işsizlik :(

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar kendimi o kadar kötü hissediyorum ki lütfen bir akıl verin. temmuz ayında mezun oldum tasarım öğretmenliği mezunuyum. bir şirkette ihale departmanında işe başladım ama adam beni telefonla odasına çağırıp ceketini astırıyordu. o kadar zoruma gitti ki 1 hafta çalıştım yapamadım bıraktım o işi o kadar yıl dirsek çürüttüm ama teknik öğretmen olarak alanımla ilgili iş bulmam çok zor üstelik ankara gibi bir şehirde yaşıyorken bile. kpss ortaöğretime girmiştim meslek lisesi mezunuyum 85 aldım belki son atamada atanabilirim ama o da kesin olacak diye bir şey yok öğretmenlik için tekrar kpss ye hazırlanmayı planlıyorum 2014 e evde özel ders mi versem acaba ilan assam bilmiyorum kendimi şu an çok boşlukta hissediyorum sırf bir şey yapıyor olmak için yüksek lisansa başlayacağım bu gidişle

Son düzenleme:
Canım sen temmuzda mezun olmuşsun ben 2009 temmuzda mezun oldm. ing. radyo,tv-sinema : hala arayıştayım. benden de çay istemişlerdi ilk işimde Allah onları bildiği gibi yapsın.....

öncelikle Allah yardımcın olsun, çokkk zor... bende üniversite mezunuyum fakat, ilkokul mezunu bi patronum var, az çok tahmin edebiliyorsundur durumumu..herşeyi yapmak zorundasın malesef..o yüzden en önemlisi devlete sırtını dayayacaksın..yoksa, özel de çokkk zor...

kpss ye hazırlancam tekrar ama bu süreç içerisinde boş durunca kendimi kötü hissettim bir işe yaramıyormuş gibi

Canım daha dur Temmuz-Ağustos . 1 ay olmuş .

85 almışsın kpssye ydsye hazırlan bak önümüz Yds :)

Sakin ol Allah nasibini yazdı elbet

insan ümitsizliğe kapılıyor özel sektörde ne pozisyonda işe girersen gir mutlaka başka işleri de yapmak zorunda kalıyormuş insan. bu yüzden evde özel ders vermek aklıma geldi onu da daha önceden hiç yapmadığım için tedirginim ilan hazırladım bastıramadım hala kararsızım. yds ye başvurdum gircem bakalım ama hazırlanmadım ona da yüksek lisans planlamamıştım böyle olunca değişti tabi planlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…