Merhaba arkadaşlar,
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi
diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan
bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir
yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu
var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi
ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.
İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.
Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden
ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.
Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben
çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.
Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(
Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]
Forumun takipçisiyim ama nadir konu açan ve yorum yazanlardanım.
Benimde bir problemim var.
Bu zamana kadar ciddi ilişkilerim oldu hatta nişan felan oldu ama bu anlatacağım sebeplerden dolayı bitirdim hep.
Ve gel zaman git zaman gene onlara dönüşen bir profil karşımda ve ben acaba kadermi yoksa benim kısmetim mi
diye düşünmeye başladım artık.
Şuanki sevgilim benimle ciddi düşünüyor bir seneden fazla beraberiz.Fakat, ilk zamanlarda böyle değildi sonradan
bu iyice borç batağına saplanıp ve bunlada kalmayıp işi tembelliğe vurduğunu hissediyorum.
Şöyleki ; kendine göre bir işi var depodan mal alıp başkasına satıyor .istediği zaman kalkar gider isteiği zaman gelir
yatar tarzında geniş çalışma saatleri var. Böyle yapa yapa bide kendi kafasızlığıyla borç oldu şuan 30.000 tl borcu
var ödemek içinse hala bişiler yapmış değil bakarız hallederiz...
Kendi ailesi kısmı ise benim ailemden çok zıt.
Hep ben yönlendirmeye çalışıyorum 2 gün yapıyo 3. gün gene yok.
Bende tedirgin oluyorum böyle olunca çünkü ailemin durumu iyi yada kendi durumum memurum ve kendi
ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. (Kiram,elektrik,su ,tel vs tek yaşıyorum şuan)
Birde cilt problemım var oyuzden kendime iyi bakmalıyım.
İyi yönleride var , çok seviyor,anlayışlı,hoşgörülü,elinde varsa verir,Tırnak ucuna kadar ilgili.
Bende evlenmek istiyorum artık yaş geldi seviyorumda ama onun bu iş konusu beni delirtiyor sırf bunun yüzünden
ayrılınırmı? Siz ne yapardınız.
Bazende diyorum seninde cilt hastalığın var sende böyle kabullen . Sonrada düşünüyorum hastalığımı ben
çekiyorum elimde olan bişey değil ama onun bu tembelliği elinde.
Hep böylesi çıkıyo karşıma. Sizce ne yapmalıyım bayanlar .(
Bu arada teşekkürler şimdiden :)
[/I][/B]