• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizlik ve yalnızlık

inşallah benimde sizin gibi düzelir her şey, benimde travmatik bir ilişkim oldu çok acı çektim, istanbulda yaşoyorum sergilere etkinliklere nereden katılıyorsunuz ve yeni kişilerle oradan mı tanıştınız?
Instagramda sadece kültürel etkinlikleri takip etmek için açtığım bir sayfa var , güzel etkinlikler paylaşan bir sayfa takip ettiğimde önerilen başka sayfalarla birlikte bir sürü etkinlikten haberdar olabildim.Bunu iş alanınıza uygulayabilirsiniz sizde.

Ben çok fazla kursa git, şu kongreye katıl, hep kendini geliştirmediğinden oluyor bunlar zihniyetine birazcık karşıyım.Çünkü o kadar kaliteli insanlar işsiz kalabiliyor ki 😢Ama inandığım bir şey var o da network ya da bizim deyimimizle çevre edinme.Gittiğiniz etkinliklerde yeni insanlarla konuşur tanışırsanız hem sizin gibi insanlarla karşılaşabilirsiniz , biraz moraliniz düzelir hem de belli mi olur bir yerden hiç duymadığınız bir iş alanı çıkar.Biraz fazla yaşam koçu gibi konuştum kusura bakmayın 😅İnşallah gönlünüzdeki gibi olur da düzelir her şey en kısa sürede ☺️

Instagramda sadece kültürel etkinlikleri takip etmek için açtığım bir sayfa var , güzel etkinlikler paylaşan bir sayfa takip ettiğimde önerilen başka sayfalarla birlikte bir sürü etkinlikten haberdar olabildim.Bunu iş alanınıza uygulayabilirsiniz sizde.

Ben çok fazla kursa git, şu kongreye katıl, hep kendini geliştirmediğinden oluyor bunlar zihniyetine birazcık karşıyım.Çünkü o kadar kaliteli insanlar işsiz kalabiliyor ki 😢Ama inandığım bir şey var o da network ya da bizim deyimimizle çevre edinme.Gittiğiniz etkinliklerde yeni insanlarla konuşur tanışırsanız hem sizin gibi insanlarla karşılaşabilirsiniz , biraz moraliniz düzelir hem de belli mi olur bir yerden hiç duymadığınız bir iş alanı çıkar.Biraz fazla yaşam koçu gibi konuştum kusura bakmayın 😅İnşallah gönlünüzdeki gibi olur da düzelir her şey en kısa sürede ☺️
teşekkür ederim 🙏🏻

zaten ben kendimi toplamaya modumu yükseltmeye çalışıyorum ama arkadaş ve akraba çevresi zorla yükselttiğim modumu düşürmeye yetiyor, bu iş ve eş konusunu çözmedikçe nasıl bir psikolojik baskı var anlatamam, babannem açık açık bana üzüldüğünü söyledi acır bir ses tonuyla, kuzenlerimde ve arkadaş çevremde benden başka bu yaşta işsiz ve eşsiz 1 kişi bile yok :KK43:
Çok iyi anlıyorum sizi ama bunlar sadece toplumsal beklentiler. Ülke berbat halde, iş bulamayınca sorunu hep kendimizde arıyoruz ama öyle mi gerçekten? İş bulabilmek için elimizde olandan fazlası bekleniyor. Bu mudur doğrusu? Beklentiler buna sürüklüyor diye biz niye kendimizi eksik hissedelim? İş veren istiyor ki aldığım eleman "ne iş olsa yaparım abi" desin. Neden yapalım, ne için aldık bunca eğitimi? Her işi köle gibi yapalım diye mi? Diğer yandan ilişkiler; mutsuz bir evlilik ya da zoraki bir ilişki daha mı iyi gerçekten? Kim koyuyor bu yaş sınırını, neden geç olsun? Kime göre geç ya da erken? Evlenmek için evlenilir mi? Mutsuz bir evliligin travması sanmıyorum ki yalnızlıktan daha iyi olsun. Her konuda şuna inanırım "hayırlısı olsun". Kimseye kulak asmayın, herkes kendi işine baksın.

evet ama inanın dönüş olmuyor acaba diyorum genç mezunlar çok fazla yaşımdan dolayı mı dönüş yapmıyorlar
yok hiç o kafaya girmeyin yaşınız kaç? bir sekreterlik tarzı yönetici asistanı tarzı minik tempoda sizi götürecek yağmasada damlayacak bir iş bakabilirsiniz. Tabi uygun görürseniz

yok hiç o kafaya girmeyin yaşınız kaç? bir sekreterlik tarzı yönetici asistanı tarzı minik tempoda sizi götürecek yağmasada damlayacak bir iş bakabilirsiniz. Tabi uygun görürseniz
hepsine bakıyorum başvurıyorum 28 yaşındayım bir süredir işlerim yolunda gitmiyor malesef tıkanmış gibiyim

hepsine bakıyorum başvurıyorum 28 yaşındayım bir süredir işlerim yolunda gitmiyor malesef tıkanmış gibiyim
Güzel hemşirem gençsin . Yaştan dolayı bir dezavantajın yok. Allah sana ayaklarının mutlulukla gideceği parasının bereketini göreceğin bir iş nasip etsin AMİN. Moral bozmak yok frekansını yüksek tut bol bolll başvuru.:)

Güzel hemşirem gençsin . Yaştan dolayı bir dezavantajın yok. Allah sana ayaklarının mutlulukla gideceği parasının bereketini göreceğin bir iş nasip etsin AMİN. Moral bozmak yok frekansını yüksek tut bol bolll başvuru.:)
çok teşekkür ederim inşallah şansım döner artık 🙏🏻

Sizden birkaç yaş büyüğüm ve aynı durumdayım. Bana bakıp şükredersiniz belki diye yazayım dedim :) Şaka bir yana bunlara takılıp kahrolmanın anlamı yok, zor evet ama yapacak bir şey yok diğer yandan. İş konusunda elinizden geleni yapmışsınızdır eminim fakat ülke gerçekleri elimizde / kontrolümüzde değil maalesef.
Siz kendinize bakabiliyor musunuz? Benim hiç süslenip dışarı çıkasım yok.

Siz kendinize bakabiliyor musunuz? Benim hiç süslenip dışarı çıkasım yok.
Evet elbette çıkıyorum. Bunları kendim için yaparım zaten, başkası için değil. Aksi durum daha beter bir buhranı beraberinde getiriyor zira. Anlayışlı bir arkadaş ve aile çevresi önemli tabi. Bu konuda kendimi şanslı sayabilirim sanırım.

Back
X