İşsizlik ,evlilik , hayaller...:((

Siz ne kadar az.masrafla dugun yapalim ondan kisalim bundan kisalim deseniz de en.azinda arkadasinizin duzgun bir isi olmadiginda evlilik.cok.zor..malesef ask karin doyurmuyor. sonra esler birbirine dusuyor.

O da var tabi.en azından yaza olacak gibi çabalasa ne bilim umut verse bi derece daha para olunca olur diyo ötesi yok Öyle olunca bende kendımı evlılık delısı gıbı hıssedıyorum iyice sinir oluyorum
Kaç yaşındasın? Acele etme bence ikinizin de işi olsun, en azından onun düzenli bir işi olsun ondan sonra evlenin. Evlenseniz de huzurunuz olmaz maddi sıkıntı çekerseniz. Benim arkadaşım da yıllardır bekliyor işe gireyim de öyle evleneyim diye, üstelik sözlüsünün garanti ve iyi kazandığı bir işi var. Önemli bence böyle şeyler, eskidenmiş o iki gönül bir olunca...

Nisanliniz su an boş anladigim kadariyla. Hic olmazsa geçici eleman olarak çalışsa. Sonucta erkekler icin iş imkani daha cok. Ha tabi evlilik aile destegi olmadan da cok zor.
Ailesi yardim etmeyecek mi?

Aileler kendine yeterlik kayınvalidenın parası vardı o da kızı ev aldı ona verdi.

23yaşındayım.Yani 8 yıldır konuşmuyor olsak eminim 25 den aşağı olmaz derdim.Uzun ilişki yordu beni bi de insanların psikolojık baskıları..

23yaşındayım.Yani 8 yıldır konuşmuyor olsak eminim 25 den aşağı olmaz derdim.Uzun ilişki yordu beni bi de insanların psikolojık baskıları..
İnsanları ne takıyorsun ki yahu, soranlara önce iş sonra evlilik deyin geçin. Uzun ilişki yordu diyorsun da evlenince de öyle bambaşka bir aleme geçilmiyor diyor tecrübeli ablalar. Haberin olsun.

İnsanları ne takıyorsun ki yahu, soranlara önce iş sonra evlilik deyin geçin. Uzun ilişki yordu diyorsun da evlenince de öyle bambaşka bir aleme geçilmiyor diyor tecrübeli ablalar. Haberin olsun.
Biliyorum bi süre sonra monotonlaşacak Sanırım baskılardan kurtulmam gerek

Sakın böyle bir bilinmezliğe atlamayın.Yaşnız da çok küçük.İmkanınız varsa büyük şehirlere gidin ikinizde
Ama ne yapın ne edin kendinizi maddi olarak tamamlamadan evlenmeyin.
Bende 26 yaşındayım sırf ayaklarımın üzerinde durayım diye bu yaşa kadar çalıştım çabaladım.Hep evlilik sonra dedim.Kesinlikle sizde şaşmayın

Burada iş yok canım en sonunda o olacak gibi görnüyor.Biz hala bi umut daha burada kalmak için çabalıyoruz.

Her isde bi hayir vardir! Hic acekeye getirme insanlar soruyor diye! Artik herkes 30 dan sonra evleniyor bosver! Tek evlenmek icin sakin evlenme! Bende o stresse girdim evlendim ve simdi hic bisey yolunda gitmiyor! Keske bekleseydim diyorum!

Her isde bi hayir vardir! Hic acekeye getirme insanlar soruyor diye! Artik herkes 30 dan sonra evleniyor bosver! Tek evlenmek icin sakin evlenme! Bende o stresse girdim evlendim ve simdi hic bisey yolunda gitmiyor! Keske bekleseydim diyorum!

Haklısınız sanırım sadece evlilik olana kadar düşünüyorum

Düğün masrafı önemli değil, bir nikah yaparsınız, gelinliği ödünç alırsınız. Kendinizi çok sıkmamış olursunuz. Ama ayda 400 TL siz, hadi çok çok bir asgarî ücret de eşiniz kazanırken geçinmek kolay mı? Yapanlar var ama sizin ve sevgilinizin beklentilerini göz önünde tutunca zor. Lütfen önce bir iş bulun. Adam çok haklı, hadi diyelim babasının işi olmadı?

Şu an zaten cv bırakıyorum umarım dönüş olur herşey işe bağlı oraya geliyor tıkanıyor.

Bi kaç öyle yere başvurdum satış danışmanı tarzı marmara bankacılıktan mezunsun burda ne işin var dedi.İş bulamadım dedim ve yani adamın öyle demesi bana çok koydu.
Banka alimlarini takip ediyor musunuz? Ve banka sinavlarina basvurdunuz mu?

Asgari ücretli işlerde çalışabilirsiniz , iki kişi 1800 tl . Yapar . İkinizde şuan ailenizin yanında olduğunuz için , para biriktirmeniz kolay olur . Ama sözlünüzde hayat belirtisi yok ! Bir koltuk için Sorumluluk almayan insanla nasıl bir ömür geçirmeyi planlıyorsunuz ? Asgari ücretle çalışıp evlenen bu şekilde yaşayan çok fazla insan var .. Yaşınız genç vakit varken uzaklaşın , işsizlik parasızlık alışır ama yüreksiz insanla hiçbirşey yapılmaz .

Erkek arkadasin daha dogru dusunuyor sense cocuk gibi rakam uyumu vs pesindesin evlenelimde gerisini salla cocugun duzgun isi yok okadar borca girip nasil yapacak hic .. kimin umrunda 5.5.15 olsun yeter ki degil mi akil ver yarabbi

Belki de risk almamasına bozuluyorum bu kadar .Benim kötü şartlara gelemeyeceğimi iki gün sona şikayet etmeye başlayacağını düşünüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…