• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim nolur düşünemiyorum çocuğumu aldırmalı mıyım

canım kadın sığınma evleri var oralara git en kötü. Bu arada ailen diğer cocuklarına iyi bakıyormuki baban soguk yemek vermeye çalışmış yani ben orda mutlu olduklarını sanmıyorum. ev tut çalış bak cocuklarına . Hiç bir adama muhtaç değilsin . Devletten destek iste kesinlikle.
Ona göre ılıkmış gerek yokmuş bu bahanesi oldu bu yüzden vurulmaz insana tabi ki benim yanımda daha mutlu olurlar ara tatilde alıp geldiğimde yanımdan bi an olsun ayrılmadılar hele küçük olan hep elimi tutuyor sarılıyor peşimde dolanıyor o odadan o odaya

Yani zaten düzenimi kurup çocuklarım yanımda olsun istiyorum evet kolay olmaz zorlanırız ama beraber oluruz Allah yardım eder bi şekilde

Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi
Böyle birini baba yapmayın bence de.

Ne demek doktoro soylemiyeceksin. Aklına geliyormuş beyfendinin. Ee tabiki gelecek. Seninle evlenirken biliyormuş ya çocuklarının olduğunu. Evlenirken 2. Evliliğin oldunu biliyordur ya. Böyle bir ima ettiğinde noluyo lan benim çocuklarımı artık olarak görüyorsan s.ktr git demediysen de lütfen 3.çocugu bide böyle bir adamdan doğurma. O çocukları sen korumasan kim koruyacak. Allah aşkına bir erkek diye o çocukları ezdirme. Ben kolay kolay aldır yada boşan demem ama bu ne ya bide işin içinde ihanet varmış.

Ne demek doktoro soylemiyeceksin. Aklına geliyormuş beyfendinin. Ee tabiki gelecek. Seninle evlenirken biliyormuş ya çocuklarının olduğunu. Evlenirken 2. Evliliğin oldunu biliyordur ya. Böyle bir ima ettiğinde noluyo lan benim çocuklarımı artık olarak görüyorsan s.ktr git demediysen de lütfen 3.çocugu bide böyle bir adamdan doğurma. O çocukları sen korumasan kim koruyacak. Allah aşkına bir erkek diye o çocukları ezdirme. Ben kolay kolay aldır yada boşan demem ama bu ne ya bide işin içinde ihanet varmış.
Herşeyi biliyodu ve bunları bilerek bi yola çıkmak aile olmak çocuk sahibi olmak istedi şimdi ise böyle kaldıramadıkça bişeyleri bana kötü konuşurmuş edermiş sonra siniri geçince bişey olmamış gibi devam edermişiz bu kadar lafı duyucakmışım bende kolay değilmiş onun için o yüzden onunla aldatmış beni ne hissettiğini anlayayım diye

Herşeyi biliyodu ve bunları bilerek bi yola çıkmak aile olmak çocuk sahibi olmak istedi şimdi ise böyle kaldıramadıkça bişeyleri bana kötü konuşurmuş edermiş sonra siniri geçince bişey olmamış gibi devam edermişiz bu kadar lafı duyucakmışım bende kolay değilmiş onun için o yüzden onunla aldatmış beni ne hissettiğini anlayayım diye
Sen ona ihanet etmedin. Sen namusunla evliyken yaptın o çocukları. Sonra ayrılıp onunla evlendin. O ise bilerek isteyerek sana ihanet etti. Onun yaptığı namussuzluk. Yani kaldirabiliyorsaniz ne ala. Ama o çocuklari koruyun lütfen çünkü onların senden başka kimsesi yok.

Sen ona ihanet etmedin. Sen namusunla evliyken yaptın o çocukları. Sonra ayrılıp onunla evlendin. O ise bilerek isteyerek sana ihanet etti. Onun yaptığı namussuzluk. Yani kaldirabiliyorsaniz ne ala. Ama o çocuklari koruyun lütfen çünkü onların senden başka kimsesi yok.
Kaldıramıyorum ben ona yanlış yapmadım ihanet te etmedim bunların hiç birini bana yaşatıyor olmasını da hak etmedim onun zihniyeti bu evet çocuklarımın benden başka kimsesi yok benimde öyle

Çocuklarım için en iyisini yapmaya çalışacam

Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları var
Eee elin adamının yanında ne işiniz var o zaman?
Babanızın iki lafına dayanamayıp evi terk ediyorsunuz ama elin adamının asagilamalarina katlaniyorsunuz.
Aklınızı başınıza alıp, acilen bebeği aldırın ve gidip doğmuş olanlara annelik yapın. Daha iki taneye anne ilamazken 3.yu hangi mantıkla yaparsınız aklım almıyor.
Tavşan gibi üremek yerine bir isde tutunup elinizdekileri hayata tutundurun!!

