Bence iyi yapmissin bende önceki isimden ayrildim iki ay issiz kaldim eve yakin bi hastanede basladim. Oylesine berbatti ki 2.gun evraklarımı alip ciktim bi ay aradan sonra dün iyi bi hastaneyle anlaştım eve uzak ama kafam rahat olsun. İssizlikten sikildin diye kimsenin faydlanmasina izin verme. iyi bi firsat cikar insallahSelam kızlar. İki gün önce hatırlarsınız is gorusmesi ile ilgili konu açMistim.Bugün medikal firmasına is gorusmesine gittim.Sabah sekiz akşam altı buçuk çtesi birbucuk 1300 asgari ücret ama firmada temizlikci yok çay kahve ikramıni ben yapicam kabul etakdim. Yolum metroyla iki aktarma 180 civarı tutuyor hem sekreter hem de cayci oluçamaz bir de Üniversite mezunu diye yazmışlar ilana.Ben de iki yillik dis ticaret okudum.Daha sonra anadolu universitesi isletme bitirdim.Bir sene tekstil firmasinin bayisinde calistim ondan daha once de musteri temsilcisiydim.Eve geldim anneme sartlari söyledim o da istemedi açıkçası ben de istemedim.Zaten kötü bir yerden çıktım bu sefer de kötüye gidersem psikolojim bozulmasın diye kabul etmedim.Zaten bir ay önce başvurdum iyi bir yer olsaydı muhakkak biri alisirsin zaten.İki ay oldu nerdeyse isten çıkalı ruhen yoruldum sanki bir türlü istediğim olmuyor denk gelmiyor bir türlü. İlanda sekreter yazar bir giderim gorusmeye çağrı merkezi musteri temsilciligi çıkar ya mesafe bana çok uzak ya yol parasini vermezler.Daha önce çağrı merkezinde çalışmıştım kitap satisi ustundeydi 6 ay dayanamadım. Sizce bu işi kabul etmemekle iyi yapmış miyim düşünceleriniz nedir kızlar. Ne olacak böyle bilmiyorum. .
4 aydirSen kaç aydır issizsin canım.Akisa bırakmak lazım galiba.
Üstune işletme de okumuş.1300 tl.icin yazık o kadar egitime..Gerçekten ihtiyacınız olsa kabul ederdiniz zaten...başka işe bakmaya devam edin hayırlısı olsun ayrıca sokaktan kimi çevirsen bi 2 yıllık mezun eskisi gibi avantaj değil
Aöf de bitirmiş ama ben çok iyi bş üniden çıkıpta işsizim diyen yok ama açıktan okuyan herkes kendini diğerleriyle bir tutuyor malesef hayat öyle değilÜstune işletme de okumuş.1300 tl.icin yazık o kadar egitime..
Iki yiilık var üstune de aof var bence az değil.yani çay taşımasın kız yaAöf de bitirmiş ama ben çok iyi bş üniden çıkıpta işsizim diyen yok ama açıktan okuyan herkes kendini diğerleriyle bir tutuyor malesef hayat öyle değil
İki orta halli üniversite okudum on bir senelik iş tecrübem var son şirketimde yükseldim terfi ettim altı sene oldukça kilit bir pozisyonda çalıştım. Nisan' dan beri iş arıyorum ve Salı günü aynı şartları teklif etmek için görüşmeye çağırdılar. Kendimi tuttum tuttum çay kahve muhabbetine de sustum. Ki bu tecrübeye onu teklif edebildi utanmadan ! Asgari ücreti duyunca kalktım zaten masadan. Asabım bozuldu inanılmaz sinirliyim iki gündür. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?