- 27 Mayıs 2019
- 540
- 677
- 103
- 33
- Konu Sahibi Kuru Bakla
-
Yeni üye cevap verirken o kişinin mesajının altında cevapla seçeneğine tıkla valla tesadüf bana cevap verdiğini gördüm.Şuan istanbulda deglim ailemin yanindayım bulumdugm sehirde is bulamiyorm istdadal part time la gecinemem diye ailemde izin verniyor bnde maddi durumdan dolayı istla gidemiyorm
Bikac vardi ama basvurdum donus olmadı sadece gunluk bikac is buldum oda gizli musteri falan oldum ama cok cok az paralar sadece bos durmuyim diye gittimYeni üye cevap verirken o kişinin mesajının altında cevapla seçeneğine tıkla valla tesadüf bana cevap verdiğini gördüm.
Olduğun şehirde part time arayan yerler yok mu ?
Tezini de burada yazdığın gibi yazarsan işin çok zor...Arkadaşlar ben 2 yıl once iyi bi universitede ing ikt bolumunden mezun oldum suan yuksek lisans tez donemindeyim fakat issizm aslında muffetis yar. olmak istiyordum bunu cin kpss yede girdm ama aldgim puanlar 80 lerde oldgu icin bizim bolumlerde yüksekle kapatiyor. Babam emekli onednle sadece ev ihtoyaçlarini karsiliyabiliyor yani bnm ingcem cok cok iyi degl bu da ozelde is bulmama engel oldu ailemden naddi acidan yardim alamadigim icin tezime basliyamadim zaman gectikcede bosluga dustum ne ozel de ne kamuda bi is bulamadim kafamda karisik bi yanda hayallerim var bi yanda bir yerden gir iste zor durumdasin diyorm ama basvurduklarimda olmuyor geri donus yapmiyorlar.Sizce neyapmaliym yasm da 26 oldu hala issizim
Markete gir şimdi isim vermeyelim bir market 8.5 saat çalıştırıyor seni uzun tutmuyor bahanelerle maaşı da iyi artı yol yemek bir de belli bir miktar o marketten alışveriş için kart veriyor . Bilindik market o tarz olanlara bakBikac vardi ama basvurdum donus olmadı sadece gunluk bikac is buldum oda gizli musteri falan oldum ama cok cok az paralar sadece bos durmuyim diye gittim
Hangi market ki oMarkete gir şimdi isim vermeyelim bir market 8.5 saat çalıştırıyor seni uzun tutmuyor bahanelerle maaşı da iyi artı yol yemek bir de belli bir miktar o marketten alışveriş için kart veriyor . Bilindik market o tarz olanlara bak
HangisiMarkete gir şimdi isim vermeyelim bir market 8.5 saat çalıştırıyor seni uzun tutmuyor bahanelerle maaşı da iyi artı yol yemek bir de belli bir miktar o marketten alışveriş için kart veriyor . Bilindik market o tarz olanlara bak
Arkadaşlar ben 2 yıl once iyi bi universitede ing ikt bolumunden mezun oldum suan yuksek lisans tez donemindeyim fakat issizm aslında muffetis yar. olmak istiyordum bunu cin kpss yede girdm ama aldgim puanlar 80 lerde oldgu icin bizim bolumlerde yüksekle kapatiyor. Babam emekli onednle sadece ev ihtoyaçlarini karsiliyabiliyor yani bnm ingcem cok cok iyi degl bu da ozelde is bulmama engel oldu ailemden naddi acidan yardim alamadigim icin tezime basliyamadim zaman gectikcede bosluga dustum ne ozel de ne kamuda bi is bulamadim kafamda karisik bi yanda hayallerim var bi yanda bir yerden gir iste zor durumdasin diyorm ama basvurduklarimda olmuyor geri donus yapmiyorlar.Sizce neyapmaliym yasm da 26 oldu hala issizim
