Sağlam işler bulsanız, kredi çekin girin borcun altına derim. Ama ikinizde de iş yok, evi nasıl çekip çevireceksiniz?
Düğünü borç harç ucuza kaçarak bir şekilde yaptınız diyelim, bir daha masrafınız olmayacak mı sanki, nasıl geçineceksiniz?
Mayısa ayına kadar bi iş tutarız gibi geliyor.Gelecek ay babası ayrı bi üretim yeri açacak gibi başında da o olacak.
Haftada 100 tl mi???? Baska bi is bulsaniz? Konfeksiyonda ortaci olsaniz haftalik 250-300 alirsiniz.
Maalesef parasiz saadet olmuyor. İkinizde iyi birer is bulmadiginiz sürece vuslat uzak görünüyor...
Aynı okuldan mezunuz aynı bölüm.hakkaten de sıkıntılıymış.. özel sektör bak artık, böyle 400 tl ile olmayacak..
sevgilinin esas mesleği ne ?
Kesin değil ama, ya aksilik olursa planlar tutmaz ortada kalırsanız ne olacak?
herşey düğün takı olsa asıl problem geçim derdi canım. eve ekmek girmezse tencerede yemek pişmezse koltuk kanepe kemiremiyeceğinize göre birbirinizi, yersiniz. işinizi bulun başka çözümü yok.
Kasiyerler asgari ucret aliyor.cok zor,ağır da değil. Heryerde ilan var. Suanki isiniz is degil zatenAyy evet hiç sormayın.Başta bikaç haftalıktı sona bulamayınca devam ettım öyle kaldı.Arıyorum şu an asgarı ücrete bile çalışcm yanı
o da girsin özele.. en azından kpss kazanana kadar.. böyle omaz ki..Aynı okuldan mezunuz aynı bölüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?