işsizlik maaşı

Tazminat alabiliyorsunuz diye biliyorum. Gerekçe olarak eşim çalışmama izin vermiyor diyorsunuz.

Ancak değişmiş olabilir bu kanun. Çok emin Değilim.

evlilik nedeniyle is yeri sizi cikaramaz oyle bir madde yok. Evlilik nedeniyle isten ayrilirsaniz bu sizin isteginiz oluyor dolayisiyla kidem tazminatizi alir issizlik odenegi alamazsiniz

Ben alınmyo diye bilyrm ama bazıları ihbar tazminatı alınmadgı için işsizlik alınyo diyolar kafam karisti iyice:KK19:

İşin vardı, iş bulabiliyorsun. Evlendiğin için çalışmayıp yattığın yerden işsizlik maaşı almak istiyorsun? Tazminat aldığın halde?
Yoksa sana yapılan bir haksızlık mı var iş yerinden?

İşten çıktın mı çıkarıldın mı? Çıkıldığında yazmışsın kendi isteğinle bırakmışsın olarak anladım, doğru mudur?

Hayırdır sorgu hakimi misin bu sekilde soru soruysn ben sadece bilgi almak istdm kim oluysnda beni sorglysn hesap soruysn uslubna dikkt edrsn svnyrm

Tazminat alırsınız ama işsizlik maaşı sadece kovulduğunuzda veriliyor

Sadece kıdem tazmınatınızı alırsınız, varsa izin günlerinizin parasını da...
İşsizlik maaşı ancak önceden yarım kalmış, henüz alınamamıs işsizlik maaşı alacağınız var ise, ona kaldığınız yerden devam edersiniz, değilse evlilik nedeni ile işten ayrılmanızda alamıyorsunuz.

Hayırdır sorgu hakimi misin bu sekilde soru soruysn ben sadece bilgi almak istdm kim oluysnda beni sorglysn hesap soruysn uslubna dikkt edrsn svnyrm
Sıkma canını bazıları konu olsada laf soksam diye bakıyor. Çoğu insan ihtiyacı olmadığı için değil toplu para almak için ayrılıyor işten. Yattığım yerden para mı almak istiyosun demek çok yanlış. Kısacası işsizlik maaşı verilmiyor cnm

Back
X