İssizlik bikkinlik

Sağol canım aynen isimiz zor.Canımı kahvemi yapsın temizlik yapsın telefonlara baksin müşterilerle ilgilensin.Allah ne verdiyse yardiralim diyolar.Öyle yerde dikkat ettim ha bire eleman değişiyor zaten .

Sıkma canini canım muhakkak güzel bir yer karşına çıkicak.

Aöf de bitirmiş ama ben çok iyi bş üniden çıkıpta işsizim diyen yok ama açıktan okuyan herkes kendini diğerleriyle bir tutuyor malesef hayat öyle değil

Allah Allah neden değil ? Ben de Aöf okudum mesela neden tutmıyım 11 senelik tecrübemle ?

Canım ben Halkla İlişkiler okudum Yönetici asistanlığı ile başladım Müşteri Hizmetleri Yetkilisi oldum altı sene oldukça iyi bir konumda çalıştım. Gerekirse çok önemli misafirlere ikram yaparsın zaten onlar misafirperverliğe çok önem verir ama çaycı olarak ekstra çalışmak başka. Az yesinler uşak tutsunlar.

Aylarca iş bulamadığım günler geldi aklıma.ama eninde sonunda kavuştum iyi bir işe.inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz.

Amin çok teşekkürler.

Bazı arkadaşlar da "çok intiyacınız olsa kabul edersiniz" demişler. Sen kabul et, ben edeyim adamlar iyice palazlansın şımarsın. Oldu.

Aynen canım ben sekreterlik yaptım ilan sekreterlik ama ekstra cayci ve temizlikci görevini de üstlen diyolar vazgeçtim zaten .

Ay bende aynı durumdayım. kaç ay oldu hala iş bulamadım. Birbirinden alakasız okadar iş ilanına başvurdumki mesleğimlede alakasız. Mülakata dahi çağrılmıyorum ya:/ neyimi begenmiyolarsa. Bende 4 yıllık üni okudum + aöf 4 yıllık başka bir bölüm. 2 dili ana dilim gibi biliyorum. Yurtdışındada eğitim aldım. Asla iş bulamıyorum.
Gecen bir dil kursunda ilan vardı oraya başvurdum ki şartları görmeniz lazım. haftaiçi günde 8 saat çalışma + hafta sonu 12şer saat çalışma. Şarta bak. Boş gün yok. boş saat dahi yok. Eşek gibi çalışmanın öteki adı bu ilan sanırım. Verecekleride taş çatlasa 1500dür eminim. Ama ihtiyactan artık onada başvurdum. Ama onlar bile begenmedi beni

Amin çok teşekkürler.

Bazı arkadaşlar da "çok intiyacınız olsa kabul edersiniz" demişler. Sen kabul et, ben edeyim adamlar iyice palazlansın şımarsın. Oldu.
Bu hatayı yaptıgım zamanlar olmuştu.gördüğüm degersizlik beni o kadar uzdü ki tovbe dedim.bir daha ölsem kabul etmem.

Özdilek marmara bölge bayisinde sekreterlik yapmıştım firma çok iyidi ama bir baktım sekreterlik dışında herseyi yapmaya başladım. Müşteriler gelir onlarla ilgilen satış yap firmadan ürün iadesi gelir onları depocu gibi iadesini al tele bak daha bir sürü şey aksaçları sekiz doğru çıktığım ayrica çtesi gunu tam gündü yedibucuga kadar çalışırdim.Patron ne derse yapardım sesimi çıkarmayın. Yeter ki bir sene tecrübe olsun ki bir yere basvurdugumda tecrübem var diye

Bir ilan açılıyor beş bin kişi başvuruyor adamların seçeneği o kadar çok ki 1000 TL de verse o işe girecek insanlar var olunca onlar da her türlü esnetiyorlar şartları.

Aynen hele kariyer deki ilanlar 500 1000 kişi basvuruyor ordan siyrilmak çok zor

Aynen hele kariyer deki ilanlar 500 1000 kişi basvuruyor ordan siyrilmak çok zor

Özgeçmişinizi sürekli güncelleyin tarihini özellikle. İk' cı arkadaşlara sormuştum güncellenen cv' lerin daha yüksekmiş şansı. Ne kadar doğru bilemem ama bir nokta bir virgül koyun yeter ki sık güncelleyin dedilerdi.

Allah Allah neden değil ? Ben de Aöf okudum mesela neden tutmıyım 11 senelik tecrübemle ?
11 sene önceden bahsetmiyorum ben 3 5 yıldan bahsediyorum allh aşkıma 2 çocukla yatarak bitirdim aöf yi gece gündüz çalışanla bir tutamam kendimi

Aynen Holavida cv tarihini sürekli guncelliyolar basvuru iletildi diyor bir de başvuru görüntülendi diyor görüntülendi diyince firma özgeçmişini inceliyor öyle biliyorum doğru mu acaba.

11 sene önceden bahsetmiyorum ben 3 5 yıldan bahsediyorum allh aşkıma 2 çocukla yatarak bitirdim aöf yi gece gündüz çalışanla bir tutamam kendimi

İyi de bir şirkete girdiğiniz zaman eğer çalışma azminiz varsa kalıcı olursunuz zaten. Dört senelik bitirdim zamanında it gibi çalıştım şimdi yayılayım demiyor heralde insanlar ? İş hayatı cehennem gibi ve çok çalışan kendini paralayan kazanıyor ama Aöf' 'li ama dört senelik mezunu.

iş bulmak nasip kısmet işi birazcık biraz sabırlı olmak gerekiyor ihtiyacınız varsa iyi kötü çalışın yoksa bekleyin bide bu aof küçümseyenler iki yüzlülük yapmayın aof bitirip atanınca oo helal olsun işsiz kalınca kendini birmi tutuyosun mühendislik yada tıp dışında herhangi bir bölümü aof tan ayıran birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…