Premature Bebekler Ist Anadolu yakasi hastane ve doktor tavsiyesi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

elifmusti

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
101
14
318
Arkadaslar 30 haftalik ikizlerime hamileyim. Doktor ve hastane konusunu netlestiremedim. Benim icin en onemli ozellik hastanenin yenidogan yogun bakiminin iyi olmasi. Medipol hastanesi ile central hospital arasinda kaldim. Bu iki hastanede dogum yapan var mi hangi doktoru tavsiye edersiniz. Cok az zamanim kaldi artik karar vermem lazim lutfen yardimci olun. Tesekkur ederm.

canım ben centrale gittim 2 ay ama doğum ücretleri ve test fiyatları yüksek diye değiştirdim onun dışında hastane iyi ilgi ise diger özel hastaneler ile aynı ...

canım ben centrale gittim 2 ay ama doğum ücretleri ve test fiyatları yüksek diye değiştirdim onun dışında hastane iyi ilgi ise diger özel hastaneler ile aynı ...

Arkadaslar 30 haftalik ikizlerime hamileyim. Doktor ve hastane konusunu netlestiremedim. Benim icin en onemli ozellik hastanenin yenidogan yogun bakiminin iyi olmasi. Medipol hastanesi ile central hospital arasinda kaldim. Bu iki hastanede dogum yapan var mi hangi doktoru tavsiye edersiniz. Cok az zamanim kaldi artik karar vermem lazim lutfen yardimci olun. Tesekkur ederm.

Ben yaptım ablam da ve bir çok tanıdığım
Benim erken doğum oldu 1 hafta kövezde kaldı bebiş, bebek yoğun bakımında meşhur central diğer özellere göre parası da farklı değil aslında

Ben de erken doğum yaptım. Yüksek tansiyondan dolayı hastaneye yatırmışlardı herşey yolundaydı ama bir gece herşey ters dönüverdi, doktorum Medipol hastanesinde Seval Pata'ydı kadıncağız gecenin 4'ün de fırladı geldi hastaneye.
Bebeğimi sağlıcakla aldılar 14 gün küvözde kaldı
33. hafta 1800 gr 40 cm doğdu
Çocuk doktorumuz yine Medipol hastanesin de prematüre bebek konusunda yrd. doç dr Enver Atay şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor.

Back
X