Erkek arkadasin daha dogru dusunuyor sense cocuk gibi rakam uyumu vs pesindesin evlenelimde gerisini salla cocugun duzgun isi yok okadar borca girip nasil yapacak hic .. kimin umrunda 5.5.15 olsun yeter ki degil mi akil ver yarabbi
Aslında ben bu kadar her şeyi göze alıyorum o neden parasızlıktan korkuyor ve neden benım parasızlığa gelemeyeceğimi düşünüyor ona bozuluyorum.
Cahil olmakla cesaretli olmak arasinda ince bi cizgi var sen suan herseye gogus gerdigini saniyorsun ama bu cesaretten degil ... simdi sirf evlenmeye odaklanmis gozun bisey gormuyor sonra gozun acilir sen borcla parasizlikla cebellesirken dersin biz niye bi aksam basbasa disari cikmiyoruz bi yemek yemiyoruz niye estiginde birlikte biyeri gitmiyoruz keske esyalarimi ozenip alsaydim biraz vsvs simdi hersey basit geliyor ama isteyeceksin bunlari zamanla evlilik yatak odasi ve imzadan ibaret degil bu devirdede samanlik seyran degilAslında ben bu kadar her şeyi göze alıyorum o neden parasızlıktan korkuyor ve neden benım parasızlığa gelemeyeceğimi düşünüyor ona bozuluyorum.
Cahil olmakla cesaretli olmak arasinda ince bi cizgi var sen suan herseye gogus gerdigini saniyorsun ama bu cesaretten degil ... simdi sirf evlenmeye odaklanmis gozun bisey gormuyor sonra gozun acilir sen borcla parasizlikla cebellesirken dersin biz niye bi aksam basbasa disari cikmiyoruz bi yemek yemiyoruz niye estiginde birlikte biyeri gitmiyoruz keske esyalarimi ozenip alsaydim biraz vsvs simdi hersey basit geliyor ama isteyeceksin bunlari zamanla evlilik yatak odasi ve imzadan ibaret degil bu devirdede samanlik seyran degil
Seni.anlayabiliyorum suan dedigim gibi odaklandigindan istemicegini saniyosun ama inan isteyeceksin dusunsene istediginizde istediginizi almak birlikte istediginiz yere gidip vakit gecirmek aksamlari yemege gitmek tatil yapmak evini guzel dosemek yerine borcla parasizlikla ev gecindirmeye calisip ayi zor cikartmak bizaman sonra seni uzecek ve hayal kirikligi yasicaksin :/Çoğu yorumda sevgılımın bana dediği şeyleri okuyorum.Şu an sankı hıç bişi istemıcekmışım ama illa kı can ister olur veya olmaz.
Sağlam iş şu an için bilmiyorum olur mu ama en azından 800-900 tl alsak yıne mı olmaz bılmıyorum.
Bence bekleyin iyice toparlanana kadar. Maddiyat cok onemli. Ozellikle erkekler borc icindeyse parasizlik cekiyorsa hep eslerine yansitirlar huzurunuz olmazMerhaba kızlar,
Geçen yıldan beri hala istediğim gibi düzgün bir iş bulamadım.4 yıllık bankacılık bitirdim.Diğer konumda da vardı o zamandan beri hala işsizim kpss hazırlandım o da olmucak 75 puan aldım.Evde boğulacak gibi oldum ondan bir tanıdığımız fotoğrafçı onun yanına girdim sabah 10-akşam 5-6 gibi çalışıyorum ve haftalık 100 tl.Tabi ki anca kredi kartımın borcunu kapatabildim kendime bi şi kalmıyor pek.
8 yıldır konuştuğum sevgilim var sözde bu yaz evlilik düşünüyorduk ama onun da düzgün bi işi yok babası spor malzemeleri üretiyor birazını buna yolluyor int. satış olursa anca onlardan gelen parayla evi döndürüyor.Bu arada aile ayrı annesiyle kalıyor babasının desteği pek yok.Ve bende artık insanların nişan düğün sormasından çok yoruldum.Uzun ilişki de çok yordu beni.Şu sıralarda 05.05.2015 tarihine taktım evlilik için ama sevgilim ısrarla yapamayız yetişmez diyor.Yani eşyayı filan ucuz alalım bilezik set ucuz oluversin diyorum yine de o kadar borcun altına girip mutlu olamayız diyor o da haklı.Ama ben manevi olarak düşünüyorum o ise maddi.Çok yorgun hissediyorum kendimi.Çeyizde bile ucuza kaçmak istiyorum o ise dilediği gibi bi düğün istiyor ama ben bir sene daha beklemek istemiyorum.Sizce nasıl düşünmeliyim?
Asgari ücretle evlenen insanları görünce demek ki oluyormuş diye düşünmüştüm ama yanlış kanıymış galiba.Tabi bilemeyiz içinde neler yaşadıklarını.Bi yıl daha sabretmek kalıyor artık bu kadar beklendi bu da geçer herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?