- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Bu gene iyiymisİşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki. İndirim varken internetten 3-5 kıyafet sipariş ediyorum, her kargo gelişinde evdeki kont ve kontesin yüzleri hemen şekil değiştiriyor. Annemin arabasıyla arada dışarı çıkıyorum, hemen tavır. Mini etek giyiyorum hemen tavır. Bu tavırların tümünü bugün yaşadım ve sinirden deliriyorum.
Tüm masraflarımı tasarruflarımdan karşılamaya çalışıyorum, yani aileden para talebim hiç olmuyor. Babam sağ olsun, arada harçlık vermek istiyor ama gücüme gidiyor.
Tartışmaları yok mu, huzurumu yerle bir ediyor. Annemle tartışmalarımız sıklaşıyor her geçen gün.
Boğuluyorum ve gerçekten artık yapamıyorum. Bu eve sığamıyorum bazen.
Çaba da göstermiyor değilim ki... İş arıyorum, başvurularımı yapıyorum ama dönen yok. Çalışanlara öyle imreniyorum ki...
Çok zor durumdayım, paylaşmak istedim.
Aileler yaşlandıkça huysuzlasiyor. Yani aileler degil insanlar işte. Çokta takılmayın derim. Insallah iş bulursunuz. Bizzat bu durumu yaşamadım ama kizkardesim bu durumda,cok stresli sıkıntılı basvuru da yapiyor cabaliyor ama işte..
Bizimkiler de boyle davraniyorlar ona.
Normaldir yani yaşlar ilerliyor bence ondan
Kisa zamanda mutlu olacağınız bir işiniz olur insallah .
2 ay suren bi işsizlik donemim oldu, hayatımda kendim icin birseyler yapabildiğim en verimli donemimdi. Hic stres yapmayın, kriz oldugu icin şuan zorlaniyorsunuz ama illaki yillarca işsiz kalmayacaksiniz. Sizi mutlu eden şeyleri yapmaya devam edin :)
Ben çalisiyorum ama parami harcamaya bile vaktim olmuyor inanin. Kadinlar gunu nedeniyle heryerde kiyamet gibi indirim vardı, bi avmye gidemedim. Sadece internetten kozmetik alabildim bi firsat yaratıp. O yuzden kimseyi takmayin ve geçici sure oldugunu düşünerek keyfini cikarin
Allah tez zamanda,gönlünüze göre bir iş nasip etsin inşallah.
Dualarıma ekleyeceğim sizi.
Bu gene iyiymis
Bir de beni anlatayim size. 3,5 yildir evde oturuyorum,calismadigim icin esimden para almak zorundayim. Agirima gidiyor,kötürüm gibiyim ayaga kalkamiyorum bir turlu. Aileden para alinir,kocadan almamak gerektigini dusunuyorum kendi adima.
En yakın zamanda gönlünüze göre iş bulmanızı dilerim.
Allah herkese huzuru nereden eksikse oradan versin.
Amin..
Umarım istediğiniz şekilde bir iş fırsatı çıkar önünüze. Düzenli çalışan biri için işsiz kalmak cidden çok bunaltıcı oluyor. Defalarca iş başvurusu yapıp geri dönüş olmayınca bu durum daha da ekstra bir şekilde kişi için dayanılmaz hale geliyor.
Kafanıza göre bir iş bulduktan sonra farklı bir eve çıkabilirsiniz.
Ya kuzum kafana taktığın için böyle oluyor.
Sürekli neden olmuyor diye düşünüp durduğun için yoruyorsun kendini.
Değiyor mu, sen kendini üzünce iş oluyor mu?
Nedense konuyu okurken çok yıkık hayal ettim seni sarılasım geldi sana.
İnsallah. Hep beraber feraha cikariz umarimTahmin edebiliyorum ne zor olduğunu. Benim gibi işsizseniz, umarım en kısa zamanda siz de iş bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?