Eee elin adamının yanında ne işiniz var o zaman?
Babanızın iki lafına dayanamayıp evi terk ediyorsunuz ama elin adamının asagilamalarina katlaniyorsunuz.
Aklınızı başınıza alıp, acilen bebeği aldırın ve gidip doğmuş olanlara annelik yapın. Daha iki taneye anne ilamazken 3.yu hangi mantıkla yaparsınız aklım almıyor.
Tavşan gibi üremek yerine bir isde tutunup elinizdekileri hayata tutundurun!!
Haklısınız

Hadi o zaman gücünüzü toplayıp bu adama yol verin. Çocuklarınızı bir de annesiz bırakmayın. Güçlü durun. illa ki bir erkek ile var olmak zorunda değilsiniz. Size ihtiyacı olan iki tane masum var.
Öyle yapıcam onlar için güçlü olmak zorundayım

Aldir tabi yani nikahsiz cocuk yapiyorsunuz annanede iki cocuk var arada goruyorsun muhtemelen bi suru ekonomik kaygi yasiyorsun ne bicim hayatlar bunlar ya. Benim de kizim iki cocugunu basima atsa nikahsiz hamile kalsa yemek sicakmis sogukmus ayirt etmeden doverim. Silkin kendine gel ya sende 3 cocuga bakacak hal var mi sence?

o hiç evlenmemişti ama herşeyi bilerek benimle bi yola çıkmıştı ailemle de tanışmıştı benim için sorun değil diyen biriydi çocukları her gördüğünde aklına benim geçmişim geliyormuş benden değil bi başkasından diyormuş kaldıramıyormuş herşeyi onunla değilde ilk eşimle yaşadığım için bana ağza alınmayacak şeyler söyleyemeye başladı işte sen artıksın 2.el kullanılmışsın ben hiç kimseyle olmadım temizim böyle konuşmalar
Arkanıza bakmadan çocuklarla beraber geri babanızın evine dönün.Zaten daha iddet süreniz bile dolmadan bu kadar ciddi bir ilişki kurmak için acele etmişsiniz.Sonra biraz birikim yapıp çocuklarınızla ayrı eve çıkarsınız.Ben şahsen bu zihniyetteki elin adamından çekeceğim çekeceğime gidip babamdan çekerim.

Çıktık niye bakmadın dedim ne bakıcam sen git çocuklarını anlat benim yanımda rahat rahat dedi hiç konuşmadık yol boyu eczanede durdu git ilaçlarını al dedi inmedim istemiyorum dedim benim mi ilaçlarım oldu şimdi dedim bi daha bulursun da gidersin özele doktora dedi o kadar verdiğim paraya yazık diyor devlete gidersin istersen de doğurmazsın uğraşmıycam senle hak etmiyorsun böyle konuştu eve geldik kapının önünde in eve git dedi doktorun verdiği dosya vardı al dedi almadım indim diye arkamdan indi gözüme baka baka yırtıp attı ultrason görüntüsünü bile çöpe
Gercekten kafaniz karismis ve saglikli dusunemiyorsunuz. Eger tek basina o bebege bakmayi goze aliyorsaniz tabiki dogurun. Simdi belki nasil boyle dusunursun diyenler olir ama bir cocuk annesi olarak kendi adima sunu soyleyebilirim. Benim iki cocugum olsa hayatimda (heralde kafayi yemis olmam lazim boyle bi adam almak icin ama) boyle bi adam olsa ve hamile oldugumu ogrensem kesinlikle dogurmayi dusunmezdim. Belki omir boyu ceremesini cekerdim vicdanen fakat dogurmazdim. Ben ikinci cocuk istemiyorum mesela tum onlemlerimi aldim. Ama buna ragmen olur da hamile kalirim asla ve asla kiyamam, kendimi ruhsal ve mental anlamda buna hazirla o cocugu catir catir dogururum ilkine gosterdigim ozeni de ayni sekilde gosteririm. Ama sizin eski esinizden iki cocuk zaten var. Bu adamla evli degilsiniz hadi o da onemli degil adam gb biri olsa zaten ilk isi bu haberden sonra gel evlenelim zamani geldi demek olur. Ama herseyi gectim benim iki cocuguma saygi gostermeyen hatta ondan olan karnimdaki bebege boyle muamele eden adama hayatta o sansi vermem. Ha durumun cok iyi olur kimseye ihtiyacin olmaz bakarim ya cocuk benim cocugum babasi onemsiz dersin..ama o noktada dahi cocuguna sahip cikmiycak bir babasi olucak ve babadan yoksun buyumesi durumu var.. diger iki cocuk kadar sansli olmycak. Ben goze alamazdim..

Back
X