ne sanıyorlar ya ben sinirlendim burada..m
Aöf de bitirmiş ama ben çok iyi bş üniden çıkıpta işsizim diyen yok ama açıktan okuyan herkes kendini diğerleriyle bir tutuyor malesef hayat öyle değil
Aylarca iş bulamadığım günler geldi aklıma.ama eninde sonunda kavuştum iyi bir işe.inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.Bir de beni düşünün. Çok moralim bozuk iki gündür.
Mesleğin neydi Holavida. İyi yapmışsın senin kaç senelik tecrüben var kariyer yenibiris te özellikle tecrubeye çok önem veriyor ordan ilanlara bakmaya devam et canim.Çay kahve yap diyosun o zaman temizlikci alacaksın iki üç işi az parayla insana kakalamaya çalışıyorlar.
Aylarca iş bulamadığım günler geldi aklıma.ama eninde sonunda kavuştum iyi bir işe.inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.
Bu hatayı yaptıgım zamanlar olmuştu.gördüğüm degersizlik beni o kadar uzdü ki tovbe dedim.bir daha ölsem kabul etmem.Amin çok teşekkürler.
Bazı arkadaşlar da "çok intiyacınız olsa kabul edersiniz" demişler. Sen kabul et, ben edeyim adamlar iyice palazlansın şımarsın. Oldu.
Ay bende aynı durumdayım. kaç ay oldu hala iş bulamadım. Birbirinden alakasız okadar iş ilanına başvurdumki mesleğimlede alakasız. Mülakata dahi çağrılmıyorum ya:/ neyimi begenmiyolarsa. Bende 4 yıllık üni okudum + aöf 4 yıllık başka bir bölüm. 2 dili ana dilim gibi biliyorum. Yurtdışındada eğitim aldım. Asla iş bulamıyorum.
Gecen bir dil kursunda ilan vardı oraya başvurdum ki şartları görmeniz lazım. haftaiçi günde 8 saat çalışma + hafta sonu 12şer saat çalışma. Şarta bak. Boş gün yok. boş saat dahi yok. Eşek gibi çalışmanın öteki adı bu ilan sanırım. Verecekleride taş çatlasa 1500dür eminim. Ama ihtiyactan artık onada başvurdum. Ama onlar bile begenmedi beni
Aynen hele kariyer deki ilanlar 500 1000 kişi basvuruyor ordan siyrilmak çok zor
11 sene önceden bahsetmiyorum ben 3 5 yıldan bahsediyorum allh aşkıma 2 çocukla yatarak bitirdim aöf yi gece gündüz çalışanla bir tutamam kendimiAllah Allah neden değil ? Ben de Aöf okudum mesela neden tutmıyım 11 senelik tecrübemle ?
2 2 toplasan 4 ediyor zatenIki yiilık var üstune de aof var bence az değil.yani çay taşımasın kız ya
Yanlış anlamışım ben iki yıllık dış ticaret bitirip ardından dört yılda aof de isletme okudu anladım.2 2 toplasan 4 ediyor zaten
11 sene önceden bahsetmiyorum ben 3 5 yıldan bahsediyorum allh aşkıma 2 çocukla yatarak bitirdim aöf yi gece gündüz çalışanla bir tutamam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?