• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşsizlik. .

Aynen öyle. Hemşirelikte çok düşük puanlar. Yani en azından imkansız değil atanmak. Hemşirelikte de lisans mezunu hemşireysen ataman kolay oluyor. Yoksa o da çok çok zor. Ben bölümden kaybediyorum, ilk ve acil yardım okusaydım şu anda atanmış olurdum muhtemelen . .
Cnm hicmi alim olmuyor sizin bolumde varsa kacla kapatiyor arastirdin mi hic

Aynen öyle. Hemşirelikte çok düşük puanlar. Yani en azından imkansız değil atanmak. Hemşirelikte de lisans mezunu hemşireysen ataman kolay oluyor. Yoksa o da çok çok zor. Ben bölümden kaybediyorum, ilk ve acil yardım okusaydım şu anda atanmış olurdum muhtemelen . .
anestezi 89 küsürdü ilk atamada şuan kaç kişi alıyorlar bakmadım ama tüm mezunlara ortak iki bin kadrodan içacıcı olacağını sanmıyorum. yapabilirsen hemşireliğe tamamla derim lisans tamamlama hakkı sana denk geliyorsa eğer. yoksa kpss dgs ne geliyosa önüne gir devir artık yüksek puanı geçtim fullemeyi gerektiriyor ne yazıkki. eğitim sistemimiz bitik durumda

Yok. Tüm tanıdığım sağlıkçı ve doktorlar İstanbul' da kaldı maalesef. Buraya yeni geldim. Açıkçası aramın çok iyi doktorlar da var ama arayıp ''burada tanıdığınız var mı'' demek de benim zoruma gidiyor. Hem istiyorum ki birileri beni gerçekten ihtiyacı olduğu için işe alsın, çalıştırsın. Ama bu devirde çok şey istiyorum değil mi?

bence daha fazla uzarsa iş bulma sorunun istanbuldaki doktor tanıdıklarına bir danış zoruna gitmesin ihtiyacın var sonuçta.

Back
X