Kusura bakmayın ama gozluk takmadan yazdigim icin boyle yazdim.Normalde boyle değil tabiki zaten ikilemde kaldığım için bi fikir alabilirim belki diye buraya yazdım.Benim bildiğim mesleki becerileri yüksek, alanındaki gelişmeleri takip edebilecek yabancı dili olan, derslerinde başarılı olan insanlar, yüksek lisans, doktora vs. yapar. İngilizce iktisat bitirmişsin, üstüne iki yıl geçmiş, ingilizcem iyi değil diyorsun.En basitinden bir forumda yazdığın yazıda bile ne akıcılık ne dil bilgisi ne imla kuralı var. Hangi özelliğine bakıp seni lisansüstü eğitime aldılar, hangi bilgi birikimiyle tez yazacaksın anlamak güç. Sen işveren olsan kendini hangi özelliğin için çalıştırırsın bunu düşünmelisin bence. Şu şu konularda iyiyim diyorsan o alanlarda iş aramalı ya da özellikle iyi olduğun bir konu yoksa belirli bir alanda kendini geliştirmelisin. Hiçbir şey için imkanın yoksa ingilizceni geliştirerek başla, internet materyal dolu. Ufak tefek işlerle para biriktirip work and travel gibi bir programa katılmak senin mesleğindeki biri için çok iyi olur. Özel sektör istemiyorsan da kendini kapatıp kpss için deli gibi çalışmaktan başka yol görünmüyor maalesef. Keşke her üniversite mezunu okul bitince güzel güzel işler bulsa ama, üniversite mezunlarımız meslek lisesi mezunu donanımında olunca işler hayal edilen gibi olmuyor maalesef .
Hangi market ki o
İsim vermek yasak sanırım ama zaten isim yapmış Türkiye geneli 5 market ya var ya yok . Onların çalışma şartlarına bakın kızlar.Hangisi
Markette çalışanlara bir dokun bir ah isitiyorsun ya zor iş benceİsim vermek yasak sanırım ama zaten isim yapmış Türkiye geneli 5 market ya var ya yok . Onların çalışma şartlarına bakın kızlar.
Bende 1.5 ay çalıştım zor valla ama ise başvuru yaparken direk kasiyerlik diye alınırsan kolay bence . Ben market elemanı diye gene basvurmusum canım çıkıyorduMarkette çalışanlara bir dokun bir ah isitiyorsun ya zor iş bence
Kasada da açık filan çıkarsa sıkıntı.Bende 1.5 ay çalıştım zor valla ama ise başvuru yaparken direk kasiyerlik diye alınırsan kolay bence . Ben market elemanı diye gene basvurmusum canım çıkıyordu
Bizde açık çıkmıyordu . Öyle 5 10 kuruş hesap da yapılmaz. Ama biraz açıkgözlü olacaksınKasada da açık filan çıkarsa sıkıntı.
Kolay iş yok gerçi.
İs bulmak artik eskisi gibi kapi kapı dolasmakla degl kariyer sayfalarına yada şirketlerin kendi kariyer portallarında cv oluşturuyorsun bn bazen elden de verdim cv ama dönüş olmuyor istee.. Cv'm ne çok doludur ne çok boş bir cv, aslında referansım olmadığından kaybediyorum sanırım.Bende okulu yeni bitirdim ve issizim.
Ama 20ye askin yere bas vurdum, girisimlerim ve sonucsuz telefon konusmalarimi sayarsak 30 bile olmustur. Bundan haric destek aradim mektup yazmanin taktikleri konusunda, CV duzenleme konusunda. Yarinda is bulmayi cogaltan bi kursa gidecegim.
Demem oki is seni bulmaz, sen onu bulmalisin.
İs bulmak artik eskisi gibi kapi kapı dolasmakla degl kariyer sayfalarına yada şirketlerin kendi kariyer portallarında cv oluşturuyorsun bn bazen elden de verdim cv ama dönüş olmuyor istee.. Cv'm ne çok doludur ne çok boş bir cv, aslında referansım olmadığından kaybediyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?