İşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki.

Biraz alınganlık yapıyor olabilir misin?
İş bulamadığın için streslisin ailene de yansıyor olabilir bu durum
Sonuçta ağızlarını açıp birşey dememişler

Valla esas kocadan almak gerekmis.. adamlarin 10 lira fazlasi olunca cebinde sacma sapan yerlere harcamayi dusunuyorlar. Sen istedigin kadat tasarruflu ol. Diplomali ev hanimiyim ben de 3yillik evliyim issizim. Benim de hic biseye hakkim yok gibiydim. Artik valla bi olay yasadik en son ondan sonra acimiyorum haline. Kendime de hak goruyorum harcamayi etmeyi....

Sorumsuz adamsa elinden butun parasini da alsaniz bos,anlamazlar.

Kriz yüzünden böyle bekliyorsunuz, ailenizin de bunun farkında olması lazım. Bazı aileler böyle sivri dilli oluyor malesef, takılmayın onlar konuşsun derim. Çünkü onları dinlemeye devam ederseniz psikolojiniz bozulacak. Siz elinizden geleni yapın, meslek kursları vs oluyor extra, onlara gidin. Yani boş durmayın cv nizi doldurun eğer yeni mezunsanız. Elbet kapı açılır bir yerden. Aynı sektörden tanıdıklarınız vs yok mu sizi işe sokabilecek? Onlara da haber yollayın mesela iş arıyorum diye. Yıpratmayın kendinizi herkes sizin gibi şuan.

10 yillik deneyimim var. Bos durmuyorum, bir yandan yuksek lisans tezimi yaziyorum. Bakalim artik. Yakin zamanda guzel gelismeler olur umarim. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Olmuyor ama elimde değil ki...

Çok üzgünüm. Sarılır mısınız bana sımsıkı?
Gel sarılalım tabii ya

Kendini yük olarak görme ailene. Onlar zaten keyfi olarak evde oturmadığını biliyorlardır ki. Baban harçlık verdiğinde de utanma, baban yahu var mı ötesi. Zorda kaldığı zaman evladımıza destek olamayacaksak ne diye dünyaya getiriyoruz ki?

Annene de aldırma. Sıradan her şeyi kafasına takıp, triplenen anne modeli.

Harçlık almak niye gücüne gidiyor al o senin baban dünyaya getirmek onların tercihi senin değil şimdiki aileler bi tuhaf yapmak zorundalar bakmak zorundalar bunlar varya hep birdaha aile yapmak zorunda değil kafa yapisindaki insanlardan oluyor. O ona o ona herkes birbirini aşılıyor herkes dogurduuna bakmak zorunda ben şuan çok sinirlendim hiç gurur filan yapma tabikide yapacaksiniz de

Sarılalım sımsıkı.

Haklısınız, bazen hassaslaşıyorum galiba.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Ağızlarından olumsuz bir şey çıkmadı, haklarını yememek lazım şimdi. Psikolojim gereği fazla hassas ve alıngan olabilirim bugünlerde.

Ailenizin tavırları dogrudan issizliginizle alakalı değildir bence ama hassas bir dönem yaşadığınız için daha alıngan olmanız normal ama yalnız değilsiniz. Mutlaka gönlünüze göre bir is fırsatı çıkar umudunuzu kaybetmeyin, vaktiniz varken gezin, kafanızı meşgul etmek icin kurslara gidin. Çalışmaya başlayınca da para oluyor kurslar/etkinlikler/seyahatler icin vakit ya da enerji olmuyor. Zaten boş da değilsiniz, bu dönemde rahat rahat tezinizi de tamamlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…