- 15 Ekim 2016
- 7.478
- 13.416
- 248
Hshshsb mi konu silmek yasak banlandinHshshsb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hshshsb mi konu silmek yasak banlandinHshshsb
Aldırsan günah. Doğurup anneannesine bırakmak daha günah.Çok üzülüyorum çok çaresiz hissediyorum aldırsam günah içimde istemiyor olsa diyorum nasıl olucak ben çocuklarımdan ayrı onunla olan çocuğuma mı bakıp büyütücem bana ihanetini de öğrendim yeni biz sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşmuş görüşmüş birlikte olmuşlar bana yalan söylemiş ben evlendim ayrıldım diye kirli oldum o bunu benim hayatımdayken yapıp temiz olmuş
Sacmaliyorsun farkinda misin baban öz baban Seni cocuga yemek isittin diye dövecek ama senin cocuklarini cok sevecek yav yürü git Kimi kandirion senÇocuklara karşı bişeyleri yok severek bakıyorlar ne kadar da olsa benim kadar olamaz tabi ki çocuk için ben bu kadar istekli değildim oydu olmasını isteyen bende dedim olunca o duyguyu anlar böyle olmaz ama yanlış düşünmüşüm
İkinizde birbirinizden betersiniz.İhaneti öğrendiğim gece mesaj geldi o kızdan gece 2 de napıyosun diye normalde engelli her yerden ama arada yazıp engelliyormuş benimle kavga ettiği zamanlar yazmış hep kısa kısa naber iyi gülücük mesaj bu kadar bazıları yazmak için yazmış sanki dediğine göre ben yanlış yapıyormuşum ona o da buna karşılık bunu yapıyormuş yanlışım çocuklarla ilgili konulara dahil olmam
Ay iğrenç adam resmen bok herifin teki senin evladına çocuklarına böyle hitap edip kıskanan biri üstelik hanzo karaktersiz aşağılık birisi sana 2.el diyor ayyy sinirlendim bak 7 haftalıkmış 10 hafta dolmadan aldır çocuğu bu adam zarar ziyan mahveder seni hala dogurmali miyim diye soruyorsun yaÇıktık niye bakmadın dedim ne bakıcam sen git çocuklarını anlat benim yanımda rahat rahat dedi hiç konuşmadık yol boyu eczanede durdu git ilaçlarını al dedi inmedim istemiyorum dedim benim mi ilaçlarım oldu şimdi dedim bi daha bulursun da gidersin özele doktora dedi o kadar verdiğim paraya yazık diyor devlete gidersin istersen de doğurmazsın uğraşmıycam senle hak etmiyorsun böyle konuştu eve geldik kapının önünde in eve git dedi doktorun verdiği dosya vardı al dedi almadım indim diye arkamdan indi gözüme baka baka yırtıp attı ultrason görüntüsünü bile çöpe
Alıntı yok mu yaHshshsb