öncelikle Merhaba,
konuyu nereye açıcagımı bılemedım ..
bir kaç şey sormak istiyorum bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim..
çünkü bu durumdan baya bır kazık yedim
öncelikle 1 sene çalıştıgım iş yerinden düğünüm oldugu için ayrıldım..
hatta çıkmadan önce muhasebecıme eğer evlılık parası..kıdem tazmınatı verilecekse nikahımı daha önceki bir güne yanı işten cıkmadan once kıyılabılıcegını soyledım..fakat boyle birşey olmayacagını soyledı bende sankı onlar benı cıkarmıs gıbı davrandım yanı hıc bır hak talep etmedım doğal olarak..dilekçe bıle yazmadım..
ama daha sonra duydum kı işsizlik parası denılen bırsey varmıs..işten cıkaryılannlar ıcın gecerlıymış..
fakat bundan yararlanabılırmıyım bılmıyorum çünkü işten cıkalı neredeyse 1 ay olacak..
bu konudan da daha yenı haberım oldu..
bambaşka bır sehre yerlesecegım ıcın ıse en az bır kac ay calısmayı dusunmuyorum
paraya da ihtiyacımız olacak mutlaka :1no2:
toplamda 1005 günüm var..
eğer bu haklardan yararlanamıyorsam hıc bır sekılde kendım yatırmak ıstıyorum babam parasını verecek üzüldüğümü görünce ben veririm paranı kendın yatırısın fılan dedı canım babammmm..ama onun da nasıl olacagını bılmıyorum .. isteğe baglı dıye bırsey var sanırım her ay parayı kendın yatırıyorsun bır de anadolu emeklılık fılan normal sskmın uzerıne yatabılıyor mu ..
çok aklı karıstırdıysam ozur dılerım ama bunlar sureklı kafama takılıyor 10 sonra düğünüm var ama aklım sureklı bunlarda..
muhasebecımın de kazıgı apayrı -tatlicadiarzu-