• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik stres moralsizlik

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum 3 ay oldu iş arayalı bilenler bilir daha önce foruma yazmıştım sekreterlikti işim bir talihsizliktir gidiyor bugün bir kitap dağıtım firması aradı asgari ücret tamam ama yolu bana uzak önce metroya binip sonra minibüse binmem lazım günlük 10 lira yol parası sabah sekiz buçuk akşam yedi ctesi de beşe kadar çalışıyorlar.Annem orası uzak yol parası da yok boşver dedi ben de gitmedim.İstanbulda yaşadığım için bazı yerler ters kalıyor dikkat ettim ya ilanda ya da telefonda onlar soruyor nerde oturuyorsunuz diye uzak olan kişileri de onlar da pek alma taraftarı değil gibime geliyor.Ya da özgeçmişinizi bakıp aramayıp daha sonra arıyorlar.İlan da bu ara o kadar fazla değil.Bugün kariyer.net te bir firmaya başvurdum inş olur diycem ama iki görüşme yapıyorlar çoğu ne olacak bilmiyorum bezginleştim bu arada muhasebe kursuna gidicem yarın kayıt oluyorum kursa.Aranızda benim gibi iş arayanlar bu stresle nasıl başa çıkıyorsunuz?

Is ararken stresli olmak normal. Su akip yolunu buluyor, inanin bana en hayirlisi oluyor bir sekilde. Daha sonra olmayan yerlere bakip iyi ki olmamis diyorsun.

Bende hem çalışıp hem iş arıyorum zaman zaman strese giriyorum ama zamanı değil diyorum çoğu zamanda Allaj büyük bir şekilde rızkımı verir diyorum

iş aramak gerçekten zorlu bir süreçmiş bir yerde olacak ama ne zaman.Kötü yer olacaksa hiç olmasın daha iyi.

Back
X