- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
İnsallah. Hep beraber feraha cikariz umarim
Biraz alınganlık yapıyor olabilir misin?
İş bulamadığın için streslisin ailene de yansıyor olabilir bu durum
Sonuçta ağızlarını açıp birşey dememişler
Nekadar zamandır işsizsinOlabilir, çok hassasım çünkü.
Nekadar zamandır işsizsin
Valla esas kocadan almak gerekmis.. adamlarin 10 lira fazlasi olunca cebinde sacma sapan yerlere harcamayi dusunuyorlar. Sen istedigin kadat tasarruflu ol. Diplomali ev hanimiyim ben de 3yillik evliyim issizim. Benim de hic biseye hakkim yok gibiydim. Artik valla bi olay yasadik en son ondan sonra acimiyorum haline. Kendime de hak goruyorum harcamayi etmeyi....Bu gene iyiymis
Bir de beni anlatayim size. 3,5 yildir evde oturuyorum,calismadigim icin esimden para almak zorundayim. Agirima gidiyor,kötürüm gibiyim ayaga kalkamiyorum bir turlu. Aileden para alinir,kocadan almamak gerektigini dusunuyorum kendi adima.
Çok değilmiş canım yaa az sabret bulunur muhakkak bi iş ama borcun harcın yokken bu kadar üzme kendini3 aydır iş arıyorum.
Çok değilmiş canım yaa az sabret bulunur muhakkak bi iş ama borcun harcın yokken bu kadar üzme kendini
Sorumsuz adamsa elinden butun parasini da alsaniz bos,anlamazlar.Valla esas kocadan almak gerekmis.. adamlarin 10 lira fazlasi olunca cebinde sacma sapan yerlere harcamayi dusunuyorlar. Sen istedigin kadat tasarruflu ol. Diplomali ev hanimiyim ben de 3yillik evliyim issizim. Benim de hic biseye hakkim yok gibiydim. Artik valla bi olay yasadik en son ondan sonra acimiyorum haline. Kendime de hak goruyorum harcamayi etmeyi....
Dile kolay gelir ama 3 ay da bekleyen için uzun bi süre.3 aydır iş arıyorum.
Dile kolay gelir ama 3 ay da bekleyen için uzun bi süre.
İnşallah en yakın zamanda bulursun
Kriz yüzünden böyle bekliyorsunuz, ailenizin de bunun farkında olması lazım. Bazı aileler böyle sivri dilli oluyor malesef, takılmayın onlar konuşsun derim. Çünkü onları dinlemeye devam ederseniz psikolojiniz bozulacak. Siz elinizden geleni yapın, meslek kursları vs oluyor extra, onlara gidin. Yani boş durmayın cv nizi doldurun eğer yeni mezunsanız. Elbet kapı açılır bir yerden. Aynı sektörden tanıdıklarınız vs yok mu sizi işe sokabilecek? Onlara da haber yollayın mesela iş arıyorum diye. Yıpratmayın kendinizi herkes sizin gibi şuan.
Gel sarılalım tabii yaOlmuyor ama elimde değil ki...
Çok üzgünüm. Sarılır mısınız bana sımsıkı?
Gel sarılalım tabii ya
Kendini yük olarak görme ailene. Onlar zaten keyfi olarak evde oturmadığını biliyorlardır ki. Baban harçlık verdiğinde de utanma, baban yahu var mı ötesi. Zorda kaldığı zaman evladımıza destek olamayacaksak ne diye dünyaya getiriyoruz ki?
Annene de aldırma. Sıradan her şeyi kafasına takıp, triplenen anne modeli.
Harçlık almak niye gücüne gidiyor al o senin baban dünyaya getirmek onların tercihi senin değil şimdiki aileler bi tuhaf yapmak zorundalar bakmak zorundalar bunlar varya hep birdaha aile yapmak zorunda değil kafa yapisindaki insanlardan oluyor. O ona o ona herkes birbirini aşılıyor herkes dogurduuna bakmak zorunda ben şuan çok sinirlendim hiç gurur filan yapma tabikide yapacaksiniz de
Umarim en kisa zamanda is bulabilirsiniz ozmanAğızlarından olumsuz bir şey çıkmadı, haklarını yememek lazım şimdi. Psikolojim gereği fazla hassas ve alıngan olabilirim bugünlerde.
Umarim en kisa zamanda is bulabilirsiniz ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?