• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim nolur düşünemiyorum çocuğumu aldırmalı mıyım

Zaten 2 çocuğunuz varmış, çalışmak zorundasınız onlar için. Bu adam daha hamileliğinizde destek olmuyor, doğursanız kendi çocuğuna yapacakları belirsiz, önceki çocuklarınızı istemiyor. Doğurmanız demek komple bu adama mahkum olmanız demek, ayrıca kendi çocuklarınızdan da uzaklaşmanız demek. Adamdan kesin kurtulun, bebek için de ben olsam aldırırdım. (evliyim, daha önce kürtaj oldum aldır demek kolay mı draması yapacak olanlar için not)

Daha önce evlendim ayrıldım 2 çocuğum var hayatıma biri girdi çok anlayışlı beni düşünen seven Herşeyde yanımda olan biriydi ailemin yanında yaşıyorduk çocuklarımla ama beni istemez gibi tavırları oldu çalışıyordum da aslında herşeyden kavga çıkarmaya laf söylemeye başladılar yok yere işten geldim çocuklara yemek koyucaktım biraz soğumuş diye ısıtayım dedim babam hayır dedi iyi o öyle yenicek dedim yemezler bi anda bana vurdu sen sözümü dinlemiyorsun diye bende ona ağlayarak bağırdım ben bunun için mi geldim buraya siz de bana kaçtığım şeyleri yaşatın diye mi bi beni sığdıramadınız zaten bu eve diyip çıktım sokağa ona yazdım anlattım burda durmuycam iş yerinde kalıcam gerekirse dedim o da direkt gelip alayım mı sizi dedi ve yola çıktı çocuklar ağlıyor anne gidelim dedem seni dövücek diye ben ağlıyorum napıcam diye topladık eşyalarımızı geldi bizi aldı herşeye orda başladık yeniden imam nikahı kıydık kendi istedi resmi nikah için iddet sürem vardı daha biraz tamam dedim 3 4 ay sonra çocukları istememeye başladı
Öncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etmez.

Öncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etmez.
Söyledikleriniz de o kadar haklısınız ki

Öncelikle Allah kolaylık versin. Durumunuzu tahmin edemiyorum çok zor. Ama dışardan bakınca böyle sorumsuz, kaba bir adama bir çocuk için bağlanıp iki çocuğumun hakkına girmezdim ben. Ortak çocuğunuzun ultrasonunu yırtıyor, çocuklarınızdan sizi ayırıyor. Size hakaret ediyor. Ben olsam aldırır, günahını da sizinle yola çıkıp yarı yolda bırakan adama havale ederdim. Çalışır kendi çocuklarıma bakardım. Sizi böyle seven elbet bulunur. Ama bugün çocuklarınızdan ayıran yarın size de merhamet etm

2 taneye çok bakmışsın doğur mutkaks
2 aydır ayrıyım bu zamana kadar da tek başıma baktım onlara ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yargılamak çok kolay dilerim siz yaşamazsınız

Ben olsam hemen aldırırdım yoluma bakardım ama sanki aldırmıycak bu adamla devam etmeye çalışıcakmış gibi duruyorsunuz

2 aydır ayrıyım bu zamana kadar da tek başıma baktım onlara ne yaşadığımı bilmiyorsunuz yargılamak çok kolay dilerim siz yaşamazsınız
Yargılarım valla korunmayı bilmeyen böyle adamla sevişen bu muameleyi hak görene daha neler denir de susuyorum adamdan dayak ye hakaret işit koynuna gir ohhh ne güzel dünya sen anne olmayı hak etmiyorsun doğurma git aldır çocukların utanmaz daha fazla en azından. Ne ara adam buldun da çocuk yaptın ya

Neyinize güvenerek velayet aldınız? Daha yeni boşandığıniz hâlde başkasından hamile kalmışsınız. Gerçekten pes!
Çocukların babası varsa çocukları babalarına verin. Sizin yanınızda güvende değiller. Ne yaptığınızi bilmiyor sonuçlarını hesaplayamıyorsunuz. Çocukları sizin yerinize sizi düşünmek zorunda kalmışlar. Birde 3. çocuğu aldırın bu adam sizi er yada geç terk ederek sizde çocuk bakacak potansiyelde biri değilsiniz.

Normalde aldır diyenlere çok kızardım ama sizin durumunuz çok farklı. O adam sizi sevmiyor. Çocuklarınızı da istemiyor. Çocuğumu istemeyen adam kralı olsa hayatımda olamaz. El kadar iki çocuğu babanıza bırakıp ondan olan çocuğunuza mı bakacaksınız sadece? O iki çocuğun suçu ne? Aldırın, o adamı da s.. edin hayatınızdan. Gerekirse tek odalı bir ev tütün, çalışın. O iki çocuğu sakın kimseye bırakmayın.

Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi
çocuğu aldır hiç düşünme. Allah affetsin bunu yazdığım için beni de. ama zor hayatına Bi çocuk daha ekleme. Adamdan ayrıl. ailenin evine de gitme yoksa yine başka bir leşe gideceksin ordan.

Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları var

nasıl ya seni döven istemeyen aileninin yanına çocuklarını mı bıraktın hem de tek başına. kıymışsın işte nasıl kıyamıyorum. çocuklarına sahip çıkacağına birini bulup ondan hamile kalmışsın doğursam MI diyosun iki tanesine çok baktın kaldı 3. git aldır onu da başka Bi yere bırakma.

Bu adamla bu iş yürümez bu net.
Olan çocuğa-çocuklara oluyor işte. Burada kendini bilen hiç kimse çocuğu aldır-aldırma diyemez. Sizin kararınız. Doğmamış bebeciğin vebali... kimse bunu almaz.
Umarım derslerinizi iyi çıkarmışsınızdır. 3. limana yelken açacak olduğunuz bir vakitte daha temkinli ilerlersiniz.

Konunuzu okuduğumda tek üzüldüğüm iki küçük çocuğunuz oldu ,elin şuursuz adamına katlanıcağıma aileme katlanırım ama çocuklarımın yanında olurdum biraz büyüttükten sonra kendime ev tutar çocuklarımla orda yaşardım ,bir an önce aldırın

Çocuklara karşı bişeyleri yok severek bakıyorlar ne kadar da olsa benim kadar olamaz tabi ki çocuk için ben bu kadar istekli değildim oydu olmasını isteyen bende dedim olunca o duyguyu anlar böyle olmaz ama yanlış düşünmüşüm
ya vicdanını rahatlatma severek bakıyorlarmış. çocuğa yemek ısıtmana bile izin veröememişler. kendi çocuklarına paçavra gibi davranan ailen torunlarına mı iyi bakacak. hayır çok iyi bakmıyorlar ilerde onları da döverler söz dinlemiyor diye.

Çocuklara yazık.
Hayatındaki kişinin seninle ilgili hiçbir şeye saygısı yok. Çocuk olursa senin olur onun olmaz.

Yargılamayın demekte ne oluyor? Öyle şeyler yazardım ki maalesef sizin gibi biri için banlanmak istemiyorum. Daha yeni boşandığı halde ve 2 küçük çocuğun geleceğini hiçe sayıp uçkur derdine düşmenizden ne yaşadığınızı gayet iyi anlıyoruz.

Çok şey yazardım da banlanmak istemiyorum. Keşke hataların bedelini sadece yapan kişi ödese çocuklar ödemese.

o hiç evlenmemişti ama herşeyi bilerek benimle bi yola çıkmıştı ailemle de tanışmıştı benim için sorun değil diyen biriydi çocukları her gördüğünde aklına benim geçmişim geliyormuş benden değil bi başkasından diyormuş kaldıramıyormuş herşeyi onunla değilde ilk eşimle yaşadığım için bana ağza alınmayacak şeyler söyleyemeye başladı işte sen artıksın 2.el kullanılmışsın ben hiç kimseyle olmadım temizim böyle konuşmalar
Topla bavulunu kadin siginmaya git ve aldir o bebegi

Illa birinin gölgesi altina girmene gerek yok ac kal dayak yeme calis ver cocuklari yurda bir is Bul ev kur al cocuklari yanina

Baban dövüyor o Imam nikahli ki benim icin gecersiz herif dövüyor sövüyor hayattaki idealin bu mu birak hepsini birak dogru düzgün bir hayat kur kendine

Meslegin var mi ne mezunusun eski es nerede ya da cocuklari ona ver bir düzen kurana kadar nafaka aliyor musun

Yargılamayın demekte ne oluyor? Öyle şeyler yazardım ki maalesef sizin gibi biri için banlanmak istemiyorum. Daha yeni boşandığı halde ve 2 küçük çocuğun geleceğini hiçe sayıp uçkur derdine düşmenizden ne yaşadığınızı gayet iyi anlıyoruz.
Offff ne koca meraki ya illa bir erkek olacak

Devam edilecek bişey bırakmıyor ki zaten ben hala aptal gibi üzülüyorum keşke çocuk olmasaydı düşünmezdim durmazdım bile bi dk
Nasıl insanlar var ya uzak durun böyle birinden aldırmanız gerekiyorsa aldırın siz elinizden geleni yapmıssınız

Back
X