isi bide borc oduyorum. .daha bikere allah razi olsun evi sn gecndrysn 2 yildr demedi agzini acsa daha bn ona destk olmuyor onu bunaltiyorum. .ondn sorumluluklari alarak rahata alistrdm heralde hic boyle bi insn degildi noldu anlayamyrm. .yillik iznime ayrilcm annemlere gitmdn herseyi konusmk istyrm esimle ama soze nasil baslycgmi neler dicgmi bilemyrm, yine kendine hakli nedenlr bulck çünkü
yaptığım forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ancak bu konuyu okuyunca aklıma sen geldin arkadaşım
Sagol valla bi an kendimi gordum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hani direkt yaşamış tecrube etmiş biri daha iyi yol gösterir sana diye düşündüm
Ne guzel yazmistin niye sildin ki? Esinin kardesi arabayi yaptirmiyor mu?
Evlenmek ve gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Son pismanlik fayda etmiyor be güzelim. Değişir gibi geliyor ama hiçbir şey değişmiyor. Hele o vaatler hiç gerçekleşecek ben sana söyleyeyim.Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi
diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan
bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir
yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu
var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi
ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.
İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.
Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden
ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.
Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben
çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.
Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(
Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]
Merhabalar oncelikle tesekkur etmek istiyorum.
Azcik yukarda daha detayli bahsetmistim sanirim okumussunuzdur.
Evet herkes hakli ve herkes dogru soyluyor ama hem evine bakan aldatmayan yalan soylemeyen isinde gucunde maasi iyi seven sayan gozunum icine bakan anlayisli vs vs bulan biri nerdee. Herkesin bir kusuru bir seyi var elbette tembellik cok kotu faydasiz bir tip ama o boyle bu soyle derken birakin sevgilisligi yanliz arkadssiz kaliriz kimsesiz. Sizde boyle dusunuyosunz sanirim.
Ben emek verdim elimden geldigince yapici olmaya calisiyorum oda azcik cabaliyo degermi artik degmezmi duzelir mi duzelmezmi pisman olurmuyum vs sorularim cok..
Evet gercekten mutlu ediyor igne ucu kadar yaramla bile ilgili. Zor gunumde hep yanimda ve sacimin telini saklayacak kadar cok seviyor.
Insanlar degisiyo ama artik umutsuzum hep kadinlarimiz degisiyo fedakar
Hersey karisik gibi geliyo gozume
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim benim, bak seninkinin bi derdi sikintisi varmiski boyle olmus, ve konusarak cozebilmissiniz ki 4 oncesine kadar diyosun, yani siz konusmaya baslayali toparlanmis. bu arkadasin sevdigi bildim bileli boyle diyo, hayattan bikmislik, bunalim vs falanda oldugunu sanmiyorum cunku oyle bisey olsa insan sezer ve zaten biraksammi diye dusunmeden once onu o durumdan cekip cikarmaya calisir. O durumda olan insanlar degisir cunku ozlerine donerler. ama adamin ozunde tembellik varsa, dunyayi kendi etrafinda donuyo saniyosa, o insan degismez. degismedigi gibi cevresindekileride hem kendinden sogutur hemde katlanmak zorunda olanlarin anasini aglatir. bence senin durumunla bu durum bir degil. ne mutlu sana ki o durumdan kurtulmak isteyen bi sevdigin varmis ve kurtulmus. Ama kurtulmak istemeyenlere senelerce dil doksen viz gelir.
Evlenmek ve gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Son pismanlik fayda etmiyor be güzelim. Değişir gibi geliyor ama hiçbir şey değişmiyor. Hele o vaatler hiç gerçekleşecek ben sana söyleyeyim.
hiçbirşey yaşanmadan bilinmiyo...
burada az mı okuduk eşim evlenmeden önce şöyle iyiydi böyle ilgiliydi cok çalışkandı...
sonra noluyo... evlendikten sonra da değişebiliyorlar...
sizde tabiki haklısınız... korumacı olarak yazıyosunuz.
hiçbirşey yaşanmadan bilinmiyo...
burada az mı okuduk eşim evlenmeden önce şöyle iyiydi böyle ilgiliydi cok çalışkandı...
sonra noluyo... evlendikten sonra da değişebiliyorlar...
sizde tabiki haklısınız... korumacı olarak yazıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?