- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Aynen Holavida cv tarihini sürekli guncelliyolar basvuru iletildi diyor bir de başvuru görüntülendi diyor görüntülendi diyince firma özgeçmişini inceliyor öyle biliyorum doğru mu acaba.
Özelde aöf pek tercih değil kimsede sizin paralamanıza bakmıyor yıpranıyorsunuz ancak sonra yine işsizlik ama hayırlısı olsunİyi de bir şirkete girdiğiniz zaman eğer çalışma azminiz varsa kalıcı olursunuz zaten. Dört senelik bitirdim zamanında it gibi çalıştım şimdi yayılayım demiyor heralde insanlar ? İş hayatı cehennem gibi ve çok çalışan kendini paralayan kazanıyor ama Aöf' 'li ama dört senelik mezunu.
Özelde aöf pek tercih değil kimsede sizin paralamanıza bakmıyor yıpranıyorsunuz ancak sonra yine işsizlik ama hayırlısı olsun
Demek istediğim şey farklıydı ama herkes farklı yöne çekti.nasıl anlamak istiyorsanız saygı duyuyorumözelde geçerli olan tek şey iş bitirebilmendir aof tercih edilmiyor diye birşey yok siz ne kadar o işi istiyosunuz sorun bu yoksa işletme halkla ilişkiler kamu yönetimi sosyal hizmet aklıma gelmeyin yığınla bölüm aof okusan ne gidip örgün okusan ne yani
Özelde aöf pek tercih değil kimsede sizin paralamanıza bakmıyor yıpranıyorsunuz ancak sonra yine işsizlik ama hